جشن بزرگ سمپادیا و بنیاد کودک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشن بزرگ سمپادیا و بنیاد کودک

به نقل از PlusME :
یهیعنی شما میگی اینا همه اونجا بودین بعد من ندیدمتون؟؟ :o :o
من همش فک میکردم خودم تنهام که از مشهد نیستم :(( :(( :((

پ.ن: الان بطور کاملا جدی ناراحتم :(
پ.ن2: یکی از فانتزیام این بود بچه ها سایت رو از نزدیک ببینم که دیروز در یک مرحله به فنا رفت که فک کردم فقط مشهدیا هستن و امروز در مرحله دوم که ظاهرا بودن و من غافل!! ای دل غافل... حجت خااااک..یعنی خااااک :)) :))

سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا برای چی رفته بودی اگه بچه هارو ندیدی؟؟ :)) نه جدا من میخوام بدونم. :)) چیکار کردین اگه همدیگرو ندیدین؟؟

بعدشم من لازم میدونم از تمام افرادی که دیروز بودن تو جشن؛ در کل مشهد بودن و اینا؛ اعلام برائت کنم.

ایشالا پاستا بیاد همتونو بخوره.

عکس بذارید خب ؛/

به نقل از گالینا بلانکا :
جشنواره غذا از همه‌ش بهتر بود. من همه‌چی خوردم. سیریسلی. :‘‌|
ضمنا می‌تونیم طرحی بذاریم با عنوان "چسباندن کاغذی با محتوای یوزر خود در پس کله‌مان”؟ :‌| خیلیا بودن می‌خواستم واقعی‌شون رو ببینم چه شکلی ان. :-”"
ممنون می‌شم این طرح بررسی شه. :‌‌| :‌))
منم همین فکرو داشتم....فکر کردم هیچکس از سایت نیومده :|

به نقل از امین :
فاطمه سالاری (که شوکه شد از حضور ناگهانی‌م :)) )
شوکه نشدم، بلکه میخاستم خفه ت کنم به معنای واقعی :-w حتا افشین یه پیش زمینه ای داشت که ممکنه بیای ولی من اصلا فکرشم نمیکردم :)) ولی مهم اینه که با این عدم آمادگی، در همون نگاه اول شناختمت :-"

من از یه طرف خوشحالم که اونایی که باید میدیدم رو دیدم [ 8-^ ] و از یه طرف ناراحتم که خیلیا هم بودن که ندیدمشون :| این ایده ی یوزرنیم رو اجرا کنیم واقعا از سال بعد :))

پسری مظلوم و ساده و خجالتی ک اصن روو نداره
کلی دوربین اماده بوده ک فیلمشو ب باباش نشون بدن
واسه مسابقه کل کلی رفته بالا
حتی توپ میدادن میترکوند!
داشت از استرس و حجالت میمرد
توقع داشتین اون بالا جلو اون همه ادم منشوری شه؟
کار اجرا کنه و بگه دست دست؟
والا

و همه هم داشتن التماس میکردن توروخدا برو بالا اجرا کن :)) نرو خوب مظلوم و خجالتی که باباتم نفهمه :))

خب مجری که واقعا بلد نبود :|
شما فعلا یه کفِ مرتب بزن !! (جیغ، دست و هورا ؟؟!!) =D> :D
_ _ _
سعادت هم نشینی رو داشتم با : mr.darcy عزیز !
من خودم علامت تعجبِ (!) دوست داشتنی رو در ده ها معنی متفاوت و بعضا متضاد به کار میبرم، اما این علامت تعجب تو، یکم بو داره ها !! :-"
_ _ _
و بعدشم که از اخر یه عکس کاربرای سمپادی ننداختن X-(
واقعا که :-<
البت طرفای سِن که سلفی های افشین به راه بود؛ اونم بی خبر و یهویی!! + باز تو خودتو در عکسِ مثلا 4-5 نفره بچه ها قالب کردی! آخرش، من چی بگم که از این خونواده هاش نیستم و .. ؟! :-?

پ.ن: ولی انتقاد وارده! یه عکسِ فراگیر! نـگرفتیم .. // : )
_ _ _
این ایده ی یوزرنیم رو اجرا کنیم واقعا از سال بعد :))
نیازه ها واااااقعا !! _ باز امسال به لطف جشنواره غذا (و اینکه آخرش بیشتر موندم بشخصه) مجالی شد که از سالن خارج شیم و ببینیم چند نفر رو و .. ؛ وگرن سالای قبل کل تایم در سالن، رو به سِن نشسته بودیم و آخرش .. ؟! ( البت خیلی آشناها بازم هم رو می دیدن، اما .. )

به نقل از F.SlinK :
و همه هم داشتن التماس میکردن توروخدا برو بالا اجرا کن :)) نرو خوب مظلوم و خجالتی که باباتم نفهمه :))

دوس دلری چی بگم بت؟
اولش گفت چی قراره مسابقه باشه؟
یا هرجا شما میری مسابقه هاش این سبکیه؟؟؟
احساس بامزگی نکن ک...

به نقل از زﮩرا :
سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا برای چی رفته بودی اگه بچه هارو ندیدی؟؟ :)) نه جدا من میخوام بدونم. :)) چیکار کردین اگه همدیگرو ندیدین؟؟

بعدشم من لازم میدونم از تمام افرادی که دیروز بودن تو جشن؛ در کل مشهد بودن و اینا؛ اعلام برائت کنم.

ایشالا پاستا بیاد همتونو بخوره.

عکس بذارید خب ؛/
من دوستای مشهدیم امر کردن منم رفتم!! :-" :-"
اصن قرار بود خونواده بی من بره مشهد! ولی دیگه به خاطر جشن منم رفتم :x
حالا اونا رو که دیدم... ولی بقیه (بچه های سایت) نوچ :(

امسال خیلی بیشتر از سالای قبل بهم خوش گذشت 8-^

و چقدر خوب بود که خیلیا رو دیدم و باهاشون حرف زدم

از اونجایی که خیلی بودن سخته دونه دونه اسم بردن :د

+در آخر هم بگم کاپ کیک من نسوخته بود طعمش نسکافه ای بود

و خب طبیعت نسکافه تلخه دیگه : |

بازم مرسی که اومدین ازم خریدین 8-^

به نقل از mortez76 :
براتون کاپ کیک میارم که ملموی تر بفهمین :-"
به هر حال دست ما به خیره :-""" : ))))

ملموس

اگه با من بودین که خواهش میکنم ولی میخواستم یه دونه بخرم که با سرعت به من گول زدین و یه بستشو قالبم کردین :|

پویا مجتبایی عزیز هم یادم رفت بگم که واقعا خیلی لطف داره و همین بعاث میشه شرمندگی من واسه .... بیشتر شه :)
جدا از جشن و مباحث ِ مربوط ، سوالی که برای من پیش اومد اینه که اگه فهمیدی "ملموس"ُ اشتباه نوشتی چرا ویرایشش نکردی و زیرش درستشُ نوشتی :-"

خب اول که تشکر و این حرفا دست همگی درد نکنه ;)

بعد ما پارسال که نبودیم ولی پیرارسال ازاین خبرا نبود جدی پیشرفت خوبیه واقعا مخصوصا جشنواره غذا :-"

پیشنهاد اینکه لطفا یه کارت خوان واس جشنواره غذا بذارن مسئولین :-" یا اینکه مثلا یه عابر بانک بسازن تو همون محوطه!فضای خالی زیاد داره خب :D
پیشنهاد دوم:در راستای همین که فضای خالی زیاده خب بیاید شعبه دو اون آلاچیقه که میتینگای تهرانو توش برگزار میکنن اینجا بزنن مثلا :D که باهم آشنا بشیم جدی خب ما که تمام وقت استراحت داشتیم چهره ها رو آنالیز می کردیم که از کی پول بگیریم.. :))

+خانم نسیم اسفندیاری تو سایت هست دگ؟کسی آدرس اکانتشو داره به من بده؟ :-?

سلام،
راستش، به قول دوستمون که گفته بودن، نیت این کار انقدر بزرگ و زیبا هست که من بیخیال اعلام عمومی انتقادات و ... میشم و ترجیح میدم از اونجایی که کادر اجرایی و بانیان این جشن از دوستان خیلی خوب و قدیمیم هستن، اگر لازم دیدن خودشون، زمانی به خودم بگن و من براشون یه سری نکته ها که اگه سال بعد رعایت بشه شاید بهتر باشه رو بگم (صرفا نظر شخصی یکی از شرکت کننده های کوچیک جشن)...

به نظرم خیلی خیلی خیلی حرکت زیبایی بود، چون بهترین چیزی که یک جوون میتونه ببخشه در این سن، روزها و دوره ی زندگیش، وقت و انرژیشه، و من میدونم و دیدم که چقدر انرژی و زمانتون رو وقف با آبرو برگزار شدن این مراسم کردین و چقدر حرص خوردین و استرس داشتین...امروز به امیررضای عزیزم گفتم که اصلا صرف اینکه برای بنیاد یه تبلیغه خیلی جشن موثریه، و قطعا بحث کمک مالیش بعد از این موضوع قرار میگیره...

راستش بسیار خوشحال شدم از دیدن دوستانی که بعضا از همکلاسی ها، هم دوره ای ها، سال بالایی ها و یا سال پایینی ها بودن که از یک سال تا 3 سال بود ندیده بودمشون، و قسمت خیلی جالب تر هم افتخار و سعادت دیدار با بچه های سایت بود که فقط به صورت مجازی و پشت کیبورد و گوشی تا قبل دیشب دیده بودمشون و باهاشون حرف زده بودم... از دیدن تک تکتون خوشحال و خرسندم و کاشکی دوستان دیگه ای که میگن بودن و ماها متوجه حضورشون نشدیم رو هم افتخار پیدا میکردم و میدیدم...

به هرحال، از همگی،کادر محترم اجرایی، چه در سایت هستن یا نیستن، و تمام دوستانی که در این جشن شرکت کردن، و کسانی که زحمت سفر رو قبول کردن و این سعادت حاصل شد که شب خوبی رقم زده بشه از طرف خودم تشکر میکنم... دم همگی گرم و ایشالا بازم زودتر و بیشتر ببینمتون...(به شادی ایشالا)

و این آخر هم جدا از تشکر، از خدا برای همه ی کسایی که برای این جشن زحمت کشیدن آرزوی موفقیت و سلامت دارم...

ینی یه عکاس یا فیلمبردار نبود این وسط؟؟؟؟؟؟

یه سوال کلی بپرسم.
تاحالا هیچ مراسم شمالغرب نداشته سمپادیا؟ :-"
یعنی چی آخه؟
نمیشه که همیشه مشهد وتهران باشه. :D

سلام !
خوب بود ، من هم تشکّر میکنم از همگی : )

+ بنده که نبودم ، ولی لابد خوب بوده دیگه :-؟
به نیابت از کسایی که جاشون خالی بوده تشکّر نمودیم ؛؛)

یعنی یه عکس نمیخوایید بزارید؟/ :|

حالا از بچه ها هم نشد نشد از سالن ،از جشنواره غذا ،از پس کله حضار ..؟؟؟ :|

عکس ها دست ما ها نیست خب. چند نفر عکاس و یک نفر فیلم بردار مراسم رو پوشش میدادن. اما هنوز کسی وقت نکرده بره ازشون و فیلم ها و عکس هارو بگیره ! :دی
ایشالا به زودی ... :D

+ ممنون از کسانی که اومدن. ممنون از دوستانی که برای بخش های مختلف مثل جشنواره غذا و موسیقی و اجرای برنامه زحمت کشیدن. اگر ایرادی هم بود به بزرگری خودتون ببخشید لطفا. :)

میخواین من بیام دو تا عکس بذارم جاتون ؟ : - "

نیمای عزیز، برادر بزرگوار، خودت یا هرکس که دسترسی داره به عکسا بگو عکس هارو چنتاشونو بذاره ... :)

به نقل از کهــربا :
میخواین ما بیایم سلفیامونو بذاریم؟ :-"

می‌خوای من بیام عکس‌هایی که از جنابعالی گرفتم رو بذارم؟ :‌-"

Back
بالا