2015/7/7 شروع کننده موضوع #1 m.r.jazini محمدرضا جزینی زاده ارسالها 181 امتیاز 837 نام مرکز سمپاد دبیرستان دوره دوم علامه حلی شهر بم سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد یبار شیمی دانشگاه kmu ( علوم پزشکی کرمان ) رشته دانشگاه دندون تلگرام اینستاگرام آخ من این جا بترکونم (همطو الکی) فعلا این این جا باشه من برم آثار هنریم رو درست کنم
2015/7/8 شروع کننده موضوع #2 m.r.jazini محمدرضا جزینی زاده ارسالها 181 امتیاز 837 نام مرکز سمپاد دبیرستان دوره دوم علامه حلی شهر بم سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد یبار شیمی دانشگاه kmu ( علوم پزشکی کرمان ) رشته دانشگاه دندون تلگرام اینستاگرام اولین کارم-یک تصویر میدونم که خیلی کار درستی که نکردم که جای الله اون نماد رو گذاشتم . ولی می خواستم یک نمادی برای وبسایتم داشته باشم و این ساده ترین کاری بود که می تونستم روی آرم سمپاد کرد
اولین کارم-یک تصویر میدونم که خیلی کار درستی که نکردم که جای الله اون نماد رو گذاشتم . ولی می خواستم یک نمادی برای وبسایتم داشته باشم و این ساده ترین کاری بود که می تونستم روی آرم سمپاد کرد
2015/7/16 شروع کننده موضوع #3 m.r.jazini محمدرضا جزینی زاده ارسالها 181 امتیاز 837 نام مرکز سمپاد دبیرستان دوره دوم علامه حلی شهر بم سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد یبار شیمی دانشگاه kmu ( علوم پزشکی کرمان ) رشته دانشگاه دندون تلگرام اینستاگرام دومین کارم : هد قبلی وبلاگم ]می تونم قسم بخورم . ساعت ها براش وقت گذاشتم . نمی دونید قسمت قسمتش فکر می خواست . یادش بخیر این یکی هم مال قبل از عید بود .
دومین کارم : هد قبلی وبلاگم ]می تونم قسم بخورم . ساعت ها براش وقت گذاشتم . نمی دونید قسمت قسمتش فکر می خواست . یادش بخیر این یکی هم مال قبل از عید بود .
2015/7/16 شروع کننده موضوع #4 m.r.jazini محمدرضا جزینی زاده ارسالها 181 امتیاز 837 نام مرکز سمپاد دبیرستان دوره دوم علامه حلی شهر بم سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد یبار شیمی دانشگاه kmu ( علوم پزشکی کرمان ) رشته دانشگاه دندون تلگرام اینستاگرام پاسخ : نیوتن17828 همیشه دوست داشتم .اینطور عکسی بگیرم . بالاخره گرفتم . :) اینم عکس اصلی : http://s3.picofile.com/file/8200432542/jazin.jpg
پاسخ : نیوتن17828 همیشه دوست داشتم .اینطور عکسی بگیرم . بالاخره گرفتم . :) اینم عکس اصلی : http://s3.picofile.com/file/8200432542/jazin.jpg