استفاده از ماژیک هایلایتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ☺☺☺☺☺
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اوه من هایلایتر بدن دستم کل کتابو رنگ میکنم ولی کلا عادت دارم وقتی دارم درس میخونم یه چیزی دستم باشه و روی صفحه هم بکشم گاهی اوقات میشه روی یه خط پنج شیش بار با خودکار خط کشیدم دو سه بارم با هایلایتر خط های مختلفی کشیدم تا اخر سال یه بار صاف یه بار موجی که کلا همه رنگاش توهم قاطی میشه و نمیتونم یه جاهاشو بخونم و سره امتحانم ک میشه مطمعنم گند زدم ولی نمیدونم چی میشه نمرم خوب میشه:-??:-? اصن گاهی اوقات میخام اول سال دو دست کتاب بخرم:(

ما کل پژوهش امسالمون تاثیر هایلایت روی حافظه بود
و جالبه بدونین تو رنگ های قرمز و صورتی و این تم، کلا اصن هیچ تفاوتی حس نم شه
چ بکشین چ نکشید
مقاله اش هم موجوده

ما کل پژوهش امسالمون تاثیر هایلایت روی حافظه بود
و جالبه بدونین تو رنگ های قرمز و صورتی و این تم، کلا اصن هیچ تفاوتی حس نم شه
چ بکشین چ نکشید
مقاله اش هم موجوده
میشه بفرستیش میخوام بخونمش پی وی ترجیحا

لطفا یه مارک هایلایتر پیشنهاد بدین که رنگ هاش چشمو اذیت نکنه

می خواستم نکات مهم کتاب تاریخ (1) رو با ماژیک هایلایتر خط بکشم
معلم گفت لازم نیست - در هر صورت کل شو بایستی بخونید.

تو دانشگاه جزوه هاتون رنگی رنگی و هایلایتی باشه بهتون میخندن مخصوصا اگه پسر باشید
از ما گفتن!

تو دانشگاه جزوه هاتون رنگی رنگی و هایلایتی باشه بهتون میخندن مخصوصا اگه پسر باشید
از ما گفتن!
ترجیح میدم بهم بخندن اما راحتتر درس بخونم

بعضی جاها رو رنگی نوشتن خیلی کمک میکنه

می خواستم نکات مهم کتاب تاریخ (1) رو با ماژیک هایلایتر خط بکشم
معلم گفت لازم نیست - در هر صورت کل شو بایستی بخونید.
من تاحالا تاریخ رو هایلایت یا علامت نزدم

چون باید مثل یه داستان بخونیدش -بخاطر همین از شبکه بندی ذهنی (فک کنم اسمش این بود) mind mapping استفاده کنید خیلی نتیجه خوبی میگیرید

+ تو درسای دیگم خوبه این روش

آخرین ویرایش:
من یه مدت استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت
واقعا چرا ؟؟؟

مهم هایلایتر نیست
مهم استفاده ی درست از اونه
یعنی اگه کسی بلد باشه از هایلایت استفاده کنه
خیلیم خوبه

من سال اول هایلایتر استفاده میکردم ولی سال های بعد فقط با مداد زیر نکات مهم خط میکشیدم!برام فرقی در به خاطر سپردنشون نداشت ولی (مخصوصا برای کتابای کمک درسی)مداد بهتر بود چون مثلا اگه اشتباه میشد میتونستم راحت عوضش کنم یا اگر بخوای به کسی بدی میتونی راحت پاکشون کنی و کتاب تمیز بهش تحویل بدی

من 8، تا هایلایت دارم ولی ازشون استفاده نمی کنم چون توجه رو از بین میبرن و کتابو ب دفار نقاشی تبدیل میکنه و از بحث پرت میشی البت این نظر من است

بعضی مقاله ها نوشته شده استفاده از ماژیک هایلایتر سبب تسریع در مطالعه و حفظ سریعتر نکات مهم میشه وخیلیایه دیگه مخالفن ومیگن ماژیک هایلایتر اصلا گزینه ی خوبی نیست و باید دور ریخته شه
شما نظرتون چیه؟اگر با استفادش موافقین برای چه مواردی ازش استفاده می کنین؟
تو کتاب تند خوانی گفته بود ایرادی نداره خط کشی مطالب و رو سرعت مطالعه تاثیری نداره
فقط باید درست استفاده کنیم
مثلا
زیاد استفاده نکنیم چون اونجوری فرقی با خالی بودن نداره
یا اینکه برای هر چیز رنگ خاصی در نظر بگیریم
زیادم وقتمون و پاش ندیم
توی صفحاتیم که یجورایی همه چیز مهمه فقط کلمات مهم و هایلایت کنیم

من به شخصه خیلی کم از هایلایتر استفاده میکنم ولی وقتی استفاده میکنم ترجیح میدم از ۳ رنگ زرد، نارنجی و سبز استفاده کنم. آخه متن رو خیلی تیره نمیکنن و در کل خوشکلن:D:-"
هم چنین من روی متن نمیکشم زیر متن مثل خط میکشم...آخه بخوام از مداد استفاده کنم کلا صفحه مشکی میشه و من چند رنگه بودنو ترجیح میدم8->

به نظر من تو خوندن درسای اختصاصی نه هایلایت کردن به درد میخوره نه خلاصه نویسی
چون تو باید کل کتابو بلد باشی دیگه پس چرا میای مینویسی دوباره کل کتابو...
ولی خب تو تست زنی وسطش به یه سری تست های تالیفی و باحال بر میخوری اون موقع اون سوالو هایلایت کن که برای جمع بندی بری دوباره اون تستو بزنی
*پ.ن:این فکت و در نظر بگیرید که برا هر کس یه تکنیک کار میکنه

بستگی به شخص داره یکم
شاید خوب باشه که به اندازه مناسب ازشون استفاده بشه ولی اگه چشمتونو اذیت میکنه استفاده نکنین بهتره
به جاش میتونین از خودکار رنگی استفاده کنین و زیرش خط بکشین

لطفا یه مارک هایلایتر پیشنهاد بدین که رنگ هاش چشمو اذیت نکنه
Panter به نظرم میتونه گزینه خوبی باشه ولی رنگ های زرد یا نارنجی یا سبز از هر مارکی که باشن میتونن گزینه های خوبی باشن:-b

• لایک
امتیازات: Sety
Back
بالا