• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سُوال های شیمیِ من

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hastikhanoom
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سُوال

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
چون من سر امتحان نوشتم رادرفورد،کم کرد دبیرمون!
چرا؟

کنار کتاب موزلیو ب عنوان کاشف پروتون معرفی کرده . کسی ک ازش ب عنوان کاشف یاد میشه اونه .
رادرفورد حدسیاتی داشت اما خب تحقیقات موزلی باعث شد ک اون بتونه ثابت کنه حرفاشو . شما تو تشریحیا موزلیو در نظر بگیرین . تو تستیای کنکور با تستهایی مواجه میشین ک رادرفوردو در نظر گرفته (و اسمی از موزلی نیاورده) و ادامش هم حرفم تو پست قبلیم..

شاید باید مینوشتی رادرفورد و شاگردانش :-"

متاسفانه چون یه کم (فقط یکم)رویکرد سیستم آموزشی ما رسیدن به جواب آخره هرچی کتاب گفته بنویسین
http://www.physlink.com/Education/AskExperts/ae46.cfm
معمولا تو مراجع خیلی اسمی از موزلی برده نمیشه...
مثلا راجع به کشف الکترون هم بین چند نفر بحث هست هنوز!(البته معمولا تامسون طرفداراش بیشتره)

سلام . یک سوال :
با توجه به همچون دانشمندان فکر کنید ص86 شیمی سال سوم تجربی . که یک جدول داده استنباط می شود که میزان انحلال پذیری cl2 بیشتر از h2s و اون بیشتر از co2 هسته . چرا اینجوریه؟
جرم مولی CO2 که از جرم مولی H2S که بیشتره . چرا انحلال پذیریش کم تره؟؟

چون H2S قطبی هست برخلاف CO2 که ناقطبیه پس با مولکول های آب پیوند قوی تری می تواند ایجاد کند که باعث انحلال پذیری بیشتر آن میشود

به نقل از A M I N :
اگه توی یه ترکیب آلی چند تا شاخه ی فرعی وجود داشته باشه باید از کدام سمت شماره گذاری کرد؟
اگه منظورتون آلکن باشه باید از طرفی شماره گذاری کنی که به اولیین شاخه ی فرعی نزدیک تر باشه اگه از دو طرف شماره گذاری یکسان باشه وقتی که شماره ی اتیل و متیلو مشخص کردی جمعشون میکنی هرکدوم ک عددش کم تر شد از اون طرف شماره گذاری میکنی
ولی اگر منظرتون آلکن و آلین باشه از طرفی شماره گذاری میکنی ک به پیوند دو گانه یا سه گانه نزدیک تر باشه (ینی عددش کم تر بشه)

شیمی 2 مبتکرانو دارم لازمه شیمی 2 تکمیلی هم بزنم? یا بجا تکمیلی کتاب دیگه ای بگیرم? :-?

به نقل از انـــیـــســـ :
شیمی 2 مبتکرانو دارم لازمه شیمی 2 تکمیلی هم بزنم? یا بجا تکمیلی کتاب دیگه ای بگیرم? :-?
تکمیلی خیلی کتاب خوبیه. حس می کنم وقتی شیمی 2 انقدر مهمه،تستای تکمیلی رو بزنید...
نشرالگو هم امتحان کنین

تو چنتا كتاب كمک اموزشی دیدم که نقطه ذوب و نقطه جوشُ جز خواص فیزیکی وابسته به جرم مطرح کردن
چرا؟

Back
بالا