- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بناب
- سال فارغ التحصیلی
- 94
سلام. با دوّمین دورهی مسابقات دستبندبافی سمپادیا در خدمت شما هستیم.
خب، با توجه به اینکه اولین دورهی مسابقه با موفقیت برگزار شد، کاربران هم درخواست داشتن برای برگزاری دورهی دوم، شما میتونین از همین الان آثارتون رو به من به صورت پیام خصوصی بفرستید.
قوانین مسابقه:
1. محدودیتی برای تعداد دسبند و نوع اون ( آلفا یا همین معمولی ) نداریم. برای هر دستبندی که برای من میفرستید، به طور جداگانه رایگیری انجام میشه.
2. دستبندی که عکسش رو برای من میفرستید، مسلما باید کار خودتون باشه.
3. برنده با تعداد لایکهایی که بهش داده میشه انتخاب میشه. ولی خواهشا نرین به دوستاتون بگین فلان دستبند مال منه بیا لایک بده. شما تحصیلکردههای مملکتین بابا. ممکنه از داور هم در ادامهی کار استفاده کنیم. در صورت انتخاب داور به مواردی مثل انتخاب یا طراحی نقشه، ترکیب رنگ یا کیفیت بافت توجه میشه.
4. برنده نشان هنری دریافت میکنه و در صورتی که تعداد شرکت کننده ها بیش از ده نفر باشه، به برنده پنجهزار تومن شارژ هم داده میشه ! (چقدر مدیر خوبیم. B-) )
نکات مهم:
1. همراه با عکسی که برای من میفرستید، الگوی دستبند رو هم بفرستید حتما.
2. اگه کسی بخواد خودش الگو طراحی کنه برای مسابقه و با اون ببافه، به عنوان خلاقیت و امتیاز ویژه ، لایکهاش رو در آخر 2 برابر حساب میکنیم. به شرط اینکه من پیدا نکنم اون الگو رو جایی. ^-^
دوستانی که هنوز روش بافت دستبند رو بلد نیستن، مهلت برگزاری مسابقه طولانیه و یکی از دلایلش اینه که شما هم بتونید با مطالعهی تاپیک دستبند بافی [بافتِ گره] توی این مسابقه شرکت کنید. بالای صفحه چکیدههای آموزش قرار داده شده. اونا رو مطالعه بفرمائید.
مهلت ارسال آثار هم از امروز [ 13 مرداد ] تا 2 هفته بعد، [ 27 مرداد ] خواهد بود. تا 31 مرداد هم رای گیری هست. 1 شهریور برنده اعلام میشه. ؛؛)
سوالی بود همینجا بپرسید.
پیشاپیش آرزوی موفقیت برای همتون دارم.
+
اوّلین مسابقهی دستبندبافی ِ سمپادیا