خب من الان مثن حق همچین کاری رو ندارم :/به نقل از قـاصـدکـــ :بیایید خون بگرییم (
اصلاً هیچیمم نیس ولی خب همینجوری الکی بیایید بگرییم ((
مهر دیگه مدرسه نمیریم (
و عده یی مثل من حتی دانشگاهم نمیرن (
آه (
به نقل از الهـام. :
به نقل از قـاصـدکـــ :هانسل و گرتل 2013 . البته خیلیم خوب نبود ولی بدم نبود .
آخرین اطلاعیه سنجشُ بخونین . نوشته دارو و دندان و پزشکی مثل پارسال ناحیه ای بوده :/ تعادل ندارن این سنجشیا .
و من هنوز شوکه م .
منم همون ناحیه ی مشهد محسوب میشم . اگه ناحیه ای بود امید داشتم به دندان مشهد . حالا اومده پ مشهد بهمن :/به نقل از N!ma :البته فکر میکنم سنجش اون ر همینجوری نوشته!!
اگه ناحیه ای بود قطعا من باید چیز دیگه ای قبول میشدم!!
شاید هم چون ایران نیم دوم نگرفتهبه نقل از قـاصـدکـــ :به این نتیجه میرسیم که مشد خیلی خوب بوده که انقد زود پر شده بعله اینجوریاس ))
person of interest رو ببین سریال مثه این نیست اصلا اینقد ک خفنهبه نقل از سمپادك :اقا سریال معرفی کنین :/
Bمیخواستم سوپرنچرال ببینم منصرف شدم :/
چه بدبختی داریم سر این سریالا -__-
من چی بگم ک یکی از اشنا ها با یه رتبه خیلی گند تر از من,ک اصلا درس نمیخوند..با سهمیه جانباز امسال تشریف میبرن پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعدم ناراحتهبه نقل از emperor98 :منم از جوابا ناراضی ام خدایی !!
یکی از دوستام رتبه کشوریش دوبرابر من شده از یه شهر دیگه پزشکی بهشتی اورده من ایران (من منطقه سه اون ۲)
واسه خودم فرقی نداشت حتی ایرانو به بهمن بهشتی ترجیح میدادم ولی دهن اونایی که میگی ایران برات تاسف میخورنو چطوری ببندم؟؟؟
واقعا این آدما ک فقط یه اسمو میشنون و میشناسن خیلی رو اعصابن
خیلی بم گفتنا ... #-o #-o X-(
به نقل از MHO :من چی بگم ک یکی از اشنا ها با یه رتبه خیلی گند تر از من,ک اصلا درس نمیخوند..با سهمیه جانباز امسال تشریف میبرن پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعدم ناراحته
فک کنم تهران میخواسته سهمیش نکشید طفلی
دوستم داشت فصل های بیوشیمی رو میگف که ترم یک میدن،به نقل از هامـون :کلاً حرص سهمیه ایثارگران رو نباید خورد؛ با این درسهای سنگین پزشکی طرف اگه خیلی پرت باشه طی سه ترم اول مشروط میشه.
اتفاقا همینجوری که اومدن همینجوریم پاس میشن اینا کسی نیست مشروط شه اونجور که من شنیدم...به نقل از هامـون :کلاً حرص سهمیه ایثارگران رو نباید خورد؛ با این درسهای سنگین پزشکی طرف اگه خیلی پرت باشه طی سه ترم اول مشروط میشه.