- شروع کننده موضوع
gensis
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- همدان
- رشته دانشگاه
- دامپزشکی
هرکسی چطور لغات زبان حفظ میکنه
جی 5 !به نقل از gensis :هرکسی چطور لغات زبان حفظ میکنه
به نقل از ~Dr.Shariati~ :من اصولا رمز میذارم
خیلیم ج میده
به نقل از gensis :اینایی که شما میگید خیلی حوصله و وقت میخواد، کی میره این همه راه. روشی که هلو بیا برو تو گلو باشه، میخوام
به نقل از ΔLi :جی 5 !
در تمام امور مربوط به حفظ کردن تاثیر فوق العاده ای داره
البته همون طور که از پست های بچه ها بر می آد،باید تو جمله دید و کار کرد
:)
به نقل از alirezah_1377 :جعبه لايتنر
به نقل از Pink princess :فارسی کردن بعد حفظش!به طور مثال
زغال=Coal
من زغال رو کول کردم->کول!
مسواک=brush
براش مسواک خریدم->براش
حدس زدن:Guse
دهنت چه طعمیه؟گس هس!->گس
چاق:fat
افراد اینجا چه طورین؟فت و متن!->فت!
و ...
خدایی خیلی جواب میده!
بش میگن تصویرسازی!
برا ادبیات و عربی هم رایجه!
من ک لغات زبان رو اینطوری فولم
به نقل از پَژال :بدترین راه برای حفظ لغات اینه که معادل اون رو در زبان مادری خودتون بنویسید. به شخصه هیچ وقت اجازه ندادم دوستام این کار رو انجام بدن.
برای اینکه بتونید بهتر به زبان دیگه ای صحبت کنید و لغات اون زبان رو یاد بگیرید، باید با اون زبان فکر کنید.
برای حفظ لغات، بهتره یه دفترچه داشته باشید و هر چند وقت یکبار اون رو مرور کنید. برای کلماتی که نمیدونید معنیشون چیه؛ تو دیکشنری (برای مثال انگلیسی به انگلیسی) جست و جو کنید، یه مثال رو از دیکشنری انتخاب کنید و یا بهتر اینکه از جملات خودتون استفاده کنید.
میدونم خیلی ها یا حوصله ی این کارو ندارن و یا اینکه بعد از یه مدتی منصرف میشن از نوشتن. بنابراین بهترین راه اینه که صحبت کنید و کلماتی رو که یاد گرفتین بیشتر استفاده کنید. برای صحبت کردن هم لازم نیست حتما با یه نفر صحبت کنید (!) میتونید تو ذهن خودتون یه موضوع رو به زبانِ مورد نظرتون تفسیر کنید و ...
موفق باشید :)
به نقل از Pink princess :این روشی ک من گفتم دقیقا ی مشاوره تحصیلی تو شبکه اموزش برنامه فرصت برابر 1شنبه 3هفته پیش گفت ک برا کنکوریام مد نظرش بود
من پست شما رو الان خوندم ...به نقل از Pink princess :فارسی کردن بعد حفظش!به طور مثال
زغال=Coal
من زغال رو کول کردم->کول!
مسواک=brush
براش مسواک خریدم->براش
حدس زدن=Guess
دهنت چه طعمیه؟گس هس!->گس
چاق:fat
افراد اینجا چه طورین؟فت و متن!->فت!
و ...
خدایی خیلی جواب میده!
بش میگن تصویرسازی!
برا ادبیات و عربی هم رایجه!
من ک لغات زبان رو اینطوری فول
به نقل از ! Mr.Hacker ! :هر کس روش متفاوتی داره و قابله تحسینه.
ولی من خودم زیاد به فیلم با زیرنویس نگاه می کنم و اگر به لغتی برخوردم، زود جمله ی فیلم به یادم میاد و معنیش به یادم میاد.
یکی هم این که در مورد لغات زبان سعی میکنم واسه هر کدوم یک مثال حفظ کنم.