- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
درباره حرفای "سجاد" اقای قاضی پور جدی ترین شخص درباره پیگیری مسائل ارومیه و زبان مادری بودن..
https://www.youtube.com/watch?v=h9mrhlQ3GHs
تاپیکهای قدیمیو ببینین به اندازه کافی بحث شده درباره ارومیه وخشک شدنش...و فکر کنم ویدئو بالا جواب تمام سوالاتونو بده.
و اینکه لطفن یک طرفه به قاضی نرین...شما یه قسمت از خبر رو تایپ کردین...بقیش رو هم ای کاش میاوردین تو تاپیک...
اگه میخواین بیشتر بحث کنین تاپیک بزنین لطفن...
اول بگم که پانترکها نژادپرست نیستن ....من هم پانترک مطلق نیستم.....هیچ کی بخاطر نژادش به شخص دیگری برتری نداره....من فقط حرفم اینکه اگه اختلافات فرهنگی و... بین دو گروه مردم زیاد باشه و نتونن همدیگرو تحمل کنن....یا اینکه در حق گروهی ظلم بشه ( ونتونن وضعیتو به حالت نرمال برسونن )بهتره که این دو گروه جدا بشن...
بله بله.البته که من وقتی حرف میزنم ابروی همه ی ترکها میره...
اگه بخواین من وامثال من از این به بعد ساکت باشیم تا شما ها تاپیکهایی تحت عنوان"ترک ها فارسی را بدون لهجه صحبت کنن" بزنین و توش درباره مسائل خیلی مهم وحساس بحث کنین وعده ای از دوستان بیان و نظر کارشناسی بدن که بله چون حالت دهن و فک ترکها فرق داره نمیشه بدون لهجه صحبت کرد....یا از اون ور یه عده بیان بگن که اوناییکه لهجه دارن بیسوادن واین ضعف سیستم اموزشیو میرسونه...
امیدوارم با این بحثها ابروتون حفظ شه....به هر حال چه بخواین چه نخواین ایشون رای اوردن و کم نیستن تعداد افرادیکه ابروی شما رو میبرن....تو مناطق ما هم نامزد هویت طلبی نبود....وگرنه رای میاورد...
به اندازه کافی تو پست بالا توضیح دادم سخنان اقای قاضی پور رو که اونقدری هم که فکر میکنین واشتباه ترجمه شده حالت توهین نداشته.کاش ترجمه رو دست فردی میدادن که حداقل اصطلاحهای ترکی رو تا حدی اشناست باهاشون ....دیگه اینکه اون مجلس برای تبلیغات بوده وکاملن خصوصی بوده وبه من وشما ربطی نداره....
اگه اینطور باشه الان نود درصد نماینده ها باید اخراج شن...
و قبول دارم که به طور مطلق خیلی عالی نبود حرفهای قاضی پور....ولی به طور نسبی مگه همه ی مسولین به جز ایشون تابع تمام کمال اخلاقیات هستن که به این دلیل ایشونو برکنار کنیم...برکناری شاید تنها فردی که حمایت میکنه ازمون...
....باید تلاش کرد افراد شجاعی مثل ایشون تربیت کرد که بعد رفتن به مجلس هویتشونو فراموش نکنن....و ادبیات واخلاقشون هم به طور صد در صد مورد پسند عامه مردم باشه...
و درباره حرفای Bahar-R
پست ایشون:
فقط این یه جمله رو داره که توش به قول شما با متانت بحث نشده!!!! و من هر چی فکر کردم نتونستم بفهمم با چه منطقی این پست رو غیر متین تفسیر کردین؟
خانم Bahar-R خیلی برام عجیبه که از مسئله اخلاق وقتی به نفع خودتون هست استفاده میکنین وقتی نیست کاملن پایمالش میکنین...
من چند بار درباره رعایت نشدن ادب و استفاده از فحش تو انجمن و عدم نظارت مدیران اعتراض کردم وکسی کاری نکرد؟ این پست اقای مطهری رو سالهاست منتظریم عملی بشه تو فروم....
....
پست خودتونو ببینین:
برام عجیبکه شما اون جمله رو که نقل قول کردمش شوخی میدونین..و این یه جمله ایشونو بی متانتی!!
ایشون سری قبل هم بخاطر بکار بردن یک کلمه رایج که فحش هم نیست بن شدن.ولی تو فروم مخصوصن حرف بزن که میگردیم میبینم که پستای خلاف اخلاقیات افراد شاخ حذف هم نمیشه حتا
...
اگه قرار باشه متانت رو بسنجیم پست شما بد تر از پست ایشونه..به لحاظ متانت
اینم تاپیکش:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,109102.0.html
تا چه حد تبعیض؟
درباره حرفای "سجاد" اقای قاضی پور جدی ترین شخص درباره پیگیری مسائل ارومیه و زبان مادری بودن..
https://www.youtube.com/watch?v=h9mrhlQ3GHs
تاپیکهای قدیمیو ببینین به اندازه کافی بحث شده درباره ارومیه وخشک شدنش...و فکر کنم ویدئو بالا جواب تمام سوالاتونو بده.
و اینکه لطفن یک طرفه به قاضی نرین...شما یه قسمت از خبر رو تایپ کردین...بقیش رو هم ای کاش میاوردین تو تاپیک...
اگه میخواین بیشتر بحث کنین تاپیک بزنین لطفن...
اما همواره اظهارات کردوانی با واکنش فعالین محیط زیست و کارشناسان مواجه بوده است. همان موقع محمد درویشمدیرکل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگویی با انتقاد شدید از اظهارات اخیر پرویز کردوانی مبنی بر تغییر کاربری و تبدیل زیست بوم دریاچه ارومیه به چراگاه زیبا گفته بود: آقای کردوانی اعلام کرده که دریاچه ارومیه مرده است و به نظرش آب ریختن در دریاچه خیانت است. به نظر می رسد که پیشنهاد ایشان برای تغییر کاربری دریاچه ارومیه و تبدیل آن به چراگاه کاملاً غیر علمی و غیر عملی است.
رضا کهولی نخبه کشورمان نیز بارها بر سر این موضوعات کردوانی را به مناظره دعوت کرده است او می گوید:من امیدورام که دوستانی امثال آقای کردوانی از خواب زمستانی بیرون بیایند و همچنان امیدورام که ایشان به پیشنهاد من برای مناظره ی رو در رو جواب مثبت بدهند. ایشان مثل بیشتر دوستانی که در این زمینه کار می کنند، یک طرفه صحبت کردن را خیلی دوست دارند.
کهولی در کنایه ای سنگین به کردوانی می گوید:ما دریاچه ی ارومیه را با دریاچه ی ارومیه شناخته ایم نه با کویر ارومیه.
رفتار این روزهای برخی شخصیت ها همچون پروفسور کردوانی! در قبال تلاش ها برای احیای دریاچه ارومیه شبیه شخصیت با نمک "گلام" در کارتون گالیور است؛ شخصیتی که مدام بر طبل بدبینی، نا امیدی و تردید میکوبید و با گفتن من میدونستم! من میدونم! تلاش داشت حس شک، تردید و نا امیدی را به اطرافیان خود القا کند!
@مينا
من نمي فهمم شما چرا بايد از بد دهني و بي ادبي يك شخص دفاع كنيد؟
شما و امثال شما كه تُرك هاي نژاد پرست افراطي هستيد و توهّم جدايي از ايران و پيوستن به تركيه يا آذربايجان داريد با اين حرف هاتون نه تنها از حقوق تُرك ها دفاع نمي كنيد بلكه داريد آبروي هر چي تُركه مي بريد.
اول بگم که پانترکها نژادپرست نیستن ....من هم پانترک مطلق نیستم.....هیچ کی بخاطر نژادش به شخص دیگری برتری نداره....من فقط حرفم اینکه اگه اختلافات فرهنگی و... بین دو گروه مردم زیاد باشه و نتونن همدیگرو تحمل کنن....یا اینکه در حق گروهی ظلم بشه ( ونتونن وضعیتو به حالت نرمال برسونن )بهتره که این دو گروه جدا بشن...
بله بله.البته که من وقتی حرف میزنم ابروی همه ی ترکها میره...
اگه بخواین من وامثال من از این به بعد ساکت باشیم تا شما ها تاپیکهایی تحت عنوان"ترک ها فارسی را بدون لهجه صحبت کنن" بزنین و توش درباره مسائل خیلی مهم وحساس بحث کنین وعده ای از دوستان بیان و نظر کارشناسی بدن که بله چون حالت دهن و فک ترکها فرق داره نمیشه بدون لهجه صحبت کرد....یا از اون ور یه عده بیان بگن که اوناییکه لهجه دارن بیسوادن واین ضعف سیستم اموزشیو میرسونه...
امیدوارم با این بحثها ابروتون حفظ شه....به هر حال چه بخواین چه نخواین ایشون رای اوردن و کم نیستن تعداد افرادیکه ابروی شما رو میبرن....تو مناطق ما هم نامزد هویت طلبی نبود....وگرنه رای میاورد...
به اندازه کافی تو پست بالا توضیح دادم سخنان اقای قاضی پور رو که اونقدری هم که فکر میکنین واشتباه ترجمه شده حالت توهین نداشته.کاش ترجمه رو دست فردی میدادن که حداقل اصطلاحهای ترکی رو تا حدی اشناست باهاشون ....دیگه اینکه اون مجلس برای تبلیغات بوده وکاملن خصوصی بوده وبه من وشما ربطی نداره....
اگه اینطور باشه الان نود درصد نماینده ها باید اخراج شن...
و قبول دارم که به طور مطلق خیلی عالی نبود حرفهای قاضی پور....ولی به طور نسبی مگه همه ی مسولین به جز ایشون تابع تمام کمال اخلاقیات هستن که به این دلیل ایشونو برکنار کنیم...برکناری شاید تنها فردی که حمایت میکنه ازمون...
....باید تلاش کرد افراد شجاعی مثل ایشون تربیت کرد که بعد رفتن به مجلس هویتشونو فراموش نکنن....و ادبیات واخلاقشون هم به طور صد در صد مورد پسند عامه مردم باشه...
و درباره حرفای Bahar-R
...از منبر تشریف بیارید پایین لطفا. شعار مرگ بر و فلانیا خاک بر سر و خر و گاون رو هر وقت با هواداراتون و توی جمع خودتون سر بدید، اینجا انجمنه و هوچیگری توش اصلا جایی نداره.
شما مدام میپرید وسط بحث و جو منطقی رو با الفاظ توهین آمیز و اتهام زنی و برگردوندن بحث به سمت شخص طرف مقابل به انحطاط میکشید. درست و با متانت بحث کنید
پست ایشون:
فقط این یه جمله رو داره که توش به قول شما با متانت بحث نشده!!!! و من هر چی فکر کردم نتونستم بفهمم با چه منطقی این پست رو غیر متین تفسیر کردین؟
..منظور آقای قاضی پور از کرهخرهای مجلس آدمهایی با این شیوه تفکر هست
خانم Bahar-R خیلی برام عجیبه که از مسئله اخلاق وقتی به نفع خودتون هست استفاده میکنین وقتی نیست کاملن پایمالش میکنین...
از این به بعد در مورد رعایت ادب در سایت سختگیری بیشتر میشود و با کلمات و عبارات غیرمودبانه بیشتر برخورد میشه. استفاده از کلماتی مثل fuck و ریدن و چیزهایی شبیه به این ممنوعه و پستهایی با این محتوا پاک میشن مستقیما. ادبیات معیار اینجا در حد ادبیات نرمال توی یک جمع دختر پسر ۱۴-۱۸ سال شامل دوست و غریبه خواهد بود.
این اطلاعیه مربوط به تاپیک های سایته٬ نه پروفایل افراد.
من چند بار درباره رعایت نشدن ادب و استفاده از فحش تو انجمن و عدم نظارت مدیران اعتراض کردم وکسی کاری نکرد؟ این پست اقای مطهری رو سالهاست منتظریم عملی بشه تو فروم....
....
پست خودتونو ببینین:
خب یه سری موارد و مصادیق خاص هست که باهاش برخورد میشه، منتها کنترل اخلاقی سایت به این شکلی که انتظار دارین اساسا کار غیر ممکنی عه. حرف اینکه «با توهین برخورد کنیم.» خیلی سادهست ولی در عمل فرق بین توهین و مزاح و حرف غیر توهین یه مرز باریک و صد البته سلیقهای و وابسته به حد تحمل هر شخصه.
حالا از صندلی داغ اتفاقا مثال زدن زیاد به جا نیست، به هر حال جو دوستانهس و ممکنه کسی تو صندلی داغ دوستش یه چیزی هم بگه و بخندن. ما قصد نداریم مثل ناظم مدرسه کسی رو تربیت کنیم یا دائم کسی رو تحت فشار بذاریم که اخلاقش اخلاق مطلوب ما باشه؛ در عین حال اگر جایی رفتاری باعث مزاحمت یا ایجاد خطر و آسیب به کسی بشه ازش حلوگیری میکنیم.
به طور کلی قانونی که اعمال سلیقهی شخصی توش پر رنگ باشه زیاد قابل اجرا نیست و قانون باید طوری باشه که توجیهش چیزی غیر از «من نمیپسندم» باشه.
برام عجیبکه شما اون جمله رو که نقل قول کردمش شوخی میدونین..و این یه جمله ایشونو بی متانتی!!
ایشون سری قبل هم بخاطر بکار بردن یک کلمه رایج که فحش هم نیست بن شدن.ولی تو فروم مخصوصن حرف بزن که میگردیم میبینم که پستای خلاف اخلاقیات افراد شاخ حذف هم نمیشه حتا
...
اگه قرار باشه متانت رو بسنجیم پست شما بد تر از پست ایشونه..به لحاظ متانت
اینم تاپیکش:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,109102.0.html
تا چه حد تبعیض؟