• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فصلنامه. فصل دوم. تابستان ۹۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع kahroba
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم آیتم رو از فصل دوم بیشتر پسندیدین؟

• رای‌دهندگان
    123
پاسخ : فصلنامه. فصل دوم. تابستان ۹۴

من با وقفه‌ی زمانی زیادی فصل‌نامه رو گوش کردم؛ با توجه به اینکه پادکست‌های اخیر همیشه از تایم استاندارد خارج میشن و ممکنه برای افرادی که آشنایی زیادی با گویندگان داخل پادکست ندارن، گاهی جذابیت خودشون رو از دست بدن، زمان انتشار فصلنامه هم من فکر می‌کردم حوصله‌ی شنیدنش رو نداشته باشم.
کار واقعاً قوی بود. من موسیقی‌ها رو توی فضاهای کلامی خیلی پسندیدم. ایده‌ی همراهی مجری کوچولومون هم برام جدید و بامزه بود. :د
همه‌ی بخش‌های فصلنامه برای من جذاب بودن. متن‌ها زیبا بودن و من از قسمت آخر و ایده‌ی اون دخالت مکالمه‌ها درون متن اصلی بیشتر از بقیه لذت بردم.
و به نظرم تیزر اون جمع رتبه برترها از بقیه‌ی قسمت‌ها ضعیف تر بود؛ جدا از ایده‌ی تکراری و غمگین (:د) ـی که داشت، کیفیتش هم پایین بود و من نپسندیدم. و فکر می‌کنم خوب نیست که اینقدر برنامه‌های جانبی مختلف سایت روی کنکور و رتبه‌های برتر تمرکز کنن. یعنی خب... بسه دیگه :د

به طور کلی، به نظر من از بهترین پادکست‌های سایت دربین همه‌ی پادکست‌های مناسبتی و موضوعی که تاحالا منتشر شدن بود و من از سطح کیفی این فصلنامه خیلی راضی بودم. و امیدوارم این حرکت‌ها ادامه داشته باشن.
دست فاضل و همه‌ی کسانی هم که به هرنحوی برای ساخت کار همکاری کردن درد نکنه. /m\

پاسخ : فصلنامه. فصل دوم. تابستان ۹۴

خوب بود جالب بود مجریشو دوس داشتم هم صداش خیلی خوب بود هم خیلی خوب صحبت میکرد :لایک از اولین کتابی که معرفی کردینم خوشم اومد میخوام برم بخونمش

Back
بالا