سلام. من چندسال پیش کنکور حقوق بین الملل دادم.بچها کسی حقوق بین الملل میخونه؟؟
سوالتون رو بپرسید، امیدوارم برای پاسخ دادن خیلی دیر نشده باشه.
سلام. من چندسال پیش کنکور حقوق بین الملل دادم.بچها کسی حقوق بین الملل میخونه؟؟
استاد که نه..سلام...
من شدیدا به راهنمایی شما اساتید محترم نیاز دارم
من وکالت و حقوق رو دوست دارم ولی واقعا نیازمند ی سری توضیحم که ببینم از پسش بر میام یا نه
میشه راهنمایی کنید..
بازار کار؟ خود رشته؟ اهمیت عوامل مختلف؟ دونستن چند تا زبان کمک میکنه؟استاد که نه..
فارغ التحصیل..
اگه چیزی بلد باشم خوشحال میشم کمک کنم..
بازار کار به خوبی سابق نیست،ولی مثل همه رشته هاست.قبلا خیلی پول توش بود ولی الان مثل سابق نیست.یعنی هیچ رشته ای نیست.بازار کار؟ خود رشته؟ اهمیت عوامل مختلف؟ دونستن چند تا زبان کمک میکنه؟
من حفظیاتم قوی نیست ولی علاقه رو دارم شدیدابازار کار به خوبی سابق نیست،ولی مثل همه رشته هاست.قبلا خیلی پول توش بود ولی الان مثل سابق نیست.یعنی هیچ رشته ای نیست.
عوامل مختلفش برمیگرده به انسانی و اینا.ادبیات و عربیتون باید قوی باشه.باید به جامعه شناسی،روانشناسی و فلسفه علاقه داشته باشید و در حفظیات خیلی تلاش کنید.
زبانهای مهم عربی که خیلی مهمه،بدون عربی خوب فوق لیسانس هم نمیگیرید.عربی از خود دبیرستان تا دکترای حقوق باهاتونه.انگلیسی هم بدیهیه.فرانسوی هم خوبه مثلا من رفتم البته لازم نیست.
تلاش کنید چیزی نیست قوی میشه.من حفظیاتم قوی نیست
خواهش می کنم.حتما تقویت کنید.درمورد زبان هم اینگلیسی میخونم هم فرانسه
سعی میکنم عربیمو بیشتر تقویت کنم
ممنون از توضیحاتتون
نه.حقوق رشته ایه که برای شغل وکالت باید بخونید.ببینید وقتی شما حقوق میخونید میتونید وارد خیلی از کارها شید.قضاوت،وکالت،مشاغل مربوط به دادگاه و...یه توضیح درمورد رشته حقوق میدین؟ آیا حقوق همون وکالته؟
بله سر و کارش غالبا با دادگاهه.البته وکیل دقیقا اینطوری که شما میگید نیست.باید به فلسفه حقوق تسلط خوبی داشته باشه و در خیلی از زمینه ها(سیاسی،اموال،خانواده،کیفری و.....) تلاش کنه برای احقاق حق موکلش.ولی اینقدر سطحی که شما میگید نیست.چیزایی که من از حقوق میدونم خیلی سطحی ان. حدس میزنم مطالعه حق افراد در زمینه های مختلف باشه و خوندن قانون ها و پیدا کردن چم و خم ماده های قضایی و وکیل که توی دادگاه از حق طرفین دفاع میکنه. اونم از فیلمای ایرانی میدونم کسی که حقوق خونده حتما سر و کارش با دادگاه هست دیگه؟
اگر بخوام بهتون خیلی ساده بگم،علم حقوق علم شناخت قوانین حقوقی کشور و فهم و تحلیل آنها و تحولات آنها و فلسفه آنهاست.کلا حقوق چیه، یک حقوق دان چیکار میکنه، شاخه هاش چین؟ رشته خطرناکی محسوب میشه؟
خطرناک؟ مگه صخره نوردی میخواید برید؟رشته خطرناکی محسوب میشه؟
شغل هایی که با جرم و جنایت سر و کار دارن به نظرم خطرناک میرسن.خطرناک؟ مگه صخره نوردی میخواید برید؟
صرفا در مورد رشته میتونم نکاتی رو بهت گوشزد کنم:بازار کار؟ خود رشته؟ اهمیت عوامل مختلف؟ دونستن چند تا زبان کمک میکنه؟
خب میتونید پرونده های به اونصورت رو قبول نکنید.که کلا هم از اینجور پرونده ها خوشم نمیاد.پرونده های طلاق و قتل کلا جالب نیستن.شغل هایی که با جرم و جنایت سر و کار دارن به نظرم خطرناک میرسن.
مثلا یکی وکیل یه مجرم اعدامی میشه و نمیتونه اون رو از خطر مرگ نجات بده بعد داداش این مجرم عصبانی میشه و بیاد انتقام داداشش رو از وکیل بگیره چمیدونم همچین سناریوهایی…خیلی از مشاغل هستن که به دلیل اینکه با جون آدما یا با آدمای روانی سر و کار دارن خطرناک هستن.
در خصوص خطرات شغل وکالت رجوع کنید به اخبار حوادث در خصوص قتل های همین دو سه سال اخیر وکلا..شغل هایی که با جرم و جنایت سر و کار دارن به نظرم خطرناک میرسن.
مثلا یکی وکیل یه مجرم اعدامی میشه و نمیتونه اون رو از خطر مرگ نجات بده بعد داداش این مجرم عصبانی میشه و بیاد انتقام داداشش رو از وکیل بگیره چمیدونم همچین سناریوهایی…خیلی از مشاغل هستن که به دلیل اینکه با جون آدما یا با آدمای روانی سر و کار دارن خطرناک هستن.
اینها اکثرا وکلای تازه کارن که رفتن سر پرونده های اینچنینی.حقیقتا نباید اول کاری سراغ اینا رفت.در خصوص خطرات شغل وکالت رجوع کنید به اخبار حوادث در خصوص قتل های همین دو سه سال اخیر وکلا..
چیزی که به توجه به سایر مولفه های اجتماعی داره رشد بیشتری داشته
صحیح می فرمایی فرزندم..اینها اکثرا وکلای تازه کارن که رفتن سر پرونده های اینچنینی.حقیقتا نباید اول کاری سراغ اینا رفت.
یه جوری گفتید انگار دارید از کار در معدن حرف میزنید