• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما

به نقل از mohammadamin14 :
خانم معذرت میخام اگه لینکشو دارین بفرستین من سرچ کردم ندیدم در ضمن من جبه نگرفتم
همون صفحه اوّل لينك گذاشته شده اگه بخونين

من ترکم
من در جریان حرفای ایشون نیستم اما اینو بهتون بگم که ترکا خیلی بیشتر از مردم دیگه به زنان احترام قایل هستند
در ضمن جریان فیتیله رو با این قاطی نکنین من میتونم هزاران مثال بیارم که حق ترکا رو ضایع کردن
اگه ترکا نبودن ایران هم نبود لطفا مسایل رو بدون فکر کردن به هم ربط ندین
حرف خودت نوعی نژاد پرستیه هااا
بحث اینه در هیچ جای جهان هیچ کسی به صرف مشخصات شناسنامه ای بر دیگری برتری نداره!
دقیقا. من خودم عاشق ایرانم و عاشق اذربایجان و عاشق مردم کل ایران
اما اینو باید بگم خیلیا چشم پیشرفت تبریز ارومیه و... رو ندارن

و من اصلا اینو درک نمیکنم که بر چه اساسی کسی نباید چشم پیشرفت یکی از شهرای ایران داشته باشه! ~X(
والا ما که مرکز نشینیم هر جای ایران پیشرفته باشه لذت میبریم
تا حدودی فک کنم این جبهه گیری توهمه که مخالفین مجازی تصور میکنین

من ترکم
من در جریان حرفای ایشون نیستم اما اینو بهتون بگم که ترکا خیلی بیشتر از مردم دیگه به زنان احترام قایل هستند
در ضمن جریان فیتیله رو با این قاطی نکنین من میتونم هزاران مثال بیارم که حق ترکا رو ضایع کردن
اگه ترکا نبودن ایران هم نبود لطفا مسایل رو بدون فکر کردن به هم ربط ندین

به نقل از فـرشـاد :
با این ادبیات اقای قاضی پور مخالفم اساسا ولی در مورد بلند حرف زدن و دادکشیدنهای ایشون باید بگم اگه پیگیریها و سماجتها و پافشاریهای ایشون نبود خیلی جاها حق مردم ارومیه رو میخوردن....با امثال کوچک زاده و لاریجانی باید. بلند و تند حرف زد....در کل خیلی از دوستان از ترک جماعت خوششون نمیاد.این دیگه مشکل ما نیست .... د

دقیقا. من خودم عاشق ایرانم و عاشق اذربایجان و عاشق مردم کل ایران
اما اینو باید بگم خیلیا چشم پیشرفت تبریز ارومیه و... رو ندارن

مشکل ترک بودن یا نبودن این فرد نیست
مشکل اینه ایشون با طرز صحبت کردن شخصیت خودشونوزیر سوال بردن :|
اگر نماینده شهر خودمم گفته بود محکومش میکردم
ایشون میخواد باعربده کشیدن و زور حرفشوبزنه این در شان یک نماینده مجلس نیست
وزن ها نشون دادن هرچی نباشن ازاین نماینده بهترن

جریان فیتیله چ فرقی داشت ؟ بقیه یه سری حرف زدن اما من نوعی فارس زبان تو همین فروم اونقدر بد و بیراه نصیبم شد ک تو عمرم اینقدر حس حقارت بهم دست نداده بود بخاطر زبان و کشورم :/ در حالیکع کلی دوستای ترک زبان داشتم هیچوقتم ب دید بدی بهشون نگاه نکردم :/ یا ب دید یه ادم احمق :/ درسته تو جوکها بود اما عقیده ی من نوعی کاملن متفاوت بود و همچین برداشتی نداشتم صرفن برا یه سری جک . نمیدونم چرا میگین فرق داشت جریانش و تعمیم دادنش ب همه رو مشکل نمیدونین .

الان من نمیدونم چرا همون کسایی که سر قضیه فیتیله رسما فارسارو جر دادن... و با توجه به اصل ربط دادن گوز به شقیقه
بحث رفت سمت اینکه چرا زبان ترکی تدریس نمیشه و ما نمیخوایم و چرا و این حرفا و بعد رفتن به این سمت که اصلا چرا کتاب اسلام تدریس میشه (و در این نقطه واقعا اصل مزبور رو شرمنده کردن!)

میگن نه! نباید به دل گرفت و نمیدونم این از ما نیست و حرف یه عده آدم نباید نشونه ی حرف همه باشه و ازین چیزا!

جدا یکی توضیح بده چرا اینطوری میکنن آخه؟

تازه اینم در نظر بگیرید که طرف نماینده مردم ارومیه هم هست انتخاب شدنِ ایشون یعنی چی؟! بالاخره بیشتر از بقیه کاندیدای ارومیه رای اوردن دیگه خب آیا مردم ارومیه قبلش نمیدونستن که ایشون همچین فردی هست یا قبلا مودب بوده مثلا بعد یهو سنگ خورده ب سرش قاط زده همچین حرفایی زده؟!؟پس کسانی که بهشون رای دادن خب احتمالا راضی هستن و لذت میبرن از ایشونِ بانمک :))
منظورم اینه که نیاین بگین از شما نیست و ربطی به شما نداره و اینا... چیز بی ربط انکار ارتباطتون در این بارست!!

البته اینم بگم من کلا مشکلی با ترکا ندارم چون میدونم آدم خوب توشون کم پیدا نمیشه حداقل تبریزیاش که خونواده ما چنتا وصلت باهاشون دارن خیلی خوبن انصافا ولی خب اینکه ی همچین آدمیم نماینده شهر ارومیه باشه بنظرم وجهه ترک هارو خراب میکنه کلا و خب یسری مشکلات براشون بوجود میاره که تقصیر خودشونم هست البته بازم میگم اگه خودشون ناراضی و ناراحت باشن

بعد در کل هم لطفا حرفای منطقی بزنین نه حرفای احساسی مث اون دوستمون که نظرشون به اینه که "اگه ترکا نبودن ایرانم نبود" اینجور حرفا فقط دعوای بیهوده ای که نتیجه نداره اگرم داشته باشه نتیجش ب دردی نمیخوره ایجاد میکنن

به نقل از PlusME :
حرف خودت نوعی نژاد پرستیه هااا
بحث اینه در هیچ جای جهان هیچ کسی به صرف مشخصات شناسنامه ای بر دیگری برتری نداره!
و من اصلا اینو درک نمیکنم که بر چه اساسی کسی نباید چشم پیشرفت یکی از شهرای ایران داشته باشه! ~X(
والا ما که مرکز نشینیم هر جای ایران پیشرفته باشه لذت میبریم
تا حدودی فک کنم این جبهه گیری توهمه که مخالفین مجازی تصور میکنین
اگه دوست دارین میتونم مثالای زیادی بیارم

به نقل از سَجاد :
الان من نمیدونم چرا همون کسایی که سر قضیه فیتیله رسما فارسارو جر دادن... و با توجه به اصل ربط دادن گوز به شقیقه
بحث رفت سمت اینکه چرا زبان ترکی تدریس نمیشه و ما نمیخوایم و چرا و این حرفا و بعد رفتن به این سمت که اصلا چرا کتاب اسلام تدریس میشه (و در این نقطه واقعا اصل مزبور رو شرمنده کردن!)

میگن نه! نباید به دل گرفت و نمیدونم این از ما نیست و حرف یه عده آدم نباید نشونه ی حرف همه باشه و ازین چیزا!

جدا یکی توضیح بده چرا اینطوری میکنن آخه؟
همین و بگم و بس که تو قانون اساسی وجود داره هر قومی میتونه به زبان خودش بنویسه و درس بخونه . این دلیل کافی نیست؟

به نقل از Mtz_M0k :
تازه اینم در نظر بگیرید که طرف نماینده مردم ارومیه هم هست انتخاب شدنِ ایشون یعنی چی؟! بالاخره بیشتر از بقیه کاندیدای ارومیه رای اوردن دیگه خب آیا مردم ارومیه قبلش نمیدونستن که ایشون همچین فردی هست یا قبلا مودب بوده مثلا بعد یهو سنگ خورده ب سرش قاط زده همچین حرفایی زده؟!؟پس کسانی که بهشون رای دادن خب احتمالا راضی هستن و لذت میبرن از ایشونِ بانمک :))
منظورم اینه که نیاین بگین از شما نیست و ربطی به شما نداره و اینا... چیز بی ربط انکار ارتباطتون در این بارست!!

البته اینم بگم من کلا مشکلی با ترکا ندارم چون میدونم آدم خوب توشون کم پیدا نمیشه حداقل تبریزیاش که خونواده ما چنتا وصلت باهاشون دارن خیلی خوبن انصافا ولی خب اینکه ی همچین آدمیم نماینده شهر ارومیه باشه بنظرم وجهه ترک هارو خراب میکنه کلا و خب یسری مشکلات براشون بوجود میاره که تقصیر خودشونم هست البته بازم میگم اگه خودشون ناراضی و ناراحت باشن

بعد در کل هم لطفا حرفای منطقی بزنین نه حرفای احساسی مث اون دوستمون که نظرشون به اینه که "اگه ترکا نبودن ایرانم نبود" اینجور حرفا فقط دعوای بیهوده ای که نتیجه نداره اگرم داشته باشه نتیجش ب دردی نمیخوره ایجاد میکنن

به قاطعیت میتونم بگم اگه ترکا نبودن ایران نبود اگه لرا نبودن ایران نبود اگه کردا نبودن ایران نبود...

به نقل از ♡تیام ♡ :
مشکل ترک بودن یا نبودن این فرد نیست
مشکل اینه ایشون با طرز صحبت کردن شخصیت خودشونوزیر سوال بردن :|
اگر نماینده شهر خودمم گفته بود محکومش میکردم
ایشون میخواد باعربده کشیدن و زور حرفشوبزنه این در شان یک نماینده مجلس نیست
وزن ها نشون دادن هرچی نباشن ازاین نماینده بهترن
خانم ببینین این حرفا اگه راستم باشه ، اینو همه میدونن که ترکا بخاطر غیرتشون خیلی مشهورن و به خانم ها با دیدگاه خیلی مثبتی نگاه میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا