rozhina.sh
bitmask
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان (log (10
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
سپاس از لطف شما
دوتا پلاس داره.تفاوت c با c++چیه؟
تو مباحث فنی تر بهش میگن زبان ماشین . اوایل که کامپیوترها ساخته شدند با همین روند برنامه ریزی می شدند که اونم دردسرهای خودشو داشت تا این که اسمبلی رو جایگزین کردند که واسه نوشتن برنامه به مراتب دردسرش کمتر بود . دراضل اسمبلی همون زبان ماشینه فقط بجای سروکله زدن با صفرویک ها از نمادهای قابل فهم تر استفاده میکنه . الان بطور مستقیم با 0 و 1 برنامه نمینویسن و معنی خاصی هم ندارهزبان 01 هم اضافه کن به نظرسنجی بنظرم
پایتون خیلی راحته یادگرفتنش و کاربردش هم زیادهمن رشته م کامپیوتر نیست،ولی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم،یه کم سی پلاس پلاس و ویژوال بیسیک تو مدرسه داشتیم ولی یادم رفته،الان میخوام دوباره شروع کنم،نمیخوام به سطح حرفه ای برسم،ولی دوست دارم تا حد متوسط زود پیشرفت کنم،چه زبانی خوبه به نظرتون؟
بستگی داره........برای چه کاربردی میخواین یادش بگیرید؟من رشته م کامپیوتر نیست،ولی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم،یه کم سی پلاس پلاس و ویژوال بیسیک تو مدرسه داشتیم ولی یادم رفته،الان میخوام دوباره شروع کنم،نمیخوام به سطح حرفه ای برسم،ولی دوست دارم تا حد متوسط زود پیشرفت کنم،چه زبانی خوبه به نظرتون؟
یه بخشیش صرفا به خاطر علاقه س،ولی فیلد تحصیلیم علوم پایه ی پزشکی و نوروساینس و ایناستبستگی داره........برای چه کاربردی میخواین یادش بگیرید؟
(برنامه نویسی رو)
معمولا c c++ و پایتون بیشتر مطرحه ولی فکر میکنم تو این حوزه بیشتر مهارتت و عمق یادگیری مطالب مرتبط با شبکه و اینا مهمه وگرنه بحث یادگیری یه زبان رو میتونی تو یه مدت کم ردیف کنیبهترين زبان برنامه نويسى براى حوزه امنيت چيه؟
آهان..........ببینید منظورم هدفتون از یادگیریه...یکی میخواد هکر بشه و نیازمند یادگرفتن یه سری زبان هست...یکی میخواد اپ اندرویدی بسازه...یکی دیگه میخواد سایت بزنه......یه بخشیش صرفا به خاطر علاقه س،ولی فیلد تحصیلیم علوم پایه ی پزشکی و نوروساینس و ایناست