• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روشهای مطالعه زبان انگلیسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع gensis
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تقویت زبان درعرض چندماه

واسه بهتر صحبت کردن من فیلم و آهنگو همیشه پیشنهاد میکنم. با دیدن فیلم و گوش کردن به آهنگای مختلف یه جورایی گرامر تو ذهنتون میمونه و میتونین راحتتر جمله بندی کنین و بهتر بفهمین. مثلا یهویی مشکلی بوجود میاد واستون بعد یه تیکه از یه آهنگ یادتون میاد با خودتون میگین "آها پس اینجوری باید فعلو بکار ببرم " یا.. از این قبیل.
برای دایره ی لغتم همین فیلم و آهنگ بدرد میخورن ولی نه تا حد زیادی! قرار بذارین با خودتون که هفته ای صد تا لغت مثلا یاد بگیرین و هفته های بعدم با مرور قبلیا لغتای جدیدی ام یاد بگیرین.

آها اینم بگم که برای فیلم و آهنگ از زیرنویس انگلیسی استفاده کنید . نه فارسی. به شدت موثره

این دوره های چند ماهه زبان که فشرده زبان کار میکنن چطوره؟

به نقل از alireza52 :

اطلاع زیادی ندارم ولی معمولا برای کسانی هست که میخوان برن خارج

منم کانون میرم
به نظرم کانون همه ی مزیتش(؟) به همین سیستمشه
اگه با خودش پیش بری و در کنارش فیلمو اینا هم ببینی خیلی خوبه چون به high ک برسی تا آخرش کلی تو کلاس بحث میکنین ینی کلا ی جلسه درسه ی جلسه بحث و گفت و گو باز وقتی کنکورتو دادی خواستی بری کلاس مکالمه هم خوبه ینی برنامه ی من اینه

به نقل از ...ELINOR... :
منم کانون میرم
به نظرم کانون همه ی مزیتش(؟) به همین سیستمشه
اگه با خودش پیش بری و در کنارش فیلمو اینا هم ببینی خیلی خوبه چون به high ک برسی تا آخرش کلی تو کلاس بحث میکنین ینی کلا ی جلسه درسه ی جلسه بحث و گفت و گو باز وقتی کنکورتو دادی خواستی بری کلاس مکالمه هم خوبه ینی برنامه ی من اینه

آره کانون بیشتر رو گرامر تاکید داره..نوید رو مکالمه.. ولی بحثای کلاسی در مورد موضوعای مختلف هم زیاده و اینم خودش خیلی خوبه ولی در دراز

مدت ..من گفتم چند ماه

+ یه سر به تاپیک انتقالی به تهران بزن ;)

به نقل از alma.t :
معمولا برای کسانی هست که میخوان برن خارج
خوب یعنی زبان رو تا اون حد قوی میکنن که طرف بخواد بره راحت باشه؟

به نقل از alireza52 :

بیشتر یه آموزش جامع ولی ناکامله دیگه. نه اینکه آدم همه چیزو یاد بگیره. بلکه بیشتر روی حرفا و مکالمات رایج و لازم برای زندگی کار میکنن

به نقل از SPECTRE :
بیشتر یه آموزش جامع ولی ناکامله دیگه. نه اینکه آدم همه چیزو یاد بگیره. بلکه بیشتر روی حرفا و مکالمات رایج و لازم برای زندگی کار میکنن
مرسی

به نقل از alireza52 :
خوب یعنی زبان رو تا اون حد قوی میکنن که طرف بخواد بره راحت باشه؟

آره دوره هاشم خیلی خیلی فشرده هست!

برای منظّم شدن و انسجام بحث های راجع به روش مطالعه درس زبان ، لطفاً بحث های مربوطه رو اینجا انجام بدید و از ایجاد تاپیک هایی از قبیل " من در فلان درس ضعیفم ، کمک کنید " یا تاپیک هایی که بحثش رو میشه اینجا انجام داد خودداری کنید : )
در ضمن ، سوالات مستقیم ِ درسی (فرضاً تست ها و ... ) اینجا مطرح نمیشن ، فقط راجع به روش های مطالعه ست اینجا.

Back
بالا