- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان جامع(سه)
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- بیوتکنولوژِی
مامانم تعریف می کنه که زمان بچگیش مهمونیا بیشتر بود الان چرا رفت و آمد های خانوادگی کمتر شده ؟
مشکلات اقتصادی که همیشه هست اون چیزی که از اون زمان تغییر کرده طرز فکر مردمه.....روی اون باید بحث کرد....به نقل از _NAzILA_ :ب نظر من مشکلات اقتصادی یکی از عمده ترین دلیل هاس
مهمونی که بری باید مهمونی هم بدی از بس که قیمیت وسایل و خوراکی بالاس یه مهمونی ه ساده کلی هزینه داره که شاید یه عده با دخل و خرج شون نخونه
از یه سمت دیگه مشغله و گرفتاری هایی ک توی این دوره هست وقت و حوصله ای برای مهمونی رفتن نمیزاره
چشم و هم چشم ی ب کنار (وسایل خونه تکراری ه ، وسایل قدیمی ه ، من چی بپوشم ؟؟؟ ،..... ")
منم با ایشون موافقم فک میکنم بعد طرز فکر مردم این مهم ترین دلیل باشهبه نقل از Mohadde3tii :اینکه انقدر تو نت و اینا میرن دیگه اونقدر دوست ندارن یهنی کم احساس میشه
جهانی سازی واز خود بیگانگی :ازعوامل جدی موثر بر از خود بیگانگی هویت ها،مساله جهانی سازی است.در جهانی سازی از طریق وسایل ارتباط جمعی پیش رفته،فرهنگی کشورهای مسلط به راحتی برای جهان سوم عرضه می شود و سعی در تحقیر وتصغیر ونا دیده گرفتن هویتهای فردی ،قومی ، ملی ومذهبی این ملل می شود .این هجوم به بدبین شدن نسلهای جوان جهان سوم به فرهنگ ،هویت ،تاریخ خود و....و شیفتگی انان به فرهنگ ،ارمانها ، ایده ها و خواست های کشورهای مسلط است . [nb]http://amiriraz.blogfa.com/89084.aspx[/nb]