- شروع کننده موضوع
نيـــــاىْ
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین 1
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- علوم پزشکی اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
از اونجايي كه حرف بزن جاي بحث نيست و از اونجايي كه دوستاي تركمون در اين مورد ( برخلاف فيتيله ) دست به كارِ تاپيك زدن نشدن ، اين تاپيك به بررسي و بحث در مورد حرفاي اخير آقاي قتضي پور نماينده شهر خوبِ اروميه ميپردازه ؛؛)
از حرفاي ايشون :
پي نوشت: از ادبيات نامناسب ايشون ، حتّي در اين ورژن مناسب شده ي صحبت ها، عذرخواهي ميكنم.
نظر شما چيه؟ آيا ميشه صحبت اين نماينده رو تعميم داد به خلق و خوي بقيه ي نماينده ها؟ آيا اساسن " مجلس شوراي اسلامي " جاي افرادي با همچين ادبياتيه؟ اين صحبت ها در جريان يك كمپين انتخاباتي اتّفاق افتاده. به نظر شما دليل رأي آوردن آقاي قاضي پور چيه؟ آيا با توجّه به اين صحبتاي اخير ايشون، و باتوجّه به سوابقشون در نمايندگي، از نظر شما اعتبارنامه ي ايشون بايد تأييد بشه يا خير؟
اين لحن ضدّ زن و ضدّ فارس كه در صحبت ايشون هست، به عنوان نماينده يكي از بزرگترين شهرهاي ايران، چه چيزي در ذهن شما تداعي ميكنه؟
اگر ترك هستيد، بعد از شنيدن صحبت عاي ايشون چه واكنشي داشتين؟ چقدر همچين جوّي حاكمه در شهرهاي ترك زبانِ ايران؟ و به نظر شما چرا شاهد چيزي مثل اعتراضاتي كه به برنامه ي فيتيله و يا كاريكاتورهاي سال هاي قبل ، شكل گرفت ، از طرف هموطنان ترك زبان نبوديم؟ آيا اين اعتراضات صرفن به تفكّر تبعيض نژادي برميگرده و تنها در اعتراض به افراد غير ترك؟ چقدر شاهد گسترش تفكّرات پان تركيسم هستيد؟ در صحبتاي آقاي قاضي پور، جنبه ي جنسيتي بيشتر توجّه شمارو جلب كرد يا نژادي؟
كلّن هر صحبتي كه هست اينجا بزنين :د ممنون.
از حرفاي ايشون :
- مجلس جای زنان نیست! جای مردان است! اگر زنان را بفرستید مجلس آنجا "بلا" سرشان میاورند و آبرویتان میرود!
- میگویند یک روز پسر بچهای را ختنه میکردند و دختر بچهای آن طرف گریه میکرد! گفتند تو چرا گریه میکنی؟ گفت: [.........]
- (با اشاره به دیگر نامزدها) مملکت را اسان به دست نیاوردیم که هر روباه و کره الاغی را بفرستیم مجلس ! مجلس جای کره الاغها نیست!
- شیخ قدرتالله علیخانی نماینده قزوین است و در مجلس همه از او میترسند! یکبار به یک نماینده گفته بود یک شب مهمان من باش!!
- در دستشویی با شیخ قدرت بودیم دیدم دارد وضو میگیرد؛ خم شد وضو بگیرد که [.......] بعد افتاد روی زمین! به بقیه گفتم حاج آقا کمین کرده بود، کمین خورد!!
- هفته بعدش در مجلس گفت ببیند این فلان فلان شده کمر من را کبود کرده است(بر اثر زمین خوردن) بهش گفتم اگه راست میگی "آن جای دیگهت" رو نشون بده!
- به مجلس مرد بفرستید که اگر کاری برایتان نکرد؛ حداقل "آن کار دیگ"ر را بتواند بکند!!
- مجلس را دست سوسول ندهید! من لهجه دارم و به لهجهم افتخار میکنم! آنهایی که فارسی حرف میزنند چه گهی خوردهاند تا به حال؟
منبع: روزنامه قانون
پي نوشت: از ادبيات نامناسب ايشون ، حتّي در اين ورژن مناسب شده ي صحبت ها، عذرخواهي ميكنم.
نظر شما چيه؟ آيا ميشه صحبت اين نماينده رو تعميم داد به خلق و خوي بقيه ي نماينده ها؟ آيا اساسن " مجلس شوراي اسلامي " جاي افرادي با همچين ادبياتيه؟ اين صحبت ها در جريان يك كمپين انتخاباتي اتّفاق افتاده. به نظر شما دليل رأي آوردن آقاي قاضي پور چيه؟ آيا با توجّه به اين صحبتاي اخير ايشون، و باتوجّه به سوابقشون در نمايندگي، از نظر شما اعتبارنامه ي ايشون بايد تأييد بشه يا خير؟
اين لحن ضدّ زن و ضدّ فارس كه در صحبت ايشون هست، به عنوان نماينده يكي از بزرگترين شهرهاي ايران، چه چيزي در ذهن شما تداعي ميكنه؟
اگر ترك هستيد، بعد از شنيدن صحبت عاي ايشون چه واكنشي داشتين؟ چقدر همچين جوّي حاكمه در شهرهاي ترك زبانِ ايران؟ و به نظر شما چرا شاهد چيزي مثل اعتراضاتي كه به برنامه ي فيتيله و يا كاريكاتورهاي سال هاي قبل ، شكل گرفت ، از طرف هموطنان ترك زبان نبوديم؟ آيا اين اعتراضات صرفن به تفكّر تبعيض نژادي برميگرده و تنها در اعتراض به افراد غير ترك؟ چقدر شاهد گسترش تفكّرات پان تركيسم هستيد؟ در صحبتاي آقاي قاضي پور، جنبه ي جنسيتي بيشتر توجّه شمارو جلب كرد يا نژادي؟
كلّن هر صحبتي كه هست اينجا بزنين :د ممنون.