- شروع کننده موضوع
Lorca
کاربر فوقحرفهای
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- زیستشناسی سلولی و مولکولی
سلام :]
همونطور که از عنوان تاپیک پیداست، به زودی در این مکان، مطالعهی گروهی کتابهای علمیِ غیرتخصّصی برگزار میشه.
روند کار به این شکله که [1] برای انتخاب کتاب، کتابهای موردنظرتون رو به من در قالب پ.خ میفرستید. [2] با داشتن گزینههای مورد نظر و مناسب، و یک مقدّمهی کوتاه که بیانگر موضوع و محتوای کتابه و در همین تاپیک پست میکنمش، برای انتخاب کتاب نظرسنجی میکنیم. [3] بسته یه محتوای کتاب و موضوعش، یا تا پایان کتاب برای برگزاری نقد و بحث کردن دربارهی محتوا صبر میکنیم، یا وقتی کتاب به نیمه رسید [به تاریخ مشخّصی رسیدیم]، تاپیک برای سؤالات و بحث باز میشه. هدف از این کار، اینه که در کنار هم، کتابهای مفیدی رو که در زمینهی علم و روش علمی، تاریخ، علم، فلسفهی علم و ارتباط علم با جنبههای مختلف فکری، اعتقادی و غیره پیدا میکنه بخونیم، بحث کنیم و دانشمون رو بالا ببریم.
از همین امشب میتونید پیشنهاداتتون رو در قالب پ.خ برای من بفرستید؛ اگر دلیل پیشنهادتون رو بگین خوبه، امّا من به هر حال در مورد اون کتاب تحقیق خواهم کرد و به ویژه لینک کتاب رو در تاپیک قرار میدم تا به نسخهی PDF کتاب دسترسی داشته باشن همه. منتظر پیشنهاداتتون هستم ؛؛)