Agent 47
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
خب من تجریبات شخصیم رو گفتم. تجربیات خیلی از دوستان رو هم شنیدم. تجربیات وبلاگ نویس ها رو هم خوندم و جوک های مختلف رو هم میبینم که چطور مردم منتشر می کنن!
دیگه نمیدونم آمار از کجا در بیارم وقتی تو کشور همچین آمار گیری نمیشه و اجازه هم شاید داده نشه که گرفته بشه!
افراد در ارتباط با من هم تصادفی نیست؟
اصلا دارین نژاد پرستی در ایران رو رد می کنید؟ خیلی مسخرس که همچین چیزی رو رد کنید. چیزی که تو اروپا و آمریکاش هم وجود داره اون وقت تو ایران نباشه؟ رفتار مردم با افعانی ها رو ندیدین؟ اخبار رو نمی خونید؟
چی بگم دیگه! اگه رفتار مردم تهران هم نمونه تصادفی نیست دیگه!
در ضمن من واقعا از حوصلم خارجه راجع به اینا بحث بکنم. به اندازه کافی تو تاپیک فیتیله نوشتم که جریان چیه.
من اصن کاری با قاضی پور ندارم. باور کنید کار خیلی خیلی اشتباه و بدی کرده و نباید این فرد نماینده باشه به نظر من ولی این که بگید نژاد پرستی هم وجود نداره! پفففففففف
میشه برا جواب دادن نقل قول بگیرید؟به نقل از f@him :کلا من کار خاصی به بحثتون ندارم چون خیلی مطلع نیستم و این حرفا
ولی چیزی که میدونم اینه که وقتی آدم میخواد از یه جایی یه آماری بده باید سعی کنه کاملا تصادفی نمونه گیری کرده باشه و خب اینکه میگین تو خیابون یا دانشگاه توهین شده به ترک ها و اینا....این نمونه ها خب میشن افراد در ارتباط با شما و خب تصادفی نیستن قطعا
پس درست آمار بدین
همین دیگه
خب من تجریبات شخصیم رو گفتم. تجربیات خیلی از دوستان رو هم شنیدم. تجربیات وبلاگ نویس ها رو هم خوندم و جوک های مختلف رو هم میبینم که چطور مردم منتشر می کنن!
دیگه نمیدونم آمار از کجا در بیارم وقتی تو کشور همچین آمار گیری نمیشه و اجازه هم شاید داده نشه که گرفته بشه!
افراد در ارتباط با من هم تصادفی نیست؟
اصلا دارین نژاد پرستی در ایران رو رد می کنید؟ خیلی مسخرس که همچین چیزی رو رد کنید. چیزی که تو اروپا و آمریکاش هم وجود داره اون وقت تو ایران نباشه؟ رفتار مردم با افعانی ها رو ندیدین؟ اخبار رو نمی خونید؟
چی بگم دیگه! اگه رفتار مردم تهران هم نمونه تصادفی نیست دیگه!
در ضمن من واقعا از حوصلم خارجه راجع به اینا بحث بکنم. به اندازه کافی تو تاپیک فیتیله نوشتم که جریان چیه.
من اصن کاری با قاضی پور ندارم. باور کنید کار خیلی خیلی اشتباه و بدی کرده و نباید این فرد نماینده باشه به نظر من ولی این که بگید نژاد پرستی هم وجود نداره! پفففففففف