اعدام وشکنجه.درست یا غلط؟

با اعدام عمومی موافق هستین؟

• رای‌دهندگان
    109
  • شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
پاسخ : عکاسی کودک از اعدام کرج

به نقل از Thousand Light Years Away :
چرا بده ؟!! من نمیفهمم ! آمپول همیشه درد داره ولی نباید زد ؟! همیشه دیدن چیز های جدید و اتفاقای کاملا جدید, شوکی رو به آدم وارد میکنه! ولی خب پس از مدتی آدم میپذیره!
چه ربطی داره؟ :| امپول زدن نیازه برای ادامه ی بقای فرد وبرای چند لحظه درد داره بعد از بین میره.....ولی اعدام چی؟
اگه قرار باشه با دیدن خشونت وشوک وارد شدن شخصی قوی شه تو برنامه های کودک فیلمهای جن و روح واینا میذاشتن بچه ها قوی بار بیان.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

چرا بده ؟!! من نمیفهمم ! آمپول همیشه درد داره ولی نباید زد ؟! همیشه دیدن چیز های جدید و اتفاقای کاملا جدید, شوکی رو به آدم وارد میکنه! ولی خب پس از مدتی آدم میپذیره!
شوک به این بزرگی تو سن بچگی؟ اون بچه مسلما درک نمیکنه دلیل اصلی اعدام رو. فکر می‌کنه اگه کاری بدی بکنه آخرش اعدامه. این شوک رو میشه به شیوه‌های دیگه وارد کرد. میشه جوری بچه رو بار آورد که بدونه آخرین راه‌حل برای حل مسائل زندگیش خشونت و قتل و اعدام و ... هست.

MHO

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

همینجوری که گفتم چیزی به اسم درس گرفتن وجود نداره ؛ایران رتبه ی دوم اعدام رو داره و اگه قرار بود کسی درس بگیره تا الان گرفته بود
اره خب،ولی اینا اینطور "فک میکنن"!

خیلی راحت نتیجه گیری میکنی!
برعکس اینطوری روحیه بچه خشن تر و مستحکم تر میشه... (با توجه به مشاهده های من! )
خب،این بر فرض درست،حالا چرا اصلا باید روحیه بچه خشن بشه؟!
اصلا لازمه این روحیه رو با دیدن صحنه ی مرگ ی نفر دیگه ببینه؟
درسته ک بچه کم کم باید شخصیت مستقل و محکم درِش پرورش داده بشه،ولی با روش درست و به وقت درست.

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
تهران

جواب شونصد نفرو باید همزمان بدم :D
به نقل از مينا :
چه ربطی داره؟ :| امپول زدن نیازه برای ادامه ی بقای فرد وبرای چند لحظه درد داره بعد از بین میره.....ولی اعدام چی؟
اگه قرار باشه با دیدن خشونت وشوک وارد شدن شخصی قوی شه تو برنامه های کودک فیلمهای جن و روح واینا میذاشتن بچه ها قوی بار بیان.
ربطش اینه که دوست عزیزمون داشت میگفت چون بچه خودشو خیس کرده, اعدام بده و من هم گفتم منطقت درست نیست!
ببین کلا media و education اهدافِ خاصی رو دنبال میکنن که اینجا بحثش نیست و ملاک هم نیستند!

به نقل از حمیـده :
شوک به این بزرگی تو سن بچگی؟ اون بچه مسلما درک نمیکنه دلیل اصلی اعدام رو. فکر می‌کنه اگه کاری بدی بکنه آخرش اعدامه. این شوک رو میشه به شیوه‌های دیگه وارد کرد. میشه جوری بچه رو بار آورد که بدونه آخرین راه‌حل برای حل مسائل زندگیش خشونت و قتل و اعدام و ... هست.
ببین فک کنم بشه به بچه گفت اگر یکی رو بکشی, اعدامت میکنند و همین باعث ترسِ بچه میشه تا یهو با جون بقیه بازی نکنه! میخوای بگی اعدام روش کارآمدی نیست ؟! من میگم هست ! حداقل تاثیرش از اینکه بگی آره مثلا بعدا میری جهنم و اینا بیشتره! واقعی تره! ملموس تره!

به نقل از MHO :
خب،این بر فرض درست،حالا چرا اصلا باید روحیه بچه خشن و محگم بشه؟!
اصلا لازمه این روحیه رو با دیدن صحنه ی مرگ ی نفر دیگه ببینه؟
درسته ک بچه کم کم باید شخصیت مستقل و محکم درِش پرورش داده بشه،ولی با روش درست و به وقت درست.
چون برای زندگی در جامعه انسان باید توانمندی دفاع(از هرنوعی) از خودش رو داشته باشه!
مرگ چیز عجیبی نیست! یک اتفاقِ خیلی معمولیه! میتونی آمار مرگ رو ببینی!
روش درست و وقت درست نشان دادن چیز های ملموس و واقعی از همون بچگی هست که مغز قابلیت سازگاری زیادی با محیط داره!

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب سوال جالبی پرسیدی. اگر میخوای با کلمات بازی کنی اینجا جاش نیست!
قساوت قلب و روحیه مستحکم و خشن هر کدوم صفت هایی هست که به هم لینک شدند. شما هروقت تونستی اینارو خیلی خوب تفکیک کنی, بحث کن وگرنه الان صرفا داری کلمه هارو میچینی!
دقیقا من پست قبلی اینارو براتون تفکیک کردم.. شماهستین که میگن اینا به هم لینک شده...
من تو این پست(لینک پایین) ازاثرات همچین اعدامی گفتم.. شما چطور میتونی همچین چیزی رو نادیده بگیری؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,110640.msg1447725.html#msg1447725

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

ببین فک کنم بشه به بچه گفت اگر یکی رو بکشی, اعدامت میکنند و همین باعث ترسِ بچه میشه تا یهو با جون بقیه بازی نکنه! میخوای بگی اعدام روش کارآمدی نیست ؟! من میگم هست !
این ترس مثبته یا منفی؟ یعنی شما فکر می‌کنی اگه من به بچه بگم آدم بکشی می‌کشنت، حتما متنبه می‌شه و دیگه سراغ قتل نمی‌ره؟ اصلا این امکان وجود نداره که این ترس براش باعث کلی بیماری روحی دیگه بشه و همین بیماری‌های روحی بشن زمینه‌ی ارتکاب قتل؟

من نمی‌گم اعدام خوب نیست. کاملا هم درسته. ولی نه اینکه همه وایسن تماشا کنن و فیلم بگیرن. مردن آدم دیدن داره؟

amir gh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
عــلامه حلـــــی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

دوستمون در به کار بردن کلمات کمی قصور کردند.
روحیه بچه کاملا سنگی و خشن میشه.
چیزی که الان خیلی شاهدش هستیم. هفته پیش خانمی به خاطر ازدحام جمعیت در مینی بوس های مسیر درکه از مینی بوس به بیرون افتادند و مدت سه ساعت جسد بی جان ایشان روی اسفالت افتاده بود.بدون اینکه حتی مردم و نهاد های مسئول عملی انجام دهند.
کشتن و انتقام برای اصلاح به هیچ عنوان درست نیست.

MHO

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

چون برای زندگی در جامعه انسان باید توانمندی دفاع(از هرنوعی) از خودش رو داشته باشه!
مرگ چیز عجیبی نیست! یک اتفاقِ خیلی معمولیه! میتونی آمار مرگ رو ببینی!
روش درست و وقت درست از همون بچگی هست که مغز قابلیت سازگاری زیادی با محیط داره!

کام ان!دفاع از چیو تو اعدام یاد میگیره؟!
بله مرگ اصلا عجیب نیست،ولی مثلا مرگ مادر پدر ی تاثیرو میذاره ،مرگ ی نفر به اون وضع ی تاثیر!
بله،مغز بچه ها قدرت یادگیریه زیادی داره،ولی اون روحیه مستقلو،میشه با کارای کوچیک خانگی،رفت و امد به عهده ی خودش،خریدای جزئیه خونه و..به طور خلاصه،کارایی که در حده بچه ها باشه.گ با نوجوونی و جوونی زیاد تر بشه.میگم ک "متناسب " با سن.

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
تهران

به نقل از حمیـده :
این ترس مثبته یا منفی؟ یعنی شما فکر می‌کنی اگه من به بچه بگم آدم بکشی می‌کشنت، حتما متنبه می‌شه و دیگه سراغ قتل نمی‌ره؟ اصلا این امکان وجود نداره که این ترس براش باعث کلی بیماری روحی دیگه بشه و همین بیماری‌های روحی بشن زمینه‌ی ارتکاب قتل؟

من نمی‌گم اعدام خوب نیست. کاملا هم درسته. ولی نه اینکه همه وایسن تماشا کنن و فیلم بگیرن. مردن آدم دیدن داره؟
ترس که ولتاژ برق نیست که مثبت و منفی داشته باشه :/ بله! انسان ها همیشه جهت بقای خودشون تلاش میکنن و وقتی نشون بدی که با اینکار, بقای خودت متزلزل میشه, مرتکب قتل نخواهد شد. بیماری های روحی؟بشر از موقعی که بوجود اومده داشته همدیگرو لت و پار میکرده و اگر قرار بود که با اینکار بیماری روحی بوجود بیاد الان نمیدونم ما باید چی میشدیم ! من گفتم که اولش شوک وارد خواهد شد ولی بتدریج معمولی میشه!

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
دقیقا من پست قبلی اینارو براتون تفکیک کردم.. شماهستین که میگن اینا به هم لینک شده...
من تو این پست(لینک پایین) ازاثرات همچین اعدامی گفتم.. شما چطور میتونی همچین چیزی رو نادیده بگیری؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,110640.msg1447725.html#msg1447725
دوست عزیز شما فقط گفتی اعدام قساوت قلب میاره و روحیه مستحکم بوسیله فشار های زندگی بوجود میاد و من هم میگم اینها بهم لینک هستن! شما باید یه تعریف مانع و جامع از روحیه مستحکم و قساوت قلب بیاری و نشون بدی اینا به هم لینک نیستند ولی واقعیت اینه که نمیشه این دو رو تفکیک کرد!
شما یک نفر رو آوردی که تقلید کرده و بخاطر تربیت نادرست پدر و مادرش بوده احتمالا! من هم بچه بودم از هواپیما تقلید کردم و از پشت بوم پریدم پایین, بیام بگم که آره هواپیما اثر منفی داره و نباید به بچه ها نشون داد ؟ : ))

دوستمون در به کار بردن کلمات کمی قصور کردند.
روحیه بچه کاملا سنگی و خشن میشه.
چیزی که الان خیلی شاهدش هستیم. هفته پیش خانمی به خاطر ازدحام جمعیت در مینی بوس های مسیر درکه از مینی بوس به بیرون افتادند و مدت سه ساعت جسد بی جان ایشان روی اسفالت افتاده بود.بدون اینکه حتی مردم و نهاد های مسئول عملی انجام دهند.
کشتن و انتقام برای اصلاح به هیچ عنوان درست نیست.
با بامزگی نمیتونی حرفتو اثبات کنی دوست عزیز.
منم صدتا مثال بلدم بزنم و نتیجه بگیرم بخاطر فلان چیه!
برعکس کشتن و انتقامِ درست باعث میشه تا انسان ها از ضرر زدن به همدیگر دوری کنند چون باعث ضرر خودشون میشه!

به نقل از MHO :
کام ان!دفاع از چیو تو اعدام یاد میگیره؟!
بله مرگ اصلا عجیب نیست،ولی مثلا مرگ مادر پدر ی تاثیرو میذاره ،مرگ ی نفر به اون وضع ی تاثیر!
بله،مغز بچه ها قدرت یادگیریه زیادی داره،ولی اون روحیه مستقلو،میشه با کارای کوچیک خانگی،رفت و امد به عهده ی خودش،خریدای جزئیه خونه و..به طور خلاصه،کارایی که در حده بچه ها باشه.گ با نوجوونی و جوونی زیاد تر بشه.میگم ک "متناسب " با سن.
ببین باعث میشه که عواقب کار های ناهنجار بصورت کاملا واقعی ببینه! متناسب با سن رو چجوری تعیین میکنی ؟ مطمئن باش بچه هرچه زودتر این وقایع رو ببینه راحت تر میتونه بپذیره!

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
بازم هیچی :'(
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز_پردیس
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام
اینستاگرام

فکر می کنم اگه از بچگی انسان دوستی و نوع دوستی رو یاد بدیم تاثیر بیشتری داره تا این که بگیم اگه بکشی می کشنت.

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
تهران

به نقل از آقا حمید رضا :
فکر می کنم اگه از بچگی انسان دوستی و نوع دوستی رو یاد بدیم تاثیر بیشتری داره تا این که بگیم اگه بکشی می کشنت.
ببینید انسان ذاتا خودخواه هست و اگر ببینه انسان دوستی واسش تو یک موقعیت خاص نفعی نداره و خودِ انسان دوستی هم واسش یه ارزش شده نباشه(مثل خیلی از افراد) دلیلی نمیبینه که انسان رو دوست بداره! باید علاوه بر مکانیزمِ تشویقی, یک مکانیزمِ تنبیهی شدید هم باشه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

ترس که ولتاژ برق نیست که مثبت و منفی داشته باشه :/ بله! انسان ها همیشه جهت بقای خودشون تلاش میکنن و وقتی نشون بدی که با اینکار, بقای خودت متزلزل میشه, مرتکب قتل نخواهد شد. بیماری های روحی؟بشر از موقعی که بوجود اومده داشته همدیگرو لت و پار میکرده و اگر قرار بود که با اینکار بیماری روحی بوجود بیاد الان نمیدونم ما باید چی میشدیم ! من گفتم که اولش شوک وارد خواهد شد ولی بتدریج معمولی میشه!
یکی از رفتن به لبه‌ی پرتگاه می‌ترسه. یکی هم از سوسک می‌ترسه. این دو تا عین همن؟ :| خب معلومه که اولی مثبته دومی منفی. ترس مثبت باعث پیشرفت آدم میشه ولی ترس منفی خیلی جاها جلوی آدمو می‌گیره.
ترسوندن از کشتن آدما با نشون دادن عاقبت کار، برای همه نتیجه‌ی یکسانی نداره. یکی خیلی آسیب پذیر تره. یکی هم روحیه‌ی محکم‌تری داره.

اینهمه فیلم و قصه و اتفاق هست که نشون میده دلیل خیلی از کارای ناپسندی که یه فرد تو بزرگ‌سالی انجام میده ریشه تو کودکی داشته. بخاطر یه آسیب و شوک روحی تو بچگی این خطا ازش سر زده. قبول ندارین؟

MHO

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ببین باعث میشه که عواقب کار های ناهنجار بصورت کاملا واقعی ببینه! متناسب با سن رو چجوری تعیین میکنی ؟ مطمئن باش بچه هرچه زودتر این وقایع رو ببینه راحت تر میتونه بپذیره!
من روانشناس کودک نیستم:D ولی عواقب کارهای ناهنجار رو گ در حده ی کودکه رو باید در حد همون کودک نشون داد بشه!
مثلا،جواب توهین کردن به پدر مادرشو با محروم کردن از کامپیوتر (یا مثلا فوتبال!) بدن.یا هر روش دیگه ای!
و باید به سنی برسه ک خوب و بد رو باهم ببینه و قدرت فرق گذاشتن بینشونو ببینه،اط اعدام،تو این سن،فقط زشتی و کثیفیه اجتماع تو ذهن این بچه میشینه.
و دیدنه اعدام،بنظره من،فقط ترس رو تو جونه بچه میندازه.و به قوله حمیده ممکنه مشکلای روانیو ایجاد کنه،نه تنها مفیده مضر هم هست.

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

ببینید انسان ذاتا خودخواه هست و اگر ببینه انسان دوستی واسش تو یک موقعیت خاص نفعی نداره و خودِ انسان دوستی هم واسش یه ارزش شده نباشه(مثل خیلی از افراد) دلیلی نمیبینه که انسان رو دوست بداره! باید علاوه بر مکانیزمِ تشویقی, یک مکانیزمِ تنبیهی شدید هم باشه.
من حرفت رو تایید میکنم ... منطقی ئه اما وقتی که سیستم تشویقی که میگی وجود داشته باشه .. که ماشالله تو ایران همچین چیزی وجود خارجی نداره

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
بازم هیچی :'(
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز_پردیس
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام
اینستاگرام

اول این که ثابت کن انسان خود خواهه ؛افراد زیادی داریم که به خاطر مردم کشورشون جون خودشون رو از دست می دن به بهشت و جهنم هم اعتقادی ندارند.
مکانیزم تنبیه شدید عاره به شرطی که اول به فکر پرورش یک انسان باشیم بعد یک تنبیه منطقی. تجربه ثابت کرده ترسوندن از اعدام یا آتش جهنم تاثیری نداشته!

amir gh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
عــلامه حلـــــی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

ببینید به این راحتی نمیتونی بگی اگه اعدام نبود, وضعمون بهتر میشد!
این بچه هم داره با واقعیت های جامعه آشنا میشه, مشکلش چیه ؟

MHO

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آقا حمید رضا :
اول این که ثابت کن انسان خود خواهه ؛افراد زیادی داریم که به خاطر مردم کشورشون جون خودشون رو از دست می دن به بهشت و جهنم هم اعتقادی ندارند.
نه،در اینکه انسان ذاتا خودخواه شکی نیست:-"
از لحاظ تکاملی تمام موجودات خودخواهن،و کاری ک انجام میدن برای بقاء خودشون،یا بچه هاشون (حمال های ژنی!) شونه.
تو این ی مورد موافقه حرفه thousnd light..... موافقم.

حالا اونی ک میاد بی اعتقاد جهنم و بهشت میره شهید میشه باید بررسی گرد ک هدفش چیه،خیلی وقتا جوزدگی عامله مهمیه!تبلغات و فیلما و.. ذهنه ادمارو تحریک میکنه و بهشون میقبولونه ک برای دیگران جونشون رو فدا کنن،وگرنه ذات فرق داره با رفتار های اکتسابی.

ر.ک:فصل 70 کتاب هنر شفاف اندیشیدن-رولف دوبلی-->من باب تاثیر تبلیغات:-"

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از MHO :
حالا اونی ک میاد بی اعتقاد جهنم و بهشت میره شهید میشه باید بررسی گرد ک هدفش چیه،خیلی وقتا جوزدگی عامله مهمیه!تبلغات و فیلما و.. ذهنه ادمارو تحریک میکنه و بهشون میقبولونه ک برای دیگران جونشون رو فدا کنن،وگرنه ذات فرق داره با رفتار های اکتسابی.
ملیکا خانوم متاسفانه این حرفتون خوب نبود .. نیت شهیدا رو جو زدگی محسوب نکنید... به هر حال شهیدن و مهم نیت ش اون ازاین کار بود که مطمئنا درمرحله اول آرامش هم وطناشونه...

MHO

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
ملیکا خانوم متاسفانه این حرفتون خوب نبود .. نیت شهیدا رو جو زدگی محسوب نکنید... به هر حال شهیدن و مهم نیت ش اون ازاین کار بود که مطمئنا درمرحله اول آرامش هم وطناشونه...
جوزدگی رو فقط یک عامل موثره برای کسی ک فرزندی نداره ک تو اون کشور زندگی کنه و اعتقادی هم به بهشت و جهنم نداشته باشه.
اون ر.ک ای رو ک نوشتم اگر بتونید بخونید،متوجه منظور من از ناثیر تبلیغات و فیلم ها (حتی) برروی افراد میشید.

اینی ک من میگم"ذاتا" حاصل خوندن کتاب های تکاملیه،انسان هم تافته جدابافته نیست،مغزش با همین مکانیسم تشکیل شده.

mr wayne

کاربر
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Auschwitz
سال فارغ التحصیلی
94

توی کشوری مثل ایران که تعداد زیادی درگیر مشکلات اقتصادیو فقرن با صرفا تغییر نظام آموزشی و ارزش گذاری نمیشه اون مشکلاتی که افراد درگیرشنو از بین برد.مگه کتب درسی چقدر روشون تابحال هر نوع تاثیری گذاشته؟تو همچین شرایطی طرف باید از از دست دادن جونش ترسونده بشه تا جدی بگیره.

بالا