Hiss!!! کاربر فعال ارسالها 40 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد ریاضی شیمی 2009/9/19 #1 آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... :P
shadi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندرعباس شهر بندرعباس مدال المپیاد کامپیوتر، ریاضی و نجوم دانشگاه صنعتی شریف(!!!) رشته دانشگاه معلوم نيست 2009/9/19 #2 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... یا چی؟من با بند بند وجودم ریاضی رو دوست دارم حالا فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟!
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... یا چی؟من با بند بند وجودم ریاضی رو دوست دارم حالا فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟!
RAGA کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد داشتم دانشگاه تهران رشته دانشگاه صنایع 2009/9/19 #3 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... من که واقعا دوسش دارم ولی به شرطی که شرایطش مثلا معلمش خوب باشه به نقل از shadi : یا چی؟من با بند بند وجودم ریاضی رو دوست دارم حالا فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟! کلیک کنید تا باز شود... موافقم ایول
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... من که واقعا دوسش دارم ولی به شرطی که شرایطش مثلا معلمش خوب باشه به نقل از shadi : یا چی؟من با بند بند وجودم ریاضی رو دوست دارم حالا فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟! کلیک کنید تا باز شود... موافقم ایول
leila.gh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 241 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان کاشان مدال المپیاد ریاضی 2009/9/19 #4 پاسخ : (بدون موضوع) يا...؟ ١.ندارن؟ ٢.بازم دارن؟ ٣.حالشون به هم ميخوره؟ ٤.هر سه مورد؟ من دوست دارم خيلي.
پاسخ : (بدون موضوع) يا...؟ ١.ندارن؟ ٢.بازم دارن؟ ٣.حالشون به هم ميخوره؟ ٤.هر سه مورد؟ من دوست دارم خيلي.
vihan کاربر حرفهای ارسالها 504 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد دبيرستان علامه حلي 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد فيزيك ! (هنوزم دارم مطالعه مي كنم !!!) 2009/9/19 #5 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... یعنی چی ؟! خوب بعضی ها دوست دارن بعضی ها حالشون به هم می خوره !!! سمپادی بودن که نشد دلیل !! من خودم بعضی مباحثش رو خیلی دوست دارم ، از بعضی چیزاشم بدم میاد !
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... یعنی چی ؟! خوب بعضی ها دوست دارن بعضی ها حالشون به هم می خوره !!! سمپادی بودن که نشد دلیل !! من خودم بعضی مباحثش رو خیلی دوست دارم ، از بعضی چیزاشم بدم میاد !
mehdi.me کاربر فوقفعال ارسالها 112 امتیاز 61 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه کامپیوتر 2009/9/19 #6 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... هر کسی از یه چیزی خوشش میاد. ربطی به سمپادی بودن یا نبودن هم نداره.من که خودم به شخصه عاشق ریاضیم.
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... هر کسی از یه چیزی خوشش میاد. ربطی به سمپادی بودن یا نبودن هم نداره.من که خودم به شخصه عاشق ریاضیم.
rahaa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 171 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد farzanegane ahwaz مدال المپیاد زیااااااااااااااااااااااد تا دلت بخواد 2009/9/19 #7 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... ولی ریاضی خوندن واسه من مثل عربی خوندن میمونه یییییییییییییییییییی
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... ولی ریاضی خوندن واسه من مثل عربی خوندن میمونه یییییییییییییییییییی
Sanika کاربر حرفهای ارسالها 325 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر چرا بايد زمينوو قسمت كنيم؟ رشته دانشگاه عمران 2009/9/19 #8 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... يا بعضيا مجبورن تو رو دربايستي تيز هوش بودن به زور برن رياضي. يكي از دوستاي من الان از دوباره داره انساني ميخونه چون واقعا وكالت دوس داره.ولي چون چون نتونست قانع بشه يا بين تيزهوش بودن يا وكيل شدن يكيو انتخاب كنه اين راهو انتخاب كرد.
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... يا بعضيا مجبورن تو رو دربايستي تيز هوش بودن به زور برن رياضي. يكي از دوستاي من الان از دوباره داره انساني ميخونه چون واقعا وكالت دوس داره.ولي چون چون نتونست قانع بشه يا بين تيزهوش بودن يا وكيل شدن يكيو انتخاب كنه اين راهو انتخاب كرد.
گل نیلوفر کاربر فوقفعال ارسالها 110 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان بابل 2009/9/27 #9 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... من به شدت عاشق ریاضیم حتی وقتای استراحتم هم ریاضی حل میکنم واقعا شیرینه
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... من به شدت عاشق ریاضیم حتی وقتای استراحتم هم ریاضی حل میکنم واقعا شیرینه
fafa***** کاربر حرفهای ارسالها 344 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان....TEHRAN CITY!!!!!!!!!!! شهر تهران مدال المپیاد .تا دلت بخواد تو هرچي يه سركي كشيدم.......فيزيك.نجوم.رياضي رشته دانشگاه م کامپیوتر.software...... 2009/9/27 #10 پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... منم رياضي رو دوست داشتم ............ولي الان عاشق فيزيكم............ :P :P :P
پاسخ : آیا بچه های سمپادی واقعا ریاضی رو دوست دارن یا... منم رياضي رو دوست داشتم ............ولي الان عاشق فيزيكم............ :P :P :P