- شروع کننده موضوع
Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
من مث مامور47 بلد نیستم پست دراز بنویسم
اینجا سوالاتونو بپرسید
اینجا سوالاتونو بپرسید
به نقل از Yabançı :میخوام تاپیک آموزش پایتون رو ادامه بدم یا در ادامه دادنش کمک کنم اگه امیدی به ادامهش هست خبر بدین!
بستگی داره به این که چه فریم ورکی رو میخواید استفاده کنید. برای پایتون به صورت Pure خود سایت پایتون هست که داکیومنت داره و هم چنین هر فریم ورک برای خودش.به نقل از موازی :برای یاد گرفتن دستورات مختلف پایتون مرجعی هست؟ مثلا تو tkinter بخوایم label یا مثلا frame بسازیم، از کجا میشه دستورش رو پیدا کرد؟
مرسیحل شده؟
نشد بده من دیباگ کنم.
فکر کنم من میتونم کمک کنم :دسلام دوستان اگه میتونید بهم کمک کنید ....
ببینید یه برنامه با پایتون که مثلا یه میلیون عدد تصادفی رو به سرور بفرسته و سرور اون اعداد رو بین چند کلاینت تقسیم کنه و بعد از عملیات جمع سرور اطلاعاتو بگیره و برامون نمایش بده .....
لطفا اگه میتونید کمکم کنید ....
راستش اصلا نمیدونم از کجا شروعش کنم....
ایمیلمم میزارم ...
razeghihassan620@gmail.com
لطفا هر چقد که میتونید کمک کنید........
آخ آخ که من کل نت و دنباال یکی مث تو میگشتم |: کی آموزش و شرو میکنی استاد جانپاسخ : سوالات و مشکلات Python
من بسی دوس داشتم آموزش رو کامل ادامه بدم ولی خب استقبال بسیار کم بود و دیدم بی فایدس. اگه دوس داری با مدیر انجمن هماهنگ کن.
منم پایتون رو شروع کردم به یادگرفتن ولی یه مشکلی دارم لقمه های گنده برای یادگیری هی ور میدارم راهنما لازم دارم.آخ آخ که من کل نت و دنباال یکی مث تو میگشتم |: کی آموزش و شرو میکنی استاد جان
پاسخ : سوالات و مشکلات Python
من بسی دوس داشتم آموزش رو کامل ادامه بدم ولی خب استقبال بسیار کم بود و دیدم بی فایدس. اگه دوس داری با مدیر انجمن هماهنگ کن.
کامل و جامع! از نظر مدرس و سبک درس دادنش هم مطمعن باشید،مورد اطمینانه :)منم پایتون رو شروع کردم به یادگرفتن ولی یه مشکلی دارم لقمه های گنده برای یادگیری هی ور میدارم راهنما لازم دارم.
api,web service
یادگیری ماشینی
هر کدوم آموزشش رو داشتین ممنون می شم.
خودت این دوره رو دیدی؟ من چند سؤال دارم.کامل و جامع! از نظر مدرس و سبک درس دادنش هم مطمعن باشید،مورد اطمینانه :)
https://faradars.org/courses/fvml9606-machine-learning-using-python
از صفر هم میشه شروع کرد،فقط اگه از سخت افزار و حافظه یوخوده اطلاعات داشته باشی،بهترهببخشید سوال سوال
میخواستم بدونم برا یادگیری پایتون باید چه مفاهیمی از کامپیوترو بلد باشم
و اصن پایتون یا سی؟