- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- کِرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- کرمان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : تا اعلام نتایج کنکور
امین هشدار گرفتی ؟
نوچ نوچ نوچ :-!
امین هشدار گرفتی ؟
نوچ نوچ نوچ :-!
به نقل از سمپادك :ساعت 11,12 شب میاد نتایج، شما یه ربع صبر کن سایت دیگه باز نمیشه خب؟ بعد بگو به همه باز نمیشه و اینا، بشین دوی صبح ببین
اقا خیلی ترسناکه پارسال من دوستم بهم گفت خیلی وحشتناکه خودت بخوای صفحه رو باز کنی..
اونا که رتبه بدون سهمیه رو به جای رتبشون میبینن سکتشون به کنار
اخه بعدم که میگیری جوابو بازم میترکیبه نقل از ســــارا :خیلی بده.خیلی بده
منم اینجوری شدم.داشتم سکته میزدم.
بچه ها پارسال برای ما ساعت 9 و خورده ای شب ج اومد. 9 و ریع اینا.
اگر ده دقیقه یه ربع تاخیر داشته باشید بعدش دیگه سایت سنجش چنان میپکه که تا ساعت 3-2 شب اعصابتون به هم میریزه تا موفق شید جوابتونو بگیرید.
نکش کنار برادر برو جلو ما پشتتیم ترس نداره اصلا میریم ی سایت برا خودمون میزنیم برو جلو من هواتو دارم افشا کن این داخلیاروبه نقل از امین :داخلی، داخلی، ننگ به نیرنگ تو.
× پایینی: ها.
++ فکر کردین با این هشدار دادن ها من تسلیم میشم؟! بله کاملاً درست فکر کردید. غلط خوردم. برش دار اون هشدار رو.
× مهرناز : وقتی کامل فهمیدم قلبن تسلیم شدی و پشیمون برش میدارم """ بچه ها نگاه اینو ببینین درس عبرت بگیرین ب یه مودیر هیچ وقت توهین نکنین
به نقل از ابله :دی :نکش کنار برادر برو جلو ما پشتتیم ترس نداره اصلا میریم ی سایت برا خودمون میزنیم برو جلو من هواتو دارم افشا کن این داخلیارو
میزنین نه میزنیم از صفر میسازیم چه اشکالی دارهبه نقل از امین :اون سایتی که میزنین، ح.ب داره؟ "-:
میشه بپرسین اول پول هاستش چقدر میشه؟به نقل از ابله :دی :میزنین نه میزنیم از صفر میسازیم چه اشکالی داره
به نقل از سمپادك :اخه بعدم که میگیری جوابو بازم میترکی
نه و ربع خیلی خطرناکه حسن!
مردم منتظرن نتیجته تون رو ببینن!فیلم ببینین تا2 شب بعد نتیجه بگیرین :د
به نقل از مـیـنـا :برنامتون برای چند ساعت بعد دادن نتایج چیه؟
چطوری از جلو چشم خانواده دور میشین؟
*lبرای اولین بار حس کردم که از یه مدیر ترسیدم :-ss :-ss :-ss
به نقل از مـیـنـا :برنامتون برای چند ساعت بعد دادن نتایج چیه؟
چطوری از جلو چشم خانواده دور میشین؟
*lبرای اولین بار حس کردم که از یه مدیر ترسیدم :-ss :-ss :-ss
منکه خواهر برادر بزگتر ندارم چیکار کنم؟به نقل از Ali.N :من از الان دارم نقشه میکشم اون لحظه خونه خالی باشه و بابا و مامانم رو بفرستم خونه خواهرم......