سلام. ممنون. سلامت باشی.سلام.خوبی؟خسته نباشی.
چی شد که خواستی زبانو.جدی ادامه بدی؟هدف خاصی داری؟
چرا سمپادیا عضو شدی هدف خاصی داری؟
از سمپادی بودنت راضی هستی؟
آشپزی بلدی؟
دوس داری کجا بری مهمونی؟
بخاطر رتبت کادو گرفتی؟بهترینش چی بوده؟
کتاب خونی؟چه کتابایی دوس داری؟
آیا موافق حذف مراسم عروسی هستی؟
دوس داری کجا بری سفر؟چرا؟
اینجا از کسی بدت میاد؟کی؟
از کیا خوشت میاد؟
باید سوال کنکوری میپرسیدم؟؟؟؟
درود بر شما.درود و تبریک
تبریک کی خیلی خوشحالت کرد؟؟
وقتی فهمیدی 2 رقمی شدی ری اکشنت چجوری بود؟
اگه بهت بگن دوباره کنکور چکار میکنی ؟؟![]()
عایا به اشپزی فکر میکنی![]()
![]()
![]()
![]()
سلاااااااام. به به! ازینورا؟ :دسللللللللام. خوبی؟ ؛؛)
خیلیها هستن که به هزار و یک دلیل فکر میکنن به ادبیات انگلیسی خوندن. زبانشون خوبه، آیلتس گرفتن خوششون اومده میخوان ادامه بدن، کتابهای زبان اصلی رو راحتتر میفهمن، هر چی. به نظرت اون چیزی که بینِ ادبیات انگلیسی دوست و ادبیات انگلیسی خوان فرق میندازه چیه؟ آدم باید چی در خودش ببینه که بره ادبیات انگلیسی بخونه؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. :د
سلام مرسی. :]سلام
تبریک میگم :)
برنامه عمومیات چه طور بود؟
فاصله زمانی مرورات چه طور بود؟
سوال درسی![]()
سلام.سلام و درود
ازونجایی که خیلی شخصیت محبوب و معروفی بودم تو سمپاد قزوین (شهید بابایی و فرزانگان) میخام ببینم آوازه من ب گوش شمام رسیده آیا؟![]()
سلام. مرسی. (:سلام
قبل از هر چيزى تبريك!!!
مى خواستم بپرسم شما كلاس زبان كانون مى رفتين؟؟
براى كنكور چه كتاب هايى رو مطالعه كردين؟؟
به نظر شما چرا بچه هاى رشته هاى ديگه رتبه هاى تك رقمى كنكور منحصرا زبان رو تصاحب مى كنن؟؟؟ اصلا به نظرتون منصفانه است؟؟؟
با آرزوى موفقيت هاى روز افزون!!!![]()
سلام. ممنون. پنج که بماند، مورد داشتیم تو ده تای کشور ندیده نگران شده.سلام
خب اولاً که تبریک و اینا.(هر چند من انتظار داشتم حدود همون رتبه پنج بشین. منشن سنجش آخریه یا ماقبل آخریه. :-"" )
ثانیاً نظرتون راجع به ما ریاضی/تجربی/انسانیایی که کنکور زبان دادیم؟ :دی (مثن یک زبان که ۱۷ ریاضی هم شد. :-" ) (خودم میدونما البته... میخوام این جا هم تکرار بشه.)
ثالثاً درصداتون... اگه امکان داره...
رابعاً برای زبان تخصصی کتاب خاصی (مثن اون دوجلدی مبتکران- شهاب اناری) را خوندین یا با اطلاعات خودتون جواب دادین؟چه قدر فایده دارن این کتابا؟
خامساً... جدی زیست افتاد برای شهریور؟
سادساً انتخاب اولتون کجاست؟ تهران احتمالاً؟
(چرا من دارم عددا را عربی مینویسم؟)
فعلاً همینا... با آرزوی موفقیت.![]()
سلام مرسییییی.سلام....
اولا تبرییییییک![]()
یه اسپمم اینجا میدم....
عکست تو نفرات برتر قلمچی مال چند سال پیشه؟؟؟
![]()
![]()
![]()
سلام مرسی.سلام....
تبریک میگم...
من این سوال رو یه بار تو پ.خ ازت پرسیدم ولی جواب ندادی....امیدوارم از اون آدمای مغرور که تا به یه جایی میرسن و واسه بقیه قیافه میگیرن نباشی....![]()
![]()
![]()
خلاصه پیامم این بود که کنجکاو بودم بدونم آینده ی کسایی که میرن ادبیات انگلیسی چیه؟؟؟؟صرفا محض کنجکاوی...چون دوروبرم زیادن کسایی که میرن این رشته و این واسم سوال شده بود....
ممنون...
اینم یکی دیگه:سلام.
کسایی که سراغ زبان میرن میشه گفت با علاقه ی خیلی زیاد یا یه هدف مشخّص رفته ن سراغش پس دیگه حالت رشته ی تاپو زیاد نداره. نه بین گرایشا کسی توافق داره که کدوم بهتره نه بین زبانا.
دانشگاهای تهران که زبان خارجی درس میدن دانشگاه تهران و شهید بهشتی و علامه طباطبایی ان. طباطبایی اکثر رشته هارو داره، حتی چینی، اسپانیولی و... ولی اون دوتای دیگه نه. برای مثلاً انگلیسی و فرانسه، دانشگاه تهران بهتره.
گرایشا هم ادبیات، مترجمی، آموزش. برای انگلیسی هرسه تاش هست. برای فرانسوی و چندتای دیگه، ادبیات و مترجمی هست، و بقیه شون گرایش ندارن.
تنوع بازار کارش خیلی زیاده، دیگه بستگی به ترجیح/علاقه/توانایی طرف داره. تدریس خصوصی یا آموزشگاه یا هیئت علمی دانشگاه اگه تا دکتری ادامه بدی؛ ترجمه کتاب و مقاله؛ مترجمی همزمان؛ ویرایش؛ کار توی سفارتخونه؛ ... . میگن اگه یکی دوتا زبان دیگه هم بلد باشی رو دست میبرنت!
همه ش بستگی به این داره که تا کجا بخوای پیش بری؛ چقد بلندپرواز باشی. اگه کسی به هدف پاس کردن و مدرک گرفتن و شغلای متفرقه وارد دانشگاه بشه بیشتر از اونم نمیشه.
هر رشته ای علاقه ی خودش رو میخواد، سختی خودشو داره، راه خودشو داره، آینده ی شغلی خودشم داره.
شاید راهیابی به رشته های خوب، حتی دانشگاه های تاپ(در صورتی که زبانای کم طرفدارو انتخاب کنیم) توی گروه زبان خیلی آسون باشه ولی درنظر داشته باش که همه چیز فقط همین کنکور نیست.
در مورد سوالت، انتخابای شغلی برای رشته ای که من میخوام خیلی وسیعه، از تدریس خصوصی و آموزشگاه، هیئت علمی دانشگاه، ترجمه، ویراستاری، مترجمی همزمان برای سفارتخونه، شرکتا یا خصوصی، کار تو وزارت امور خارجه، تورلیدر حتی! ولی وقت انتخابش مطمئنّاً الان نیست! مثل اینه که از یه دانشجوی ترم یکی دندون پزشکی بپرسی میخوای تخصص چی بخونی کوچولو؟! منم الان هیچ نظری ندارم که بعداً از کدوم اینایی که گفتم بیشتر خوشم بیاد!