- نام مرکز سمپاد
- n
- شهر
- n
- سال فارغ التحصیلی
- 7
سوال 18 من عددم خورد درمیاد. سوال 19 هم 5 درمیارم. یکی توضیح میده؟
من با اون روش اشنایی زیادی ندارم ولی وقتی یکم با وارسی کار کنی و باهاش معادله های سخت موازنه کنی ، یک سری قلق داره که میاد دستت و هیچ جا کارتو لنگ نمیزاره..!سلام ببخشید من یه سوال دارم:)
برا موازنه روش آمریکایی(با a b c ..) رو پبشهاد میکنین؟
یا روش وارسی؟
معادله ای سریع تر به جواب میرسه تا وارسیسلام ببخشید من یه سوال دارم:)
یا روش وارسی؟
هر کدومو ک بیشتر فهمیدی و خودت راحت تری رو بروسلام ببخشید من یه سوال دارم:)
یا روش وارسی؟
با جفتش اوکیمهر کدومو ک بیشتر فهمیدی و خودت راحت تری رو برو
بستگی به درجه سختی موازنه داره برا واکنش آمونیاک میشه وارسی رو نوشت اما واکنش های طولانی که دهم یازدهم روش میکنن تو آزمونها با معادله ای هبا جفتش اوکیم
ولی از نظر سرعت
وارسی یه سری جاها خیلی سریعه ولی یه سری جاها طول میکشه
ولی معمولا سریع تر از معادله ایه
وقتی چیزی میسوزه (حالا ناقض یا کامل) نور و گرما حتما رو شاخشه و ممکن یه سری فرآورده های دیگه هم داشته باشه این بخاطر اینه الکترون های برانگیخته شده برای از دست دادن انرژی ای که گرفتن چاره ای جز گرما و نور و آتیش نداشتن. خب رنگش مربوط میشه الکترون تا چه لایه ای پریده و بعد به لایه دوم رسیده مثلا از ۴ به ۲ میشه آبی از ۶ به ۲ میشه بنفشسلام
خب من دیدم جای این تاپیک توی اینجا کمه....
+اولین سوالم خودم می پرسم
چرا با سوختن مواد مختلف رنگ های مختلفی از آتش رو می بینیم؟؟ مثلا بنفش یا قرمز؟
اگه اونقدر o2 بود که بعدش هم CO بخواد باهاش بسوزه پس چرا از اول سوختنه ناقص بوده؟سلام.اگه اشتباه نکنم
فراورده های سوختن ناقص فقطH2OوCOهستن،که بعدش COتولید شده با O2دوباره میسوزه و به CO2تبدیل میشه
معادله سوختن ناقص:سلام
توی کتاب شیمی دهم فصل دوم، گفته شده توی سوختن ناقص گاز کربن مونوکسید به همراه دیگر فراورده ها تولید میشه.
خب توی کتاب تست خیلی سبز پایه، صفحه ۱۱۵ نوشته که فراورده های سوختن ناقص CO CO2 H20 هستن.
ولی توی واکنش سوختن ناقص مثلا متان یا هر هیدروکربن دیگهای، ما فقط CO رو تو فراوردهها مینویسیم! یا کلا تو مبتکران وقتی حرف از سوختن ناقص میشه فقط CO هست و CO2 نیست تو واکنش!
توی تمرینات دورهای کتاب درسی هم گفته شده که(صفحه ۸۴) گاز شهری به شور عمده از متان تشکیل شده و در محیطی که اکسیژن کم است به صورت ناقص میسوزد و بخار اب کربنمونوکسید نور و گرما تولید میکند.
یعنی حرفی از CO2 نزده تو سوختن ناقص متان.
الان بالاخره
تو سوختن ناقص هم CO2 تولید میشه یا فقط CO تولید میشه؟
در سوختن ناقص ما تنها فرآورده رو آب و کربن مونوکسید می نویسم و برای سوختن کامل اب و کربن دی اکسیدسلام
توی کتاب شیمی دهم فصل دوم، گفته شده توی سوختن ناقص گاز کربن مونوکسید به همراه دیگر فراورده ها تولید میشه.
خب توی کتاب تست خیلی سبز پایه، صفحه ۱۱۵ نوشته که فراورده های سوختن ناقص CO CO2 H20 هستن.
ولی توی واکنش سوختن ناقص مثلا متان یا هر هیدروکربن دیگهای، ما فقط CO رو تو فراوردهها مینویسیم! یا کلا تو مبتکران وقتی حرف از سوختن ناقص میشه فقط CO هست و CO2 نیست تو واکنش!
توی تمرینات دورهای کتاب درسی هم گفته شده که(صفحه ۸۴) گاز شهری به شور عمده از متان تشکیل شده و در محیطی که اکسیژن کم است به صورت ناقص میسوزد و بخار اب کربنمونوکسید نور و گرما تولید میکند.
الان بالاخره
وقتی یک عنصری گرما میبینه انرژی میگیره.پاسخ : سُوال
خب مگه سوختن تعریفش چی بود که چنین چیزی گفتین اصن؟
من انقد کلی نمی خوام،میخوام بدونم این رنگا چه جوری تشکیل میشن،خیلی ریز تر
مطلبی که عرض میکنید دقیقا یکی از مطالب مورد بحث در آزمون تکمیل ظرفیت تیزهوشان امسال بود.سلام
الان بالاخره
تفاوت جرم نوترون و پروتون در تعریف های کتابی صفر در نظر گرفته میشهآقا آقا من به یه تناقص رسیدم
سوال میان رشته ای هست
ولی
ببینید ما میگیم E=MC2
خب ، و می دونیم که توی واکنش های ک تو خورشید رخ میده این صادقه
ولی حالا اینو نگاه کنین
تریتریم +دوتریم ---» هلیم +نوترون
اینجا ، بعد از واکنش ، جرم ها برابرند
۵تا نوترون اونور ، پنج تا نوترون اینور
بعد دقیقا کجا جرم تبدیل به انرژی شده ؟؟
اما پس چطور هیدروژن 3 و 4 و 5 و 6 و 7 که یک پروتون بیشتر ندارن، اون یک پروتون داره با چه چیزی دافعه ایجاد میکنه؟ که چندین نوترون نمیتونن بر اون غلبه کنن؟اگر هسته سنگین و حجیم باشد با توجه به برد کم نیروی هسته ای، این نیرو نمیتواند بر دافعه کلونی غلبه کند، لذا قطعاتی شامل پروتون و نوترون های جفت شده از هسته جدا میشوند
HgCl2 در محیط اسیدی( HCl)سلام. کاتالیزور واکنش در عکس چیه؟
ببین حفظ نکن . الان تو یک اکسیژنی داری که باید به 8 تایی برسه و یک گوگرد هردو الان 6 تا دارن خب پس باید چیکار کنن ؟میشه لطفا یه نفر ساختار لوئیس so , so2 رو توضیح بده؟
اصلا کلا ترکیبای گوگرد و اکسیژن ساختار لوئیس شون متفاوته نسبت به بقیه؟ چون همه رو میتونم از روش کتاب برم ولی اینا که گوگرد و اکسیژن دارن حل نمیشن با اون روش
خب همین فرض اولت که میگی اول کار o با هر کدوم از s ها یک پیوند میزنه اشتباهه . اول کار اکسیژن یه داتیو به یه گوگرد میزنه و 2 تا کوالانسی با اون یکی گوگردنه حفظ نمیکنم، همین بخش آخری که میگی رو نمیتونم موقع حل کردن روش پیاده کنم. So حل شد
ولی الان مثلا so2
شیش تا این o الکترون داره شبش تا هم اونیکی شیش تا هم گوگرد
هر کدوم دو تا الکترون منفرد دارن، یکی از الکترون منفردای هر o با یه الکترون منفرد s پیوند تشکیل میدن
بعد
دو تا جفت الکترون میمونه واسه s ولی o ها هر کدوم یه الکترون منفرد واسه شون میمونه
دیگه اینجا نمیدونم چیکار شون کنم!