خانم شما بیا تو بخش زبان های خارجی...هست اونجا تاپیکش...خودم هم می آموزم...به نقل از fereshteh :اقا من دوست دارم یاد بگیییییرم کی یادم میده؟![]()
به نقل از speed :الان دقت کردین اصن بحث مفیدی اینجا جریان نداره.....و همش داریم خودمون رو معرفی می کنیم؟؟....
خب می تونیم از مراکزمون تعریف کنیم...خودم شروع می کنم:
اهم...اهم....اسم شهر که پایین آواتارم هس.....
بعد اینکه خیلی جای باحالی نیس اما میشه توش درس خوند...مدرسمون رو میگم....
کلا دو طبقه هستش...و از وسط نصفش کردن ...اونطرف رو دادن به راهنمایی ها...و خب جای ما تنگ شده....
و یه مدیر جدید داریم...کلا با همه جور فعالیت مخالف الا درس خوندن و مسجد رفتن....ینی برو جلو چشش نماز بخون بعد بیا بپر رو سرش....
و با این جانب هم بسیار مشکل دارد...و کلا جای خوبیه مدرسمون...
خب حالا شما بگین....البته یه تاپیک تقریبا تو همین مایه ها هست تو بخش سمپاد...که می تونین عکس مراکزمون رو بزارین اونجا....لدفن بتوضیحید راجب مدرستون...خانم شما بیا تو بخش زبان های خارجی...هست اونجا تاپیکش...خودم هم می آموزم...![]()
به خاطر اولا که همشون یه جا باشن آوردن ـشون پایین. :البه نقل از mohaNnesS :دوطبقس که قبلنا بالا ماله اول دوما بود ازامسال مال سوم پیشاس![]()
اغفال نشن بندگان خدا آره؟به نقل از لولیع² :به خاطر اولا که همشون یه جا باشن آوردن ـشون پایین. :ال
شمارُ نمیدونم چرا بردن ـتون سالنی که مالِ پیشا بود.
شاید مثلاً به خاطر اختلاف سنیِ ما با اولا بوده؛ که به ما نزدیک نباشن مثلاً!![]()
به نقل از Mahsaaa76 :راستي امتحانات شماهم از ارديبهشت شرو ميشه؟![]()
تاپیک مخصوص یادگیری زبان ترکی داریم :)http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,83357.0/topicseen.htmlبه نقل از تخته سیاه :سلام میشه یکی به من ترکی یاد بده؟؟؟؟؟؟؟
لطفا
سپاس
بیا اینم موضوع بحث:به نقل از SHINY-STAR :موضوعی واسه بحث نیست ایا؟؟![]()