• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صندلی‌داغ‌رتبه های برتر کنکور‍‍ ـ خانوم ستاره قر‌شی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nazanin.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : صندلی‌داغ‌رتبه های برتر کنکور‍‍ ـ خانوم ستاره

به نقل از khanoomi :
تو بازه ی دو هفته ایه آرمونا برنامت چجور بود؟؟؟
برای کانون من اینطوری بودم که اکثرا درس های حفظی رو هفته ی دوم می خوندم و درس های سنگین تر و با حجم بیشتر رو هفته ی اول میخوندم تا ارامش بیشتری داشته باشم و وقت کم نیارم . بعد سعی میکردم هفته ی دوم حجم مطالب کمتر باشه و یک یا دو روز اخر همه ی مطالب دو هفته رو یه مرور کلی داشته باشم و همچنین ازمون غیر حضوری رو میزدم و اشکالاتم رو برطرف میکردم. البته قانونی وجود نداره که حتما همه باید اینطور بخونن اما به نظرم مرور دو روز اخر خیلی مهمه و باعث میشه مطالبی که فراموش شدن دوباره یاداوری بشه و ذهنتون اماده ی ازمون باشه...
برای هر روز هم با توجه به برنامه و درس های مدرسه یه سری مطالب رو برنامه ریزی میکردم و می خوندم...

به نقل از zahra AB :
سلااااااااااااااام ستاره! من اومدم فقط پز بدم! :D
خیلی خیلی خوشحال شدم! سوز به دلتون ستاره یه سال همکلاسی من بوده! :D صمیمی نبودیم ولی خب خیلی دختر گلیه! :D
میدونم جاش نیس ولی ستاره جان بستنی ما رو بده! :D :-" :-" :-" :-"
:)) :)) :D :D با تشکر :-" :-" :-" :-" :-" :-"

سلام... :-h
تبریک بابت رتبه تون /m\
اگه میشه بگید چند تا از سوالات هندسه پایه رو جواب دادید و منابع و روش مطالعه هندسه تون رو بگید...
همینطور روش خوندن ترکیبیات و گسسته؟

به نقل از @@@M@@@ :
سلام... :-h
تبریک بابت رتبه تون /m\
اگه میشه بگید چند تا از سوالات هندسه پایه رو جواب دادید و منابع و روش مطالعه هندسه تون رو بگید...
همینطور روش خوندن ترکیبیات و گسسته؟
سلام... ممنون. فکر می کنم اکثرشو جواب ندادم و بیشتر درصد ریاضی که از دست دادم به خاطر هندسه پایه بود! X_X
نمی دونم با این وجود لازمه منابع و روشم رو بگم یا نه ؟! ولی برای هندسه یک انرژی اتمی و هندسه 2 گاج نقره ای و کانون ابی رو خونده بودم.( کلا چون فکر می کردم با هندسه مشکلی ندارم زیاد هندسه نمی خوندم... ولی شما اشتباه من رو انجام ندین ...)
در مورد گسسته هم گسسته و جبر رو از اول مهر تقریبا با هم می خوندم. روش مطالعه ام تقریبا مشابه بقیه ی درس های اختصاصی بود اما چون گسسته و جبر سوالات متنوع بود سعی میکردم از منابع مختلفی استفاده کنم یا برای سوالات راه حل های جدید و ساده تری پیدا کنم . نسبت به سایر درس ها سوالات تالیفی بیشتری حل میکردم . اول کتاب درسی رو روخوانی میکردم تا نکات مهمش رو بفهمم و بعد هم درسنامه های کتاب هایی مثل گاج یا خیلی سبز رو مطالعه میکردم.همچنین مشابه درس های دیگه نکات و سوالات مهم رو در یک دفترچه یادداشت میکردم...

سلام تبریک ستاره خانم

من دارم میرم سوم تجربی بین منابع فیزیک موندم خیلی سبز رو دارم اما بین الگو و خوشخوان و سیر تا پیاز موندم؟ :((

به نقل از masoumeh 7 :
سلام تبریک ستاره خانم

من دارم میرم سوم تجربی بین منابع فیزیک موندم خیلی سبز رو دارم اما بین الگو و خوشخوان و سیر تا پیاز موندم؟ :((
سلام ... ممنون.
بسگی داره که در چه سطحی می خواین کار کنید . اگه فقط در سطح کنکور می خوانید که کتاب گاج نقره ای . اما اگر می خواهید سطح بالاتری بخونید تا جایی که من شنیدم کتاب خوشخوان از همه سخت تره البته خودم تا حالا خوشخوان و... رو نخوندم و فقط مبتکران رو کار میکردم. چون چند بار خیلی سبز رو هم دیدم به نظرم سطحش خوب بود شاید یه چیزی بین خوشخوان و گاج. باز هم بهتره در این مورد از کسانی که این کتاب ها رو مطالعه کرده اند بپرسید . موفق باشید...

سلام
من همش فكر ميكنم رياضي توي اين وقتي كه هست واقعا نميشه جواب داد و خوب بالاخره بايد يه روش هاي تستي باشه به معلممون كه ميگم ميگه شما كه نميخواين رياضي صد بزنين يكي از بچه ها هم از ته كلاس ميگه يه سوال هم غنيمته توي حسابان مثلا :| مثلا اين بحثاي چند جمله اي ها معادلات درجه دو و كلا اينايي كه اينقدر زمان مبيره بايد چه جوري حل كرد؟ شما خودتون سرعت رو بردين بالا يا واقعا نكات حاص و زيادي خونده بودين؟

سلام تبریک میگم
منم چند تا سوال داشتم که با خوندن پستای قبلی جوابشونو گرفتم
فقط اومدم تبریک بگم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا