سوالات پیرامون رشته‌های پزشکی/دندون‌/داروسازی

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine
سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد رشته‌های پزشکی، دندون، داروسازی اینجا بپرسید :-"

آخرین ویرایش:
پاسخ : معرفی رشته های دانشگاهی (تجربی)

به نقل از مهسا م :
مشکلی که این رشته داره اینه که متاسفانه در ایران نقش داروساز در پرسه درمان مشخص نیست و ساختار داروخانه ها طوریه که به یه داروساز اصلا اجازه نمیده که از دانسته هاش استفاده کنه و در اختیار مردم قرار بده و این باعث میشه نتونه که زکات درس سختی که خونده پس بده
چرا ؟ :-"

+ ميشه همزمان توي چند مورد از اين مواردي كه گفتي فعاليت كرد؟

+ در مورد زمانش چي؟ دكتراي عموميش چقدر طول ميكشه ؟ تخصصيش چي؟ ( كلا در اين مورد هم توضيح بده لطفا ) 8-^

پاسخ : معرفی رشته های دانشگاهی (تجربی)

به نقل از Mammad Chemist :
اضافه میکنم که بعد از دکترا پیوسته دارو باید طرح برین تا مدرکتون آزاد شه...

یعنی چی دقیقا؟! :-"
بعد از 6 سال یعنی؟!

پ ن : پست قبلی : [member=12754]Mammad Chemist[/member] : خب اون بخش طرح و آزاد شدن مدرک چی؟! ;D

پاسخ : داروسازی (سوالات)

الان حقوق یه داروساز بالینی بیشتره یا مسئول فنی داروخونه( صاحب اون داروخونه نباشه) ؟
داروسازی بالینی اون طور که باید تو ایران کاربرد داره؟ اگه کسی از حقوق متوسط این رشته ها خبر داره بگین لطفا

پاسخ : داروسازی (سوالات)

وقتی میگید اشباع ه یعنی مثلا قراره فارغ التحصیل شیم و بیکار بمونیم؟ یا چی؟
در فیلد تحقیقاتی واقعا هیچ حمایت و بودجه ای نیست؟

قبل از اینکه سوال رو مطرح کنید اسم رشته ای رو که سوال دارید ازش بنویسید و بولد کنید

پاسخ : دارو/دندان/پزشکی (سوالات)

دندان پزشکی
دانشکده های برتر دندانپزشکی بعد از تهران ، شهید بهشتی ، شیراز ، مشهد ، اصفهان و تبریز کدوم ها هستن ؟
(ترجیحاً نزدیک به شمال شرق کشور )

به نقل از قـاصـدکـــ :
دندان پزشکی
دانشکده های برتر دندانپزشکی بعد از تهران ، شهید بهشتی ، شیراز ، مشهد ، اصفهان و تبریز کدوم ها هستن ؟
(ترجیحاً نزدیک به شمال شرق کشور )

رتبه بندی دانشکده های دندانپرشکی اینجوری هستش :
1)بهشتی
2)تهران و مشهد
3)اصفهان
4)کرمان و یزد و همدان
5)جندی شاپور و شیراز و بابل

* من بارها گفتم ، یه بار دیگه م میگم که دانشکده های دندانپزشکی با پزشکی همون شهر سطح شون فرق داره.
مثلا دندان شیراز [nb]حتی با این وجود که رتبه های خوبی هم میگیره[/nb] قابل قیاس با پزشکیش نیست.
یا مثال برعکسش دندان و پزشکی همدان ِ.

بچه ها نظرتون درباره پزشکی یا داروسازی زابل و زاهدان چیه؟؟؟؟
احتمال میدم قبول شم ولی میترسم اخه زاهدان و زابل اونجاها خیلی دورنو مردمش کلابافرهنگ من متفاوتن
نظرتون چیه؟؟؟؟؟

به نقل از ســــارا :
رتبه بندی دانشکده های دندانپرشکی اینجوری هستش :
1)بهشتی
2)تهران و مشهد
3)اصفهان
4)کرمان و یزد و همدان
5)جندی شاپور و شیراز و بابل

* من بارها گفتم ، یه بار دیگه م میگم که دانشکده های دندانپزشکی با پزشکی همون شهر سطح شون فرق داره.
مثلا دندان شیراز [nb]حتی با این وجود که رتبه های خوبی هم میگیره[/nb] قابل قیاس با پزشکیش نیست.
یا مثال برعکسش دندان و پزشکی همدان ِ.
یه رتبه بندی این شکلی هیچکس از دارو نداره؟

زاهدان با فرهنگت متفاوته?? مگه کجا زندگی میکردی تا الان? نمیدونم چرا همه فک میکنن زاهدان ینی یه جایی ک پره از بلوچای بیسواد!یه بار بیا ببین زاهدانو بعد نظر بده! پزشکی زاهدان تیپ 1 دوست عزیز... بحث زاهدان ک کامل با زابل فرق داره.. من اگه فقط داروی زابل میاوردم نمیرفتم چون امکانات زابل خیلی بدتره... خابگاهش وضع چندان خوبی نداره! ولی پزشکی زاهدانو باس رو سرت بزاری :|

Sent from my SKY using Tapatalk

سارا!!!! دندون شیراز اونجاس جاش؟؟؟ دندون شیرازو با شهیدبهشتی مقایسه میكنن نه با بابل!!!

به نقل از Dr.Eniac :
سارا!!!! دندون شیراز اونجاس جاش؟؟؟ دندون شیرازو با شهیدبهشتی مقایسه میكنن نه با بابل!!!

والا تا اونجا که من اطلاع دارم پزشکیش رو با بهشتی و تهران مقایسه میکنن.
حداقل اینجوری به من گفتن :)

به نقل از ســــارا :
والا تا اونجا که من اطلاع دارم پزشکیش رو با بهشتی و تهران مقایسه میکنن.
حداقل اینجوری به من گفتن :)
این گفته قابل اعتماد نیست. بهش دل نبندین،
پارامترهایی که دانشکده ها بر اساسش سنجیده میشن تعداد مقالات و مساحت و تعداد هیءت علمی و،، ایناست به درد شما نمیخوره با معیارهای شما فرق داره.
دندونپزشکی رو هرجا بخونی اخرش میخوای مطب بزنی کار کنی، بین تهران و بهشتی حداقل میدونم برای فرد فارغ التحصیلانشون فرقی نداشته.

پزشکی
کسانی که پزشکی میخونن،در هفته چند ساعت درس میخونن؟
آیا تک بعدی هستن؟یا کارهای جانبی هم در طول سال میکنن؟
حجم درسای پزشکی واقعا زیاده؟

به نقل از Anna18 :
پزشکی
کسانی که پزشکی میخونن،در هفته چند ساعت درس میخونن؟
آیا تک بعدی هستن؟یا کارهای جانبی هم در طول سال میکنن؟
حجم درسای پزشکی واقعا زیاده؟

خیر چند بعدی میباشم :))
من دوستام روزی ۲ ۳ ساعت میخوندن و اخر هفته ها از صب تا ظهر بعد هم بیرون میرفتن :D
باید روش خوندن رو بلد باشید با دبیرستان کلی فرق داره
حجمش بله واقعا زیاده :D

به نقل از نازنیــــــــــن :
خیر چند بعدی میباشم :))
من دوستام روزی ۲ ۳ ساعت میخوندن و اخر هفته ها از صب تا ظهر بعد هم بیرون میرفتن :D
باید روش خوندن رو بلد باشید با دبیرستان کلی فرق داره
حجمش بله واقعا زیاده :D
باروزی ۲-۳ ساعت میشه نمره خوب گرفت؟ :-/
روشش چجوریه؟
:D

به نقل از Anna18 :
باروزی ۲-۳ ساعت میشه نمره خوب گرفت؟ :-/
روشش چجوریه؟
:D
بله میشه اخر هفته ها پنج شنبه جمعه هم از صب تا ظهر بخونی نمره خیلی خوبی میشه گرفت
روشش برا هر درس فرق داره :D بیاین دانشگاه خودتون کم کم میفهمین چجوری باید بخونین

به نقل از ریحان خاتون :
بچه ها نظرتون درباره پزشکی یا داروسازی زابل و زاهدان چیه؟؟؟؟
احتمال میدم قبول شم ولی میترسم اخه زاهدان و زابل اونجاها خیلی دورنو مردمش کلابافرهنگ من متفاوتن
نظرتون چیه؟؟؟؟؟
سلام رتبه خواهرم حدود 1500 منطقه 1 شده . و چون میگه دیگه حال ندارم بخونم میخواد هر جوری شده امسال بره . برای همین اگر پردیس دانشگاه ایران یا آزاد تهران رو قبول نشه ، احتمال زیاد پزشکی زاهدان رو قبول میشه . به همین خاطر ما دیروز رفتیم زاهدان برای تحقیق .
اول در مورد محیط دانشگاه بگم که ، خیلی محیط بزرگی داره اما بیشترش در حال ساخت هست و فضای خالی خیلی زیاده داره . دانشکده های پزشکی ، پیراپزشکی ، توانبخشی کنار هم هستند . از چندتا از بچه های ورودی 92 و 93 که تو مقطع علوم پایه هستند ، سوال کردیم همشون به اتفاق گفتند که اساتید خیلی خوب و البته سخت گیر هستند اما مشکل اصلی اینه که شهر زاهدان هیچ جایی برای تفریح نداره و اگر کسی اهل تفریح و ... نباشه بهترین جا برای درس خوندن هست .
بعدش رفتیم به دو تا از بیمارستان های آموزشی دانشگاه تا با استاجر ها و اینترن ها هم صحبت کنیم .اکثرا از فشار کار زیاد و تعداد بسیار زیاد بیمار ناله می کردند اما از اینکه اساتید با سواد و دلسوزی دارند راضی بودند اما باز هم همون بحث تفریح . در کل دو تا بیمارستان جنرال داره و سه تا تخصصی که در مقایسه با خیلی از دانشگاه های دیگه خیلی خوبه . البته خب هیچ وقت مثل دانشگاهی مثل دانشگاه ایران که فقط بیمارستان قلب رجایی اون 80 تا هیئت علمی داره نمیشه .
در مورد شهر هم بگم که خیلی کوچیکه ، اما راستش ما در مورد امنیت خیلی نگران بودیم ، به همین خاطر با چند تا از محلی ها صحبت کردیم و گفتند که این چیزهایی که گفته میشه مربوط به خود زاهدان نیست و بیشتر مربوط به خاش هست .یه موضوع هم در مورد فرودگاه این شهر که فقط به شهر های تهران ، مشهد ، اهواز ، اصفهان ، شیراز کرمان ، چابهار پرواز مستقیم داره ، ولی همه روزهای هفته نیست و به جز تهران اکثرا جمعه ها هست و چون ظرفیت هم کمه زود پر میشه . در مورد سایر شهر ها باید به صورت ترکیبی اول به تهران بیایید بعد به شهر مورد نظر برای همین هزینه بلیط خیلی گرون در میاد و پیدا کردن بلیط به این صورت هم سخته . امیدوارم برای کسایی که تمایل دارند این شهر رو انتخاب کنند مفید بوده باشه .

Back
بالا