به نقل از aliar :درسهای اختصاصی چی؟؟؟
عربیش چرا بد بود؟
آره فیزیکشو ب مامانم هدیه دادن. مامانم فیزیکشم تائید کرد ولی خب من خودم دقیق نگاه نکردم ک نظر بدمبه نقل از Mohsen S :من زیاد گرفتم. ونوس و آفبا و کنکور آسان است و ... فقط زیست شناسی و فیزیک رهپویان خوب بودن که قیمتشون یک دهم کنکور آسان است بود !
به نقل از Mohsen S :من زیاد گرفتم. ونوس و آفبا و کنکور آسان است و ... فقط زیست شناسی و فیزیک رهپویان خوب بودن که قیمتشون یک دهم کنکور آسان است بود !
فیزیک جامع کنکور رو بگیرید تا حد خوبی پایه رو هم دوره میکنهبه نقل از aliar :فیزیک پایه یا پیش؟
نه خوب نیستبه نقل از aliar :فیزیک آفبا خوب نیست؟؟
استاد:سادات
@بالایی : خب اینایی که کپی کردی فیزیک 2 و 3 نداره که!!
به نقل از Mahsa M :1. با استاد احمدی که واقعا کنکور آسونه......دروغ نمیگم واقعا آسونه.....چهارتا دی وی دی میگیری با یه مشت تخمه بعد میشینی نگاه می کنی.....خیلی هم خنده داره......واسه روحیه بچه ها هم خیلی خوبه.....همش که نمیشه تست زد......آخرش میرین دانشگاه آزاد و عشق و صفا.....از این بهتر؟
2.! من خیلیا رو دیدم استفاده کردن و بدبخت شدن حالا چی؟
3. استاد مسعودی که واقعا استادن!!!؟ یه مشت چرت و پرت میگه و میره. یارو 20تا دی وی دی میزنه فقط برای دینامیک و حرکت شناسی!!!! بابا تو این 20 تا دی وی دی که کل فیزیکو میشه جمع کرد.....تازه هر 20 تا رو هم نگاه کنی سر کنکور که به دردت نمیخوره.......اگه طراح یه ذره سوالو بپیچونه دیگه همه اون تکنیکای مزخرف به درد نمیخورن.......خوبه آدم برای کل بحث دینامیک فقط یه راه حل بلد باشه نه به اندازه 10تا دی وی دی تکنیک بلد باشه..
4.استاد یزدانی رو که....!!! البته اگه یه دوره گفتاردرمانی بره و وسط فیلم برداری هی فیلمو قطع نکنه بهتر هم میشه!!!!
5.استاد احمدی هم که خارق العاده است! بی نظیره!! شما اگه یه نفر دیگه مثل این موجود عجیب الخلقه پیدا کردین بگین. 1ساعت ادبیات درس میده در بیت 45 دقیقه چرت و پرت میگه! چرت و پرت منظورم نیست به در نخور ، واقعا چرت و پرته!:-)
بدون تحقیق سراغ هیچ کدوم از اینها نـرید
موسساتی مث کنکور آسان است و اینا دارن از اب گل آلود ماهی میگیرن .کنکور سخته. کنکور تلاش میخواد . کنکور ترفند و تکنیک سرش نمیشه .اخه دیدم خیلی از بچه ها هزینه های میلیونی کردن
من همه این موسسات و محصولاتشون رو با یه چشم نمیبینم . تعریف بعضی از اینها رو شنیدم . ولی دیگه باتوجه به دست به دامان شدن این موسسات به کارهای عجیب! دیگه نمیشه به حرفای هرکسی اعتماد کرد .بازم میگم اگر خواستید بیشتر در مورد این موسسات اطلاعات کسب کنید بعضی از دوستانی که خودشون استفاده کردن اومدن یه سری وبلاگهایی ساختن که به معرفی واقعی این موسسات پرداختن که با سرچ تو گوگل میتونید پیداشون کنید.
به نقل از aliar :نظرتون در مورد این CD های آموزشی درس های پیش و پایه چیه؟؟؟
کنکور اسان است نه ها بقیشون
مال گاج.به نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :کسی سی دی آموزش عربی خوب سراغ داره که واقعا نتیجه بده؟ لطفا معرفی کنه . من فقط تو عربی مشکل جدی دارم. از صفر بگه عربی رو
ممنونم از راهنماییتون ولی یه جواب قطعی میخوام، پارسال این کنکور اسان است منو بدبخت کرد، دی وی دی اون خدا نشناس حسین احمدی رو گرفتم فقط تنها چیزی که تو کنکور یادم میومد این بود که تکنیکو رو کردم رفت و صد زد !! مگه حبیب نبود پشت تلفن تکنیکو بهش گفتم عاشق عربی شد صد زد ! با حرکت های عجیب غریب دستاش !!به نقل از mortez76 :از صفر رو نمیدونم
ولی یک عزیزی سال پیش گفت من خیلی گوش ندادم
ولی یه دو سه ساعت از آموزش هاش رو دیدم خوب بود
دبیر عربی نامی به نام : آقای واعظی که تو کانونم هست من کلیپاشو دیدم بد نبود
یادمه میگف تو نشر دریافت همه فیلماش هست
دیگه نمیدونم
شمايي كه ميخواي نفر ١ كنكور بشي با اين cd هاي مسخره و ادا و اطوار نميشه درس خوند.به نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :کسی سی دی آموزش عربی خوب سراغ داره که واقعا نتیجه بده؟ لطفا معرفی کنه . من فقط تو عربی مشکل جدی دارم. از صفر بگه عربی رو
همون کتاب سبزه ؟ اخه اصن ترتیب خاصی نداره اون کتاب من نمیدونم از کجاش باید شروع کنم، بعدش اینکه لغت هارو چطوری حفظ کتم؟اصن کار درستیه لغت حفظ کردن؟به نقل از amir 1377 :داداش شمايي كه ميخواي نفر ١ كنكور بشي با اين cd هاي مسخره و ادا و اطوار نميشه درس خوند.
كتاب عربي به زبان ساده اياد فِيلي.حتما بخر و خوب بخون.از صفر همه چيرو توضيح داده.تستاش زياد جالب نيست بايد گاج بزني.
درسنامه عربي به زبان ساده رو بخون بعد همون مبحث رو توي گاج پيدا كن و تمام تست هاشو بزن.
اگه اين كارو بكني بهت قول ميدم عربي رو ١٠٠٪ ميزني چون خيلي اسون تر از اون چيزيه كه تو ذهنت ساختي.
اره سبزه روش كرم ه.به نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :همون کتاب سبزه ؟ اخه اصن ترتیب خاصی نداره اون کتاب من نمیدونم از کجاش باید شروع کنم، بعدش اینکه لغت هارو چطوری حفظ کتم؟اصن کار درستیه لغت حفظ کردن؟
ببین در مورد CD های آموزشی سه مورد خیلی مهم رو حتما بهش توجه کنبه نقل از aliar :نظرتون در مورد این CD های آموزشی درس های پیش و پایه چیه؟؟؟
کنکور اسان است نه ها بقیشون
به نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :کسی سی دی آموزش عربی خوب سراغ داره که واقعا نتیجه بده؟ لطفا معرفی کنه . من فقط تو عربی مشکل جدی دارم. از صفر بگه عربی رو