به نقل از پـــوریـــــا . ک :عرضم به خدمتتون که ، به ما گفته بودن مثن ساعت 5 بعد از ظهر اعلام میشه ، شب قبلش ساعت 9 شب اعلام شد اینو دقیق میگم ، چون به طور قطع ، از اولین نفراتی بودم که کارناممو دیدم
یعنی به این شکل که خب اول هیچی نبود کلا ، رفرش زدم ، لینک اومد که نتایج اولیه کنکور ، زدم روش ، ارور داد گفت نیس همیچن صفحه ای، بستم ، دوباره لینکو زدم ، باز شد ، سریعا چون حفظ بودم همشو ، زدم و کارنامم اومد پس بهم اعتماد کنید من هیچی که نشدم تو کنکور ، تو این یه مورد میتونم پز بدم که جزو اولین ها بودم
[/quot
ها نه مثنکه دقت نکردی سر و کارت با کجاست سازمان سنجش !به نقل از فاطمه خانوم :پوریا فعلا که ساعت 1/5 شده و هیچ خبری نیس
به نقل از پـــوریـــــا . ک :ها نه مثنکه دقت نکردی سر و کارت با کجاست سازمان سنجش !
فقط رتبه و اینا رو نمیسنجه ، سگ جون بودن و میزان تحمل استرس قلبت و دبی گذری از شاهرگ گردنت و امثالهم رو هم میخواد بسنجه ، بعد رتبه ها رو بده
بابا مث این رضا گائوچو باشین دیگه ، اصن یه جوری تعریف کرد از دیدن کارنامه کنکورش که انگار مثن رفته کارنامه آزمون علوی رو بگیره (چون کارنامه کانونم باز یه اپسیلون شاید استرس داشته باشه )
من نخوندم رضا چطور دیده!به نقل از پـــوریـــــا . ک :ها نه مثنکه دقت نکردی سر و کارت با کجاست سازمان سنجش !
فقط رتبه و اینا رو نمیسنجه ، سگ جون بودن و میزان تحمل استرس قلبت و دبی خون گذرا از شاهرگ گردنت و امثالهم رو هم میخواد بسنجه قبل دادن رتبه ها ، بعد رتبه ها رو بده
بابا مث این رضا گائوچو باشین دیگه ، اصن یه جوری تعریف کرد از دیدن کارنامه کنکورش که انگار مثن رفته کارنامه آزمون علوی رو بگیره (چون کارنامه کانونم باز یه اپسیلون شاید استرس داشته باشه )
کارت زاره!!!به نقل از جوجه سمپادی :منه بدبختوبگین که فردا بایدبرم اردوو مامانم گیرداده شمارتوبده من بجات ببینم
این لینک پارساله واسه اینکه ببینین چیا لازمه وارد کنین :به نقل از فاطمه خانوم :من نخوندم رضا چطور دیده!
+شماره شناسنامه حفظ باشیم بسه؟
اون شماره که رومیزت بودفک کنم مهمهبه نقل از فاطمه خانوم :من نخوندم رضا چطور دیده!
+شماره شناسنامه حفظ باشیم بسه؟
تازه بش که میگم نمیدمبه نقل از @@sin :کارت زاره!!!
واای من انقد حالم بد بود بعد ازمون ک یادم رفت بکنمش ازروصندلیبه نقل از جوجه سمپادی :اون شماره که رومیزت بودفک کنم مهمه
عاقا من گفتم نمیدم گفتند پس از گوشی خبری نیس!به نقل از @@sin :کارت زاره!!!