اولماز ایجازَ ورمیللربه نقل از Ghazaal-ghassemi :سلام اوشاخلار!
منده توركم و اردبيللييم!
تزه بو سايتدا عضو اولمشام!
بي پيشنهاد:بيري مديررردن ايجازه آلسن كي بو تاپيكده فينگليش يازاخ!
آقا ما حواسمون هس اسپم نمیدیمبه نقل از بیتا :( آقا اینجوری که حرف میزنین من نمیفهمم چی میگین ؛ اسپم زیاد میشه)
ميانا؟مراغه؟بناب؟به نقل از !~DR.NS~! :lمن ایستسرم اوزومی لووا ورم . بیردا اوچ نفر منیم شهریمی بیلیرلر عامّا بیردا استانیمی اعلام الیرم
![]()
استان آذربایجانشرقی
![]()
![]()
محدوده سین د دیرم
تبریز دن آشاغی
میانداب دان یوخاری
اگر بیلدون؟![]()
اولایین بیرینده دی مدرسمبه نقل از Ghazaal-ghassemi :ميانا؟مراغه؟بناب؟![]()
کلیبر؟!به نقل از !~DR.NS~! :lمن ایستسرم اوزومی لووا ورم . بیردا اوچ نفر منیم شهریمی بیلیرلر عامّا بیردا استانیمی اعلام الیرم
![]()
استان آذربایجانشرقی
![]()
![]()
محدوده سین د دیرم
تبریز دن آشاغی
میانداب دان یوخاری
اگر بیلدون؟![]()
ملکان؟!به نقل از !~DR.NS~! :lمن ایستسرم اوزومی لووا ورم . بیردا اوچ نفر منیم شهریمی بیلیرلر عامّا بیردا استانیمی اعلام الیرم
![]()
استان آذربایجانشرقی
![]()
![]()
محدوده سین د دیرم
تبریز دن آشاغی
میانداب دان یوخاری
اگر بیلدون؟![]()
آذرشهر؟عجب شیر؟به نقل از !~DR.NS~! :lمن ایستسرم اوزومی لووا ورم . بیردا اوچ نفر منیم شهریمی بیلیرلر عامّا بیردا استانیمی اعلام الیرم
![]()
استان آذربایجانشرقی
![]()
![]()
محدوده سین د دیرم
تبریز دن آشاغی
میانداب دان یوخاری
اگر بیلدون؟![]()
به نقل از !~DR.NS~! :lمن ایستسرم اوزومی لووا ورم . بیردا اوچ نفر منیم شهریمی بیلیرلر عامّا بیردا استانیمی اعلام الیرم
![]()
استان آذربایجانشرقی
![]()
![]()
محدوده سین د دیرم
تبریز دن آشاغی
میانداب دان یوخاری
اگر بیلدون؟![]()
سرخ کردنی!(مث سیب زمینی و مشتقات و ...!)به نقل از M A S U M E :فقط قیزاتما نمیدونستم یعنی چی که اونو ترجمه نکردی..
اون یکی ها رو نمی دونم ولی تا اونجا که من اطلاع دارم بناب خوابگاه ندارهبه نقل از N! :فرزانگان بناب یا تبریز (مراغه اگه داشته باشه!!) خوابگاه دارن؟
یعنی یکی بواد از یه شهری انتقالی بگیره اونجا میدن؟