پاسخ : تصور ما از کاربران [سری4]
پراسر...... ویدا......
*بامزگی فوق العاده و توانایی تعریف کردن داستان به روش مخضوض خودش و کلا کار ها و چیز هایی که فقط مال خودشه کافی است فقط یک بار چند ساعتی رو با هاش بگذرونین تا بعد از اون در هر دور همی که نیست به شدت جاش خالی باشه........
*[quote author=Prosur]
اعتراف می کنم وقتی بچه بودم فرق دقیق بین خر و الاغ رو نمی دونستم!
[/quote]
حالا این که یه چشمه شه ولی کلا از این قبیل مشکلات فرق بین دو چیز و اینا زیاد داره.........
*[quote author=Prosur]
بدتر از اونایی که وقتی شوخی می کنی جدی می گیرن، اونایی هستن که وقتی جدی میگی شوخی می گیرن...
[/quote]
در اینجور مواقع به شدت عضبانی میشود...... دیده شده که گاهی ضورتشم سرخ میشه کاملا..... جدی ها .....
*[quote author=Prosur]
اعتراف میکنم نصف “آره یادم میاد” هایی که گفتم چاخان بوده
حوصله نداشتم طرف تعریف کنه!!
[/quote]
به عقیده ی من حافطه اش از ۷۵٪ انسان هایی که دیدم بهتره ........ چرا واقعا...؟؟؟؟!!
*[quote author=Prosur]
من از ضعف بدم میاد...متنفرم!از این که خودمو ناراحت نشون بدم، بدم میاد...............................الان فقط عصبانیم!عصبانی
[/quote]
اینو کاملا جدی میگه...... بار ها و بار ها دیده شده و علتش هم به تضور من انتطار بیش از حدیه که از خودش داره و دوست داره که از کمال توانایی هاش استفاده کنه و به هیچ عنوان به کمتر از اونم راضی نمیشه........ خلاضه که خودش برای خودش از هر معلم سخت گیری هم سختر گیر تره.........
*[quote author=Prosur]
اعتراف می کنم در اوان بچگی جک هایی می سرودم از خودم بس طویل...
[/quote]
کلا داستان سرایی و انشا و ایناش حرف نداره.....
*[quote author=Prosur]
از همون اول که کلا همینجوری ردیف ردیف به صندلی ها میخورم کلا دکور دگرگون میشه با ورود من!
[/quote]
کلا به این ور اون ور زیاد میخوره ..... تو خیابونم زیگزاگ راه میره ...... :سوت
*[quote author=Prosur]
- به پند و اندرز های گاه و بی گاه نیلوفر گوش بدم: خخخخخخخ
خودش فک می کنه می تونه مارو خانوم کنه ولی خب من بیشتر تمرین یه گوش در یه گوش دروازه می کنم تا اینجای کار هم که جز سودمندترین تمرین های من بوده
با تشکر از نیلوفر
[/quote]
به هیچ وجه به حرف های بخت برگشته ای به نام نیلوفر گوش نمیدهد علی رغم اینکه نیلوفر تا مرز کندن مو های خودش پیش برود....... :سوت
*[quote author=Prosur]
خودِ درونم میگه در آخرین نفس های تعطیلاتت کنارش باش و نخواب... چَشم
[/quote]
پایه اس آقا پایه.........
*[quote author=Prosur]
چرا من ی مدته نمتونم حرف بزنم؟
چرا نمتونم اجتماعی باشم؟
چرا دلم برای خیلی از ادمایی ک زنگ می زنن و میگن دلتنگتیم ، تنگ نشده؟
[/quote]
کلا همش با خؤدش بو با رفتار خؤدش درگیره و فکر میکنه که در اکثر چیز ها ضعیف عمل میکنهو و بیشتر این چیز ها هم به خاطر مقایسه ی خودش با دیگران و در نطر گرفتن رفتار یه سری ها ه عنوان رفتار نرماله که فکر میکنه نرمال اینه که اونجورر باشه....... گرچه که از تضورات خودش خیلی بهتره به نطر من.....
*[quote author=Prosur]
چقدر چقدر چقدر برقراری ارتباط با آدمایی ک فرق شوخی و جدی رو نمی فهمن انزجار آوره!
[/quote]
کلا ی سری چیز ها از قبیل این بالایی به شدت اعضابشو به هم میریزه و تا حد زیادی واسش قابل تحمل نیست
*[quote author=Prosur]
- مرض داری؟
- حرف شما متینه :)
- پس قبول داری مشکل از خودته؟
حالت خوبه؟
- وااااااا! !!
-. ..
× آخخیییشششششش....
))))))
پاسخنقل قول
[/quote]
ولی اخیرا به درجه ای از عرفان رسیده که دیگه اضن اینا واسش مهم نیست...... فکر کنم اینا از اثرات همون نیلوفر کچل همون چند تا پست بالاست.....
*[quote author=Prosur]
و من تممام این مدت مورد عنایت افرادی واقع شدم
به غایت بی خرد
که با کلام های پر ز در و گوهرشون(!!!) نیش زدند و زجر دادند و اشک ریختاندند؛
[/quote]
کلا حرف های دورو بریاش اذیتش میکنه با اینکه سعی میکنه که بی توجه باشه ولی همینجوری دور سرش میچرخه و کلافه اش میکنه خب کسانی که اذیتش کنن هم اگه زیاد نباشن خودش خودشو اذیت میکنه و اگر از خودش و عملکردش راضی نباشه حتی نگاه کردن بقیه رم برداشت به تاسف و اینا میکنه...
*[quote author=Prosur]
׫جاده به جز جدایی هیچی به من نداده...مثل تموم عالم-مهستی»
[/quote]
کلا علاقه ی خاضی به این آهنگ داره و به دلایل مختلف ازش یاد میکنه
*[quote author=Prosur]
به نظرتون بد نیس آدم ندونه دوست صمیمیش در چه سطحی فوش بلده؟
[/quote]
کلا سوالات جالبی داره از اهمین قبیل که گاهی میپرسه و من کلا میمونم...... و جدی هم براش سواله.....
**توضیح۱: تا حد ممکن به پست اضافه میشود بعدا
**توضیح ۲: اگر چیزی تو توضیحات هست که از پست ها نتیجه نمیشه بر مبنای دوستی نزدیک ۸ ساله ایه که باهاش دارم.....