یه بنده خدای تجربی ، که از رتبش خبر داره . برو از خودش بپرس چند شدهبه نقل از Wispy!!!! :نیایش کیه؟ رتبش چن شده؟
خو نام کاربریش چیه؟به نقل از clever child :یه بنده خدای تجربی ، که از رتبش خبر داره . برو از خودش بپرس چند شده
اینا همش به خاطر فاصله طبقاتیه..............به نقل از math.messi :من از رتبم خبر دارم! ولی اصلا راضی نیستم
شما ديگه چجوري؟به نقل از math.messi :من از رتبم خبر دارم! ولی اصلا راضی نیستم
دكتر اصفهانيمون! من رتبشو ميدونم! ولي خودش بياد بگه! شايد دلش نخوادبه نقل از Wispy!!!! :نیایش کیه؟ رتبش چن شده؟
ميدوني ما شيرازيا يهويي بروز ميديمبه نقل از امین :من تو کف اون دوقلوها موندم
امسالم حتما میبرن خندوانه با حضور جناب خانبه نقل از بره ناقلا :من همیشه از ابن که اسم نفرات برتر کنکور رو تو اخبار بخونن بدم میومد سالی که خودم کنکور داشتم که انگار قشنگ گوشت تنم رو میکندن
که چی مثلا،،الان اسم اینارو خوندین، خوب،،که چی?
اینا مثلا چی کار کردن ?یه امتحان داخل کشوری رو اول شدن
تازه الان ماه عسل تموم شد،،اینارو میاوردن، میشستن حرف میزدن من سرمو میخواستم بکوبم به دیوار تازه بابام میگفت تو چرا اول نشدی
شما فک کن به من انقده سخت گذشته به کسایی که مثل ما دلشون به این که رشته مورد علاقشونو حتما قبولن و مدال و اینا گرم نبودن چه حالی میشن
از قلمچی شهرمون زنگ زدنبه نقل از negar.mr :شما ديگه چجوري؟
چشم بسته غیب گفتیبه نقل از sadlove :عه اون دوقلو ها همشهرین نگار ؟
made in fasa ?
والا نميدونم! مال شيرازن!به نقل از sadlove :عه اون دوقلو ها همشهرین نگار ؟
made in fasa ?
به نقل از negar.mr :والا نميدونم! مال شيرازن!
...
خيلي حال كردم يني... عالي بود ...
واقن لذت بردم... خوشا بحالشون :)
دوقلو نداشتيم كه تك شن...
دوتا از همكلاسي هاي امير دوقلوان... يكيشون سراسري اورده دورقمي يكيشون بين الملل!
دوتا نداشتيم كه خفن بدن... :)
موفق باشيم همگي
همشهری خودشونُ میگن مطمئنی دورقمی شدی واقعن؟به نقل از قاف :دوقلوها مگه ممکنه هم شهری نشن
آرهبه نقل از Niayesh.R :همشهری خودشونُ میگن مطمئنی دورقمی شدی واقعن؟