- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
سوالات و مشکلات خودتون رو در مورد رشتههای پزشکی، دندون، داروسازی اینجا بپرسید
آخرین ویرایش:
چرا ؟به نقل از مهسا م :مشکلی که این رشته داره اینه که متاسفانه در ایران نقش داروساز در پرسه درمان مشخص نیست و ساختار داروخانه ها طوریه که به یه داروساز اصلا اجازه نمیده که از دانسته هاش استفاده کنه و در اختیار مردم قرار بده و این باعث میشه نتونه که زکات درس سختی که خونده پس بده
به نقل از Mammad Chemist :اضافه میکنم که بعد از دکترا پیوسته دارو باید طرح برین تا مدرکتون آزاد شه...
آره بعد 6 سالبه نقل از F@|-|!mEh :یعنی چی دقیقا؟!
بعد از 6 سال یعنی؟!
به نقل از قـاصـدکـــ :دندان پزشکی
دانشکده های برتر دندانپزشکی بعد از تهران ، شهید بهشتی ، شیراز ، مشهد ، اصفهان و تبریز کدوم ها هستن ؟
(ترجیحاً نزدیک به شمال شرق کشور )
یه رتبه بندی این شکلی هیچکس از دارو نداره؟به نقل از ســــارا :رتبه بندی دانشکده های دندانپرشکی اینجوری هستش :
1)بهشتی
2)تهران و مشهد
3)اصفهان
4)کرمان و یزد و همدان
5)جندی شاپور و شیراز و بابل
* من بارها گفتم ، یه بار دیگه م میگم که دانشکده های دندانپزشکی با پزشکی همون شهر سطح شون فرق داره.
مثلا دندان شیراز [nb]حتی با این وجود که رتبه های خوبی هم میگیره[/nb] قابل قیاس با پزشکیش نیست.
یا مثال برعکسش دندان و پزشکی همدان ِ.
به نقل از Dr.Eniac :سارا!!!! دندون شیراز اونجاس جاش؟؟؟ دندون شیرازو با شهیدبهشتی مقایسه میكنن نه با بابل!!!
این گفته قابل اعتماد نیست. بهش دل نبندین،به نقل از ســــارا :والا تا اونجا که من اطلاع دارم پزشکیش رو با بهشتی و تهران مقایسه میکنن.
حداقل اینجوری به من گفتن :)
به نقل از Anna18 :پزشکی
کسانی که پزشکی میخونن،در هفته چند ساعت درس میخونن؟
آیا تک بعدی هستن؟یا کارهای جانبی هم در طول سال میکنن؟
حجم درسای پزشکی واقعا زیاده؟
باروزی ۲-۳ ساعت میشه نمره خوب گرفت؟به نقل از نازنیــــــــــن :خیر چند بعدی میباشم
من دوستام روزی ۲ ۳ ساعت میخوندن و اخر هفته ها از صب تا ظهر بعد هم بیرون میرفتن
باید روش خوندن رو بلد باشید با دبیرستان کلی فرق داره
حجمش بله واقعا زیاده
بله میشه اخر هفته ها پنج شنبه جمعه هم از صب تا ظهر بخونی نمره خیلی خوبی میشه گرفتبه نقل از Anna18 :باروزی ۲-۳ ساعت میشه نمره خوب گرفت؟
روشش چجوریه؟
سلام رتبه خواهرم حدود 1500 منطقه 1 شده . و چون میگه دیگه حال ندارم بخونم میخواد هر جوری شده امسال بره . برای همین اگر پردیس دانشگاه ایران یا آزاد تهران رو قبول نشه ، احتمال زیاد پزشکی زاهدان رو قبول میشه . به همین خاطر ما دیروز رفتیم زاهدان برای تحقیق .به نقل از ریحان خاتون :بچه ها نظرتون درباره پزشکی یا داروسازی زابل و زاهدان چیه؟؟؟؟
احتمال میدم قبول شم ولی میترسم اخه زاهدان و زابل اونجاها خیلی دورنو مردمش کلابافرهنگ من متفاوتن
نظرتون چیه؟؟؟؟؟