Weeping Angel
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : 21 تیر ماه، روز ملی عفاف و حجاب
اصلا فرض رو بگیریم که خودکشی بوده و اینو فرض بگیریم که واسه شرمی که به واسطه دستگیریش درش به وجود اومده خودکشی کرده آیا باز اون نهاد مسئول مرگ این فرد نیست؟
ثانیا اگه کسی بخواد خودکشی کنه خیلی واسش راحت تره که مثلا خودشو از ساختمون پرت کنه تا اینکه یه جایی مثل بازداشتگاه این کار رو انجام بده. من اصلا نمی تونم بفهمم یه فرد تو بازداشتگاه با اون همه آدم و پلیس دور و برش چطوری می تونه خودکشی کنه!
به نقل از Hossein9021 :شما از كجا مي دونيد به دليل عقايد يكسري افراد مرده؟؟؟؟من قبول دارم نمي شه مثلا تكذيبيه اي كه توسط پليس مياد رو قبول كرد ولي شايدم به دليل مسائل شخصي خودكشي كرده باشن .چرا بقيه نمي ميرن ،بعد ستاد امر به معروف مياد يه دفعه ايشون رو مي كشه؟؟؟
نمي خوام بحث منحرف بشه فقط خواستم بگم با اين جديتم نمي شه نظر داد-قطعا مسئول مرگ ايشون پليس هست حتي اگه خودكشي باشه ولي نمي شه گفت كه به خاطر امر به معروف و نهي از منكر بوده .
اصلا فرض رو بگیریم که خودکشی بوده و اینو فرض بگیریم که واسه شرمی که به واسطه دستگیریش درش به وجود اومده خودکشی کرده آیا باز اون نهاد مسئول مرگ این فرد نیست؟
ثانیا اگه کسی بخواد خودکشی کنه خیلی واسش راحت تره که مثلا خودشو از ساختمون پرت کنه تا اینکه یه جایی مثل بازداشتگاه این کار رو انجام بده. من اصلا نمی تونم بفهمم یه فرد تو بازداشتگاه با اون همه آدم و پلیس دور و برش چطوری می تونه خودکشی کنه!