• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات ثبت نام دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
برای اینکه تاپیک مشکلات و سوالات کنکوری ها شلوغ نشه و در راستای سوالات قبل از کنکور باشه ؛
ازین تاپیک برای سوالات و مشکلات ثبت نام دانشگاه استفاده کنید لطفا :)

پاسخ : سوالات و مشکلات ثبت نام دانشگاه

سایت علوم پزشکی مشهد زده کپی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو ببریم برای تاییدیه ، ولی بعضی دوستان می گفتن فقط پیشُ دادن . دانشگاه به دانشگاه فرق می کنه این قضیه ؟ و اینکه آیا هزینه یی پرداخت کردین شما برای این کار ؟ اینجا دفتر پیشخوان گفته پنجاه تومن میشه تاییدیه فرستادن .
راجع به کارت ملی هم شفاف سازی کنید ؛ اونایی که ندارن چیکار کنن ؟

مرسی همین الان دنبال همچین تایپیکی میگشتم الان :) :)
برای رسید ارزش تحصیلی پیش چیارو باید ببریم پست؟ منظور از ((با همراه داشتن تصویر آن)) توی راهنمای ثبت نام چیه؟

**
خیلی ممنون حل شد:
با توجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 91/10/15 رياست‌ محترم‌ مركز سنجش آموزش ‌و پرورش كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان دولت مراجعه و درخواست تاييديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد مربوط را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام رشته و دانشگاه محل تحصيل خود را در زمان تكميل فرم در دفاتر پيشخوان اعلام نمايند.

• لایک
امتیازات: amir7

به نقل از hasn_r.... :
مرسی همین الان دنبال همچین تایپیکی میگشتم الان :) :)
برای رسید ارزش تحصیلی پیش چیارو باید ببریم پست؟ منظور از ((با همراه داشتن تصویر آن)) توی راهنمای ثبت نام چیه؟
تصویر به نظرم برگردان فارسی کلمه کپی عه

#حداد عادل #اهنگر دادگر

به نقل از ZedZi :
برای بهشتی هم همین رو زده بود ولی مسئول پست بهم گفت فقط پیش. و گفت اگه می‌خوای اون یکی هم بفرستی باید دو سری این کار رو انجام بدی :| منم فقط پیش رو دادم رفت نمی دونم حالا باید چی کار کنم.
و آره لطفاً این کارت ملی هم بگید برای من اوایل مهر حاضر می‌شه به ثبت نام نمی‌رسه.
میشه لینک بهشتی رو بفرستین؟من ک فقط تاریخ مراجعه حضوری رو می بینم

بچه ها براى علوم پزشکى مشهد چه جورى خوابگاه ثبت نام كنيم ؟همون موقعه ى ثبت نام حضورى؟

حذف ترم و مرخصی رو هم توضیح بدید که ایا ترم یک هم میشه یا نه و کلا چجوریه.:-"
×روال کارنامه سبزو کامل توضیح بده یکی:/

کارت ملی رو، برای ثبتنام، اگر باید اسکن کنید بفرستید، یعنی حضوری نیست و فیلدی داره که حتما باید پر بشه، برید اداره ثبت احوال شهرتون، یه پرینت مهر و امضا شده بهتون میده، تحت عنوان "کارت ملی موقت".
کارتون راه میوفته.

تو اطلاعیه سنجش ، اون قسمتی که مدارک مورد نیاز کلیه داوطلبانُ نوشته کجاس ؟ X_X هرچی گشتم پیدا نکردم ، دفه ی اول دیده بودما . تو اون جدول گنده هه فقط قسمت ِ دیپلم نظام جدیدش مربوط به ماست ، اون قسمتی که مدارکی مثل تصویر شناسنامه و اینا رو گفته پیدا نمی کنم . چقدر بی نظم و رنگی رنگی ــه :-L

به نقل از mortez76 :
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=2247

inja ro ke nemigin ? :|

چرا دقیقاً همون صفه رو میگم X_X

+ فینگلیش ممنوعه .
بعداً نوشت : خواهش می کنم . همین فارسی بنویسین به این خوبی :D

• لایک
امتیازات: ----
Back
بالا