- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
فرق وزن مولکولی و وزن فرمولی چیه؟
همونه؟
همونه؟
وزن فرمولی؟ سیریسلی؟ مگه داریم؟فرق وزن مولکولی و وزن فرمولی چیه؟
همونه؟
نیروی هسته ای قوی عامل نگهدارنست و با نیروی دافعه الکترومغناطیسی پروتون ها مقابله میکنه.تعادل بین اینها باعث پایداری اتم میشه.# در واقع نیروی هسته ای ضعیف اینجا اهمیت داره ولی اون و الکترومغناطیس،یک نیروی واحد "الکترو-ضعیف"هستن که کشف محمد عبدالسلام،شلدون گلاشو و استیون واینبرگ بود و سال 1979 نوبل گرفتن.تو پرتوزایی دقیقا چه اتفاقی میفته؟
یکم دیره ولی دوره ۳ گروه ۱۴ و عدد اتمیش ۲۲ فکر می کنم باشه.اگر یون آ 2 مثبت در مدار سوم خود 2 الکترون داشته باشه دوره و گروه و عدد اتمیش چنده؟
پاسخ : سُوال
چون من سر امتحان نوشتم رادرفورد،کم کرد دبیرمون!
چرا؟
از کجا واقعا به این نتیجه جالب رسیدید ؟!ی سوال ذهنم و خیلی درگیر کرده !!!!!!
اولین بار اومدن اتم کربن با عدد جرمی 12 رو به 12 قسمت تقسیم کردن و هر قسمت و گذاشتن 1 amu ... ینی کربن 6 تا نوترون داشته 6 تا پروتون ... پس ینی هر amu جرمش میشه میانگین بین جرم نوترون پروتون ... پس جرمش باید از پروتون بیشتر باشه ... ولی تو شیمی ی چیز دیگه میگه
ی سوال ذهنم و خیلی درگیر کرده !!!!!!
اولین بار اومدن اتم کربن با عدد جرمی 12 رو به 12 قسمت تقسیم کردن و هر قسمت و گذاشتن 1 amu ... ینی کربن 6 تا نوترون داشته 6 تا پروتون ... پس ینی هر amu جرمش میشه میانگین بین جرم نوترون پروتون ... پس جرمش باید از پروتون بیشتر باشه ... ولی تو شیمی ی چیز دیگه میگه
جوابای آخر رو داری؟ممنون میشم پاسخ بدید
لطف می کنید ولی برای امروز نیاز دارم جوابشون رو =)
باشه حتما،خیلی ممنون
تمایل به گرفتن الکترونسلام. میشه یکی بیاد به زبون ساده و مختصر مفید این "الکترونگاتیویته" رو واس من توضیح بده.
تشکر فراوان