- شروع کننده موضوع
نيـــــاىْ
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین 1
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- علوم پزشکی اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
بعدم ترجمه ي شما عالي اصن ((: ترجمه اي كه دوستاي معتمد ترك زبان من گفتن توش حرفي از " شيرمرد" ها نيست، ترجمش يني مجلس مرد ميخواد نه زن كه گريه كنه ! بعدم اين يه قسمت از حرف ايشونه، بقيشُ نميبيني شما؟ صريح تر از اين آدم توي ١٠ دقيقه به نصف كاتگوري هاي انساني كه وجود داره بتونه توهين كنه خيلي هنر ميخواد
مشكل شما نميفهمم چيه كه حتّي با اينكه چهل جا منتشر شده و همينجا هم منبع و لينك گذاشتيم، نه ويديو رو ديدين نه حرفارو خوندين فقط ميگين " نه امكان نداره همچين حرفي زده باشه ! "
اين لينك ويديوعه توي آپارات، كه من نديدم ولي حدس ميزنم جاهاييش ممكنه سانسور شده باشه. ديگه بيشتر ازين بذارم منبع در اختيارتون؟ اگر سانسور داشت، توي شبكه هاي اجتماعي ويديوش خيليييي هست و دست به دست ميشه، خواستين بگين بفرستم براتون!
شما اگه پاراگراف اوّل رو بخوني ، نوشته ٦١٪ فارس، ١٦٪ آذربايجاني. پاراگراف اوّل قوميت عه و پاراگراف دوّم زبانه! دقّت نميكنينبه نقل از mohammadamin14 :خواهر من ، منظور من از این که گفتم جمعیت ترک ها بیش از 80% هست این نیست که بیش از 80% مردم ایران به ترکی حرف میزنن . منظور من اینه که در بین قومیت ها ی کشورمون جمعیت ترک ها از فارس ها خیلی زیاده. اما بخاطر شرایط جغرافیایی زبانشون فارسی شده.
تهران نمونه بارزش هست. تهران به قاطعیت میگم خیلی از جمعیتش ترک هست باوجود اینکه فارسی حرف مینن.
در ضمن خانم منبع من اونیه که دیدم . من با چشمای خودم به کرات مشاهده کردم که جمعیت ترک ها زیادتره . چون باهاشون حرف زدم و دیدم که دارن ترکی حرف میزنن.
در ضمن خواهر من یه سو تفاهم پیش اومده. حرفای اقای قاضی پور اصلااااااااااا ربطی به خانم ها نداشت.
ایشون اینطوری گفتن: مجلس کیشی ایستیر نه آروات که اغلاسین.
معنی: مجلس نیاز به مرد داره . مردی که مثل شیر باشه نه مثل یک زن گریه کنه
من باز میگم من طرفدار پیشرفت ایرانم. اگه به خانم ها توهین میشد انگار به مادر و خواهر من توهین شده من خودم ناراحت میشدم. کاش میشد در کشور ما به خانم ها احترام بیشتری میشد.
یادمان نرود ایران از همون اول برای زن یه دیدگاه متفاوت داشته یه دیدگاه عاللی . این از تاریخ مشخصه. اما متاسفانه بعد از امدن اسلام عوض اینکه جایگاه زن در کشورمون ارتقا پیدا کنه پسرفت کرده. این مشکل از اسلام نیست و از مسلمانی ماست. ایرانی واقعی اونه که به هر خانمی احترام بزاره ، جوری که مثلا وقتی یک دختر خانم تنها از کوچه عبور میکنه و یه پسر رو میبینه بجای اینکه با وحشت از اون کوچه عبور کنه با ارامش کامل از اون کوچه عبور کنه.
متاسفانه متاسفانه من افراد زیادی رو دیدم که حرمت ناموس دیگران رو از بین بردن.
یجورایی میشه گفت برای تفرقه اندازی میان ما ، سخنان اقای قاضی پور تحریف شده.
از دوستان ترک زبانم که این قسمت نظرمو خوندن خواهش میکنم اگه دیدن اون ویدیو رو ، راستشو بگن. تقاضا میکنم
بعدم ترجمه ي شما عالي اصن ((: ترجمه اي كه دوستاي معتمد ترك زبان من گفتن توش حرفي از " شيرمرد" ها نيست، ترجمش يني مجلس مرد ميخواد نه زن كه گريه كنه ! بعدم اين يه قسمت از حرف ايشونه، بقيشُ نميبيني شما؟ صريح تر از اين آدم توي ١٠ دقيقه به نصف كاتگوري هاي انساني كه وجود داره بتونه توهين كنه خيلي هنر ميخواد
مشكل شما نميفهمم چيه كه حتّي با اينكه چهل جا منتشر شده و همينجا هم منبع و لينك گذاشتيم، نه ويديو رو ديدين نه حرفارو خوندين فقط ميگين " نه امكان نداره همچين حرفي زده باشه ! "
اين لينك ويديوعه توي آپارات، كه من نديدم ولي حدس ميزنم جاهاييش ممكنه سانسور شده باشه. ديگه بيشتر ازين بذارم منبع در اختيارتون؟ اگر سانسور داشت، توي شبكه هاي اجتماعي ويديوش خيليييي هست و دست به دست ميشه، خواستين بگين بفرستم براتون!