• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روشهای مطالعه زبان انگلیسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع gensis
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بهترین روش برای حفظ لغات زبان چیه؟

جعبه ی لایتنر خیلی تاثیر می ذاره ;;)

من خودم همون طور که بعضی از دوستان گفتن معنی کلمه رو به انگلیسی میخونم بعد یه مثال ازش تو جمله میخونم و خودمم براش یه مثال میزنم و خودمم بعد از همه این کارا سعی میکنم معنی اون کلمرو دوباره خودم به انگلیسی بسازم #:-S
من که از این روش همیشه جواب گرفتم نمره کلاسیم همیشه خوب بوده :>

1- دفتر لغات(دفترتونو ب 28 بخش تقسيم كنيد)هرروز ك كلمه جديدي ياد گرفتيد رو توش بنويسيد و هرروز
بخش از اون رو دوره كنيد
2-جعبه ي لايتنر كارسازه
3-كلمات فرار رو رو ديوار يا روي كمدتون بچسبونيد و هرروز تكرارشون كنيد

پاسخ : یاد گرفتن زبان در حد کالج

من کتابای longman keystone رو پیشنهاد میکنم . . . در سطوح A تا D هست . توش reading, listening,writing,grammer, و چیزای دیگه ای داره . کتاب خیلی خوبیه . ولی الان فک کنم قیمت هر جلدش چیزی حدود 70 تومنه :)

تقویت زبان درعرض چندماه

سلام دوستان

من درحال حاضر inter1 کانون زبان ایران هستم و به شدت باید در عرض چندماه زبان انگلیسیمو تقویت کنم و بتونم راحت کتب تکست و مقاله های

تکست و ...بخونم و راحتر صحبت کنم و به لاتین مقاله بنویسم و اینا .. خلاصه همه جوره باید زبانم تقویت بشه

به نظرتون بهترین راه چیه؟

ممنون میشم همه کمکم کنن >:D<

پاسخ : تقویت زبان درعرض چندماه

فیلم دیدنِ خیلی خیلی زیاد؛ با زیرنویس انگلیسی. و مخصوصاً اجبار کردن خودت به دیدن سریال‌ها بدون زیرنویس یا نهایتاً با زیرنویس انگلیسی. ممکنه سخت‌ات باشه ولی انجام‌اش بده و به هیچ وجه سراغ زیرنویس نرو.
کتاب‌های Grammar in Use مخصوصاً اینتر ش -همون که جلدش یاسی رنگه- که واقعاً معجزه می‌کنه.

ولی بیش‌تر از همه، فیلم. سریال...

ونظرات بقیه؟ :-"

واسه خوندن کتاب های زبان اصلی
اگه کتاب ها درسی هستند بگم که خوندنشون به مراتب آسون تر هست نسبت به رمان و ...
اولش سخته اما زود راه می افتی
بنظر من باید با 2تا چیز مقابله کرد یکی ترس و دیگری تنبلی
وقتی فیلم می بینی نباید بترسی بدون زیر نویس متوجه نمی شی یا از روی تنبلی بری با زیرنویس فارسی ببینی
یا وقتی کتاب دستته زود خسته شی و بری نسخه ترجمشو بخونی
هر کاری سختی اولشو داره اما بعدش درست می شه
مثل وقتی می خواهی یه جسم رو روی زمین هل بدی یه نیروی اولیه وارد می کنی اما وقتی شروع به حرکت کرد به نیروی کمتری نیاز داری

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
واسه خوندن کتاب های زبان اصلی
اگه کتاب ها درسی هستند بگم که خوندنشون به مراتب آسون تر هست نسبت به رمان و ...
اولش سخته اما زود راه می افتی
بنظر من باید با 2تا چیز مقابله کرد یکی ترس و دیگری تنبلی
وقتی فیلم می بینی نباید بترسی بدون زیر نویس متوجه نمی شی یا از روی تنبلی بری با زیرنویس فارسی ببینی
یا وقتی کتاب دستته زود خسته شی و بری نسخه ترجمشو بخونی
هر کاری سختی اولشو داره اما بعدش درست می شه
مثل وقتی می خواهی یه جسم رو روی زمین هل بدی یه نیروی اولیه وارد می کنی اما وقتی شروع به حرکت کرد به نیروی کمتری نیاز داری

به نظرم برای خوندن کتب علمی -پزشکی تکست باید دایره ی لغاتت زیاد باشه و چطور میشه این دایره ی لغات رو زیاد کرد؟

يه موردي رو هم من در مورد listening بگم كه به هيچ عنوان براي ديدن فيلم و... از هدفون استفاده نكنيد. گوشتون بايد به صداهاي طبيعي و نويزهاي بك گراند عادت كنه!

Back
بالا