• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

CD های آموزشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع IIلالاII
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : CD های آموزشی

به نقل از aliar :
نظرتون در مورد این CD های آموزشی درس های پیش و پایه چیه؟؟؟

کنکور اسان است نه ها بقیشون

فقط در موارد ضروري به نظرم استفاده كنيد، مثلا يه مبحث رو نفهميديد بريد از دوستتون مثلا قرض بگيريد، خيلي گرون قيمت هستند اين سي دي ها...

مثلا من مي دونم شيمي مبتكران سي دي هاش خيلي عالي هستند، ارزونم هستند 5 6 تومن...

>:D<

کسی سی دی آموزش عربی خوب سراغ داره که واقعا نتیجه بده؟ لطفا معرفی کنه . من فقط تو عربی مشکل جدی دارم. از صفر بگه عربی رو

به نقل از دل هیچکی مث من غم نداره :
کسی سی دی آموزش عربی خوب سراغ داره که واقعا نتیجه بده؟ لطفا معرفی کنه . من فقط تو عربی مشکل جدی دارم. از صفر بگه عربی رو
مال گاج.
سید حسین ماهینی.
دو تا داره.یکی عربی هفتاد درصد که عالیه.منم دارمش.
یکیم کلیه

به نقل از mortez76 :
از صفر رو نمیدونم
ولی یک عزیزی سال پیش گفت من خیلی گوش ندادم
ولی یه دو سه ساعت از آموزش هاش رو دیدم خوب بود

دبیر عربی نامی به نام : آقای واعظی که تو کانونم هست من کلیپاشو دیدم بد نبود
یادمه میگف تو نشر دریافت همه فیلماش هست
دیگه نمیدونم
ممنونم از راهنماییتون ولی یه جواب قطعی میخوام، پارسال این کنکور اسان است منو بدبخت کرد، دی وی دی اون خدا نشناس حسین احمدی رو گرفتم فقط تنها چیزی که تو کنکور یادم میومد این بود که تکنیکو رو کردم رفت و صد زد !! مگه حبیب نبود پشت تلفن تکنیکو بهش گفتم عاشق عربی شد صد زد ! با حرکت های عجیب غریب دستاش !!

شمايي كه ميخواي نفر ١ كنكور بشي با اين cd هاي مسخره و ادا و اطوار نميشه درس خوند.
كتاب عربي به زبان ساده اياد فِيلي.حتما بخر و خوب بخون.از صفر همه چيرو توضيح داده.تستاش زياد جالب نيست بايد گاج بزني.
درسنامه عربي به زبان ساده رو بخون بعد همون مبحث رو توي گاج پيدا كن و تمام تست هاشو بزن.
اگه اين كارو بكني بهت قول ميدم عربي رو ١٠٠٪ ميزني چون خيلي اسون تر از اون چيزيه كه تو ذهنت ساختي.

به نقل از amir 1377 :
داداش شمايي كه ميخواي نفر ١ كنكور بشي با اين cd هاي مسخره و ادا و اطوار نميشه درس خوند.
كتاب عربي به زبان ساده اياد فِيلي.حتما بخر و خوب بخون.از صفر همه چيرو توضيح داده.تستاش زياد جالب نيست بايد گاج بزني.
درسنامه عربي به زبان ساده رو بخون بعد همون مبحث رو توي گاج پيدا كن و تمام تست هاشو بزن.
اگه اين كارو بكني بهت قول ميدم عربي رو ١٠٠٪ ميزني چون خيلي اسون تر از اون چيزيه كه تو ذهنت ساختي.
همون کتاب سبزه ؟ اخه اصن ترتیب خاصی نداره اون کتاب من نمیدونم از کجاش باید شروع کنم، بعدش اینکه لغت هارو چطوری حفظ کتم؟اصن کار درستیه لغت حفظ کردن؟

همون کتاب سبزه ؟ اخه اصن ترتیب خاصی نداره اون کتاب من نمیدونم از کجاش باید شروع کنم، بعدش اینکه لغت هارو چطوری حفظ کتم؟اصن کار درستیه لغت حفظ کردن؟
اره سبزه روش كرم ه.
شما قواعد رو از اون با همون ترتيبي كه داره يعني از اسم شروع كرده بعد فعل و... بخون.اصلا هم به اين فكر نكن كه داري براي كنكور ميخوني با خودت فرض كن كه داري يه زبون جديد ياد ميگيري با اين طرز فكر بخون.
لغات رو نبايد به تنهايي خوند چون از ياد ميره بايد با متن كتاب بخوني و جز به جز معني ش رو بدوني و سعي كن ريشه بگيري با فارسي مقايسه كني هم راحتر لغات رو حفظ ميكني هم ادبياتت قوي ميشه.

واسه فیزیک چه سی دی آموزشی میتونم پیدا کنم که از بقیه بهتر باشه ؟؟؟ کلاس نمیتونم برم خب #-o خودمم نتونستم بخونمش :-ss

به نقل از aliar :
نظرتون در مورد این CD های آموزشی درس های پیش و پایه چیه؟؟؟

کنکور اسان است نه ها بقیشون
ببین در مورد CD های آموزشی سه مورد خیلی مهم رو حتما بهش توجه کن
1.اصلا صفر و صد نگاه نکن بهش.یه سری افراد هستن کلا میگن DVDآموزشی مزخرفه چرته!درس میخوای بخونی فقط کتاب درسی و از این خزعبلات می بافن!اصلا به حرفشون گوش نکن
2.در راستای همون صفر و صد،یسری میگن واااااای که DVD آموزشی عجب چیز محشر و توپیه!فقط برو DVD نگاه کن!به اینا هم توجه نکن

توی خرید DVD آموزشی تنها اصل مهم اینه که اون DVD چقدر برای تو مفیده؟(و اینو فقط وقتی میفهمی که خودت یکمی از اون DVD رو ببینی)

3.به هیچ وجه من الوجوه به موسسه کلاهبردار و شارلاتان کنکور آسان است اعتماد نکن

ببین در عربی برای از صفر گفتن و تسلط 100درصدی بهش
سال کنکور و این 7 6 ماه باقی مونده تا کنکور اصلا زمان خوبی نیست،ضمن اینکه اصلا و ابدا هم لازم نیست در کنکور عربی رو 100 زد!
تو باتسلط به تکنیک های مبحث ترجمه + متن عربی و سوالاتش + منصوبات که هر سه از آسان ترین مباحث عربی هستن و جالبتر اینکه آسان ترین تست های عربی هم از همین جا مطرح میشن میتونی براحتی به درصد 75 برسی و اون 25 درصد باقی مونده که شامل مباحث دیگه از عربی میشه میتونی وقتشو روی یه درس دیگه بذاری و درصد و تسلطت روی اون بالا ببری
(رتبه های برتر رو هم اگه کارنامه شونو ببینی همه شون عربی رو 100 یا 90 نزدن)

اما به هر حال اگه میخوای در عربی مسلط بشی بنظرم استفاده از DVD مثل کاتالیزگر میمونه و Ea واکنش تسلط به عربی رو کاهش میده :D بهترین دی وی دی عربی در حال حاضر(چون سابقا DVD های خوبی بودن که دیگه نیستن :D )

عربی موسسه رایان که مدرسش فلاح هستش(از دبیرای خیلی معروف هستش)توی سایتشون و کانال آپاراتشون هم به مقدار کافی نمونه فیلم گذاشتن

Back
بالا