بله من هستمکسی هست که امسال بخونه ؟![]()
بله من هستمکسی هست که امسال بخونه ؟![]()
نظرتون چیه یه سال بمونم دانشگاه نرم بتونم درس بخونم واسه کنکور؟
نظرتون چیه یه سال بمونم دانشگاه نرم بتونم درس بخونم واسه کنکور؟
منم خیلی خوش گذشت بهم. به خصوص اینکه بعد کنکور تا شروع سال تحصیلی هم به مدت کاملا بیکاری و من تموم این مدت رو رفتم مسافرتبه من که خیلی خوش گذشت یه سالی که کنکور خوندم ، یه تنفسی بود بین این همه سال هر مهر کلاس رفتن و هر خرداد امتحان دادن به علایقم رسیدم و یه خرده ای پخته تر شدم. ولی خوب حتما باید یه جایی آزمون بدی و با برنامه اش پیش بری که شل نشی . بعد یه خوبیش هم این بود که واقعا دلم برای دانشگاه تنگ شد مهر امسال با ذوق و شوق رفتم

ولی خب من از گذر یه سال عمرم خیلی می ترسم
راحت نمی دونم گویا راحت تر شده من رشتمو خیلی دوس دارم ولی می ترسم اگه سال 4 بخونم نتونم خوب یاد بگیرم تقریبن همینم فیزیک اولویت اولمه حتا قبل از خونوادماگه راحت همونی که می خوای رو قبول می شی سال چهارم لیسانس ، رشته تو هم خیلی دوست داری ، اصراری نیست به یه سال فاصله ، ولی من از پیامت ترسیدم. یه لحظه یاد وقتایی افتادم که فکر میکردم هیچ چیز مفیدی جز درس تو زندگیم نیست! اگه اون نباشه پس من تلفم
نه الان بهتره همون مفهومی بخونید ولی خب این کتابای کنکوری رو هم داشته باشین بهتره چون یه سری نکات رو واضح تر گفتن و اینابرای ارشد برق، دقیقا از چه زمانی باید کنکوری خوندن رو شروع کرد؟
مثلا من الان مدار 1 دارم، باید از الان کنکوری بخونم؟