- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- لاهیجان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- هیچی ...
- دانشگاه
- آزاد
- رشته دانشگاه
- مهندسی
بچه ها نظرتون در مورد این چیه ؟؟؟؟؟؟به نظرتون آینده ای نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش توضیح میدادین که چرا دام آزاد به درد نمیخورهپاسخ : دامپزشکی آزاد
9600 پارسال کازرون نیاورد .
جاهای دیگه رو نمیدونم .
دولتی تا 4700 اینا میگیره مسلمن ازاد بیشتر از اینه یکم .
و بگم ازاد دام بدرد نمیخوره :/
× اینا رتبه منطقه بود .
اینطور نیست که مدرک آزاد بدرد نخوره. در مسیر کلاسیک و pave pathway تمام دامپزشکان دانشگاه های آزاد امکان تطبیق مدرک دارند.کاش توضیح میدادین که چرا دام آزاد به درد نمیخوره
ببخشید ممکنه به کامنت بالایی من پاسخ بدید لطفااینطور نیست که مدرک آزاد بدرد نخوره. در مسیر کلاسیک و pave pathway تمام دامپزشکان دانشگاه های آزاد امکان تطبیق مدرک دارند.
در عمل هم چیزی که تفاوت ایجاد میکنه مهارته نه مدرک.
دامپزشکای عزیز، میخواستم بپرسم که میتونید لطفا بگید حقوق دستیار دامپزشک تو شهر های بزرگ حدود چقدره؟و اینکه کلینیک زدن در حال حاضر چقدر سرمایه میخواد؟و اینکه آیا کار پیدا کردن در این رشته آسونه ؟ و مثلا من شنیدم تهران بیمارستان دامپزشکی داره، میشه همچین جایی استخدام شد و حقوق مناسبی داره؟
منظورم از دستیار شدن مدت بعد از فارغالتحصيلي که باید برای کلینیک زدن پیش دامپزشک ها داخل کلینیک کار کرد هست،منظورتون از دستیار دامپزشک رو متوجه نمیشم. منظورتون متخصص عه یا تکنسین؟
الان یه کلینیک معمولی بخوای بزنی بجز جاش، بیشتر از ۲ میلیارد هزینه لازم داره، داروخونه دامپزشکی رو میشه با ۶۰۰ میلیون تومن سر هم کرد.
کار پیدا کردن چندان سخت نیست. من دامپزشکی رو ندیدم بعد فارغ التحصیلی بیکار باشه ولی خب درامد های خیلی پایین هم زیاد دیدم.
واقعیت نمیدونم به تکنسین چقدر پول میدن. ولی فکر نمیکنم بیشتر از ۶ تا ۸ میلیون باشه. کمترین درامد هم متعلق به همین تکنسین هاست. ( اصلا چرا باید یه دکتر دامپزشک تکنسین بشه، اون کارو یه فرد نیمه ماهر هم میتونه انجام بده)
مشاغل دیگه مثل مسئولین فنی پخش دارو، دامداری ، مرغداری ها،صنایع تبدیلی و کشتارگاه های صنعتی، حداقل ۲۰ تومن عه.
مشاغل دولتی رو اطلاع دقیقی ندارم. ولی باید پایه حقوق دولت باشه دیگه. فکر نمیکنم بیشتر از ۱۰ - ۱۲ تومن باشه در نهایت.
کلا در این رشته اگر درامد بالا مدنظرتون هست باید وارد تجارت و دلالی بشید تا کار فنی.
منظورم از دستیار شدن مدت بعد از فارغالتحصيلي که باید برای کلینیک زدن پیش دامپزشک ها داخل کلینیک کار کرد هست،
راستش من خودم به شدت به این رشته علاقه دارم ولی خانوادم خیلی درآمد براشون مهمه و احتمالا رتبم به دام روزانه تهران و پزشکی و دارو آزاد و پردیس خواهد خورد و خیلی گیجم اصلا نمیدونم چه انتخابی کنم با توجه به اینکه همه از درآمد و آینده پزشکی بد میگن (البته پزشکی و دارو هم دوست دارم)
در کل ممنون بابت توضیحات
ببخشید من شنیدم دامپزشکی که مهاجرت میکنه نمیتونه تو کشور های دیگه وارد بخش طبابت بشه،حقیقت داره؟و اینکه اگر من با هدف مهاجرت وارد این رشته بشم کار درستیه؟