فامیل تو سنجشبه نقل از ShiNinG :دوستان یک سوال داشتم لطفا دقیق جواب بدید من شرط بندی کردم![]()
کسایی که قبل از اعلام نتایج میدونن رتبه شونو از کجا میدونن دقیقا؟ یکی بگه واقعا شرط بندی حیاتیه :/
به نقل از زهــرا :) :بند "پ" = همون دوس و اشنایی که خودت گفتی = به طور واضح تر پارتی![]()
چند میفروشن؟به نقل از sadlove :خواهر من یه رتبه پرسیدن ک پارتی نیست..
اونقدر اون "پارتی" رو پارسال ک اواره تهرانو سنجش شدم با چشمام دیدم تو خرید و فروش رتبه ها (: این ک چیزی نیست (:
دو زبان هم از فرزانگانهبه نقل از خشـایار :5ریاضی از دستغیب ناحیه 2 نبود بقیشون بودن!
به نقل از sadlove :خواهر من یه رتبه پرسیدن ک پارتی نیست..
اونقدر اون "پارتی" رو پارسال ک اواره تهرانو سنجش شدم با چشمام دیدم تو خرید و فروش رتبه ها (: این ک چیزی نیست (:
اینجا ایرانه هابه نقل از ShiNinG :سازمان سنجش اینقد شر و وره که رتبه هاشو بدونن از قبل؟ بعدم مگه سری (با تشدید) نیست این اطلاعات که در و دیوارش خبر داشته باشن تو سازمان؟![]()
پارتی پارتیه دیکهبه نقل از sadlove :خواهر من یه رتبه پرسیدن ک پارتی نیست..
به نقل از ShiNinG :سازمان سنجش اینقد شر و وره که رتبه هاشو بدونن از قبل؟ بعدم مگه سری (با تشدید) نیست این اطلاعات که در و دیوارش خبر داشته باشن تو سازمان؟![]()
به نقل از M!ss Perfect :چند میفروشن؟
اگه در حضورم بودی...زنده نمیذاشتمتبه نقل از Antares :بچه ها نتایج اومد
کدوم نتایج؟؟؟به نقل از Antares :بچه ها نتایج اومد