• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آخرین دورهم نشینی کنکوری های 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آخرین دورهم نشینی کنکوری های 94

به نقل از هامـون :
تا یکی دو ماه دیگه می‌دونی چندتا کتاب می‌شه خوند؟ همین امسال شماها سرانه ساعت مطالعه رو پایین آوردن دیگه.:-‌"
منم موافقم با حجم کم. شمام پیشنهاد بده خب:-؟
یکی دو ماه عادی آره، ولی یکی دو ماه که آدم درگیر کارای اداری و جابه‌جایی و اینا باشه دردسر ه.
نمی‌دونم والا، ۱۹۸۴ مثن :-؟ یا خداحافظ گری کوپر :-؟ (دومی صرفاً چون یه هفته پیش خریده‌م‌ش ولی یه صفحه‌ش رو هم نخوندم. :-‌" )

@ سهیل: :‌)) قرار بود یه چیزی رو بپرسی بهم بگی. اگه خودم یادم اومد چی بود :-‌" :-ماهی_قرمز تلگرام می‌گم بهت.

دو تا کتاب هست که من خوندم خوب بود:یکی رز گمشده,یکیم کوه پنجم..حالا دنیای سوفیم هست ک میخوام بخونمش..

نیلوفر بیا از محاسنِ عشقِ اوانِ کنکورت واسمون بگو ؛؛)

خدافظ گری کوپرُ خوندم فک کنم. اون‌طور خاص نبود واسه گروهی خوندن:-؟
۱۹۸۴ همه خوندن دیگه لوس‌ه٬ خیلی‌م شبیه فارنهایت‌ه دیگه خیلی لوس‌ه:دی

بابا به همون گریت‌گتسبی رضایت بدین از قدیم توی صف بوده این:- "

(:|

• لایک
امتیازات: MHO

نگار نگار;

من گزینه هامُ میگم به ترتیب اولویت و میرم ((:

1- تریلوژی دو قلو ها - آگوتا کریستوف - حدود 600 صفحه روی هم، و خیلی روان

2- قطار به موقع رسید - هاینریش بل -165 صفحه - نخوندم :-" ولی احتمال زیاد چون بُل نوشته روان و خوب ه

3- مرد صد ساله ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد - یوناس یوناسُن - 370 صفحه - خیلی روان :))

4- خانه خوبرویان خفته - یاسوناری کاواباتا - حدود 100 فحه - نوبل ادبیات برده، ولی خب نویسندش ژاپنیه، و یکم سخته نثرش :/

× 12:20 تاپیک قفل میشه

به نقل از ریـحـانـه :
انجمن شاعران مرده جزء کتاب‌خوانی‌ها بوده تا حالا؟ اگه نبوده به‌نظرم خوب می‌شه که با انجمن سینما همکاری کنی و کتاب ش برای کتاب‌خوانی باشه، فیلم‌ ش برای تماشای گروهی. :D

نظرت رو راجبه این نگفتی. :-؟

×جدی درسته شب‌نشینی این شکلی باشه؟ یه بار اومدیم شرکت کنیما. :-"

سلام؛؛؛)

فقط اومدم بگم بیاید واسه کتاب خوانیِ گروهی "همه می میرند" سیمون دو بوار رو بخونیم <-8 عالی ه اصن <-8

1- تریلوژی دو قلو ها - آگوتا کریستوف - حدود 600 صفحه روی هم، و خیلی روان

2- قطار به موقع رسید - هاینریش بل -165 صفحه - نخوندم :-" ولی احتمال زیاد چون بُل نوشته روان و خوب ه

3- مرد صد ساله ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد - یوناس یوناسُن - 370 صفحه - خیلی روان :))

4- خانه خوبرویان خفته - یاسوناری کاواباتا - حدود 100 فحه - نوبل ادبیات برده، ولی خب نویسندش ژاپنیه، و یکم سخته نثرش :/

با شماره یِ 3 هم بشدت موافقم ؛؛)
راجع به بل هم فقط عقایدِ ش معرکه ست، بقیه یِ کتاب هاش چنگی به دل نمی زنن :-؟

آیا ملت دارند خندوانه می‌بینند؟ :-? که نیستند؟

ایده‌ی ریحانه خیلی خوبه قرار بود قبلاً همین کار با گتسبی بزرگ هم اجرا بشه که نمی دونم چی شد.

من یه شفاف‌سازی در رابطه با هاینریش‌بُل بکنم٬ دقیقاً یه شکاف عظیمی بین عقایدیک‌دلقک و آثار دیگه‌ش هست. نمی‌دونم این بود یا سیمای زنی در میان جمع٬ خوندم و حتی متوسط هم نبود از نظرم.:/
سه‌گانه‌م واقعا امکان‌ش نیست. مردم ببینن سه‌تا کتاب‌ه می‌گُرخن.:دی

مرسی از پیشنهادهاتون٬ من بهره‌ی خودمُ ازین تاپیک بردم و تک‌تک شما مسئول شرکت در کتاب‌خونی آینده هستید:))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا