• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما

به نقل از Niayesh.R :
٣- . تبعيض قوميتي ، چه درون نژادي و چه برون نژادي ، توي فرهنگ جهان سوّمي ديده ميشه ( ميگم فرهنگ و نميگم كشور، چون همين تبعيض ها توي خيلي از كشوراي توسعه يافته وجود دارن ) امّا شما هر عكس العملي نشون بدي، يه عكس العمل شديد تر دريافت ميكني ! من با اوريجين قضيه كاري ندارم، ميدونم و ميپذيرم كه اشتباهه و كاش وجود نداشت، ولي بياين واكنش هارو بررسي كنيم ، چرا بقيه ي اقوام ايران سابقه ي اعتراض هاي اين چنيني ندارن؟ نگين به خاطر " غيرت " ترك هاست. با توجّه به مسائل اخير من غيرت خاصي نديدم ، تنها چيزي كه ميبينم تعصبه متأسفانه (:

و من بارها وبارها گفتم که تفکرات شخصی افراد هیچ ربطی به ما نداره....

اینکه بچه ها میان ومیگن که دیدگاه من به ترکها عوض شد.... من ترکها رو دوست دارم و... هیچ ربطی نداره به ما

شما میتونین از ترکها متنفر باشین...توی زندگی خصوصیتون تمام مردم ایران رو روشنفکر بدونین بخاطر سکوتشون وترکهارو جدا کنین از این گروه وبه اونها لقب فرهنگ جهان سومی بچسبونین..

چیزی که مهمه رفتار رسانه های رسمی ودولت مرکزی و کلن موضوعات رسمی هست درباره ترکها...نه تفکرات شخصی یه گروه

و خوب باز هم گفتم که سکوت در برابر ظلم معنیش روشنفکری نیست... فکر نکنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه...

و اینکه کسی به نا عدالتی اعتراض کنه معنیش تعصب باشه...

و دوباره میگم واژه های تعصب و غیرت هیچ تعریف خاصی ندارن.....برای اینکه از اینها استفاده کنین لطفن یه تاپیک بزنین و سعی کنین اینا رو تعریف کنین....بعد اثبات کنین ترکها متعصبن...

واقعیت اینکه ترکها هیچ رفتار و ویژگی خاصی ندارن که بشه اسمشو تعصب وغیرت گذاشت
....
٢
- معلومه كه نه! من بهترين دوستام تركن ! مشخصه كه همچين فكر ابلهانه اي نميكنم !
خوب من هم دو تا دوست دارم.اونا هم فارسن...که چی بشه؟ :|
اینکه شما فکر ابلهانه ای میکنین یا نه باز هم به خود شما ربط داره....
وفکر نکنم داشتن دوستهای ترک اثباتی باشه برای درست بودن تفکر شما..همونطور که دوستای فارس من اثباتی برای درستی تفکراتم نیستن.

کاری که شما میکنی اینکه میایین ویه سری نظریات شخصیتونو بیان میکنین و بعد با همین نظریات نتیجه گیری میکنین که بله اعتراض به فلان وفلان وفلان بخاطر فقر فرهنگی هست...
نگاه کنین ببینن چرا بقیه اعتراض نمیکنن یاد بگیرین.

چطوری توی روز روشن اینطوری دروغ می‌گین؟ :‌)‌) ملاک فعّالیت اعتراضی‌تون تعداد تاپیک‌های این فورومه؟ وقتی مطّهری اون افاضات رو کرد شبکه‌های اجتماعی دربست به مدّت یک هفته اختصاص داشت به اعتراض و نامه‌نویسی و مقاله‌نویسی و کاریکاتور. کسی که تصوّر می‌کنه فمنیست‌ها فقط این موقع‌ها صداشون در میاد، مصداق فرو کردن سر زیر برفه. انجمن‌های فمنیستی دقیقاً با همون شدّت، نه کم‌تر و نه بیشتر، به اظهارات مطهری واکنش نشون دادن و هنوز هم اون اظهارات توی ذهن همه به عنوان یک لکّه‌ی سیاه هست. از نظر من هیچ فرقی وجود نداره بین توهین به زنان توی خیابون و توهین به زنان توی مجلس، ولی لااقل این حق رو می‌دم به زنان مجلس که از نشستن توی یک سالن با فردی مثل قاضی‌پور الان وحشت داشته باشن.

واقعن فرق هست بین این دو تا...( قسمت بلد) :| :)

قسمتی از حرفای شمارو قبول دارم....درباره قاضی پور هم به همه ما اثبات شد که رابطه خوبی با فمینیست ندارن...مطمعن باشین که شخصی با جدیت ایشون ولی افکار مثبت درباره زنان تو ارومیه بود قطعن اون شخص رای میاور نه قاضی پور...

و به قول شما این به عنوان لکه سیاه در ذهن همه ما خواهد ماند..و سعی خواهیم کرد افراد بهتری رو در جامعه تربیت کنیم وجایگزین امثال قاضی پور کنیم.

ولی ایا مطهری ویا خیلی های دیگه مثل خاتمی و یا حتا کاندیداهای ریاست جمهوری با افکار و گفتارهای ضد فمینیستی محاکمه شدن؟از کارشون برکنار شدن؟

وقتی شدت اعمال مطهری وخاتمی بیشتر از قاضی پور هست و گفتارهاشون حالت رسمی تری داره وشغلهاشون حساستره ....اینها محاکمه نشدن چرا باید قاضی پور بخاطرش تایید نشه حکمش؟

و خوب باز هم گفتم که سکوت در برابر ظلم معنیش روشنفکری نیست... فکر نکنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه...
چون چند بار ب این موضوع اشاره کردی لازم دیدم بگم ک اشتباه متوجه شدی
بحث سر این نیست ک کسی اعتراض نکنه الان بحث بر سر نحوه ی اعتراضه ! اینکه با توهین و معرکه گیری و غیره همراه باشه یا از یه راه معقول و منطقی باشه
ک البته درک اینم اصلا سخت نیست !

البته اگ الان نیاین بگین ک ما بهمون توجه نمیشه اگ معقول اعتراض کنیم

تشکری هم بکنیم از روند تایید صلاحیت ها مجددا و درودی بفرستیم به شورای محترم نگهبان

به نقل از مـیـنـا :
واقعن فرق هست بین این دو تا...( قسمت بلد)

قسمتی از حرفای شمارو قبول دارم....درباره قاضی پور هم به همه ما اثبات شد که رابطه خوبی با فمینیست ندارن...مطمعن باشین که شخصی با جدیت ایشون ولی افکار مثبت درباره زنان تو ارومیه بود قطعن اون شخص رای میاور نه قاضی پور...

و به قول شما این به عنوان لکه سیاه در ذهن همه ما خواهد ماند..و سعی خواهیم کرد افراد بهتری رو در جامعه تربیت کنیم وجایگزین امثال قاضی پور کنیم.

ولی ایا مطهری ویا خیلی های دیگه مثل خاتمی و یا حتا کاندیداهای ریاست جمهوری با افکار و گفتارهای ضد فمینیستی محاکمه شدن؟از کارشون برکنار شدن؟

وقتی شدت اعمال مطهری وخاتمی بیشتر از قاضی پور هست و گفتارهاشون حالت رسمی تری داره وشغلهاشون حساستره ....اینها محاکمه نشدن چرا باید قاضی پور بخاطرش تایید نشه حکمش؟

نه، نیست. به نظر من صاحب هر دو گفتار تفکّرات عقب‌مونده‌ای نسبت به زنان دارن.

اگر منظورت از خاتمی، احمد خاتمیه، که باید بگم زور احدی به ایشون نمی‌رسه. اینجا سوئیس نیست و ما هم سال‌های ساله از ایشون متنفّریم. هدف از شرکت در انتخابات این بود که امثال ایشون رأی نیارن، که متأسفانه ایشون توی کرمان رأی قاطعانه اوردن. مجلس هم نیست که درخواست ابطال اعتبارنامه‌شون رو بدیم؛ خبرگانه. کاری از کسی ساخته نیست.

مطهری در مجلس صحبت از پوشش نامناسب زنان در خیابان کرد و لزوم جلوگیری از چیزهایی مثل «ساپورت پوشیدن». بله، بسیار بسیار متحجّرانه و زننده‌ست؛ ولی صحبت از «تیز کردن» فلان اندام برای «زنان» نکرد. تفاوت‌های آشکار و حسّاسی وجود داره بین بیان قاضی‌پور و بیان مطهری. قاضی‌پور صرفاً ضدّزن نبود حرف‌هاش؛ حرف‌هاش «بی‌ادبانه» و ادبیاتش دقیقاً چاله‌میدونی بود. مسئله اینجاست که حتّی اگر ایشون به مجلس راه پیدا کنه، امکان نداره چنین چیزی فراموش بشه. همون‌طور که ادبیات وحشتناک احمدی‌نژاد هرگز فراموش نمی‌شه و سال‌های سال در جهان به عنوان خط‌کش ابتذالِ کلام و vulgarism خواهد بود. ضمناً فراموش نکنیم سوابق سیاسی رو. به نظر من هیچ شکّی وجود نداره که قاضی‌پور، با سخنانی از قماش چیزهایی که توی اون ویدئو هست، دست روی احساساتِ ساده‌ی جمعی از مردم شهرش گذاشته. با پیش کشیدن سخنان تند مربوط به حقوق تُرک‌ها و مسئله‌ی زبان و نژاد، قصدش چیزی جز عوام‌فریبی نیست. چرا به مطهری با وجود اون حرف‌ها رأی دادیم؟ به همون دلیلی که مجبور شدیم به ری‌شهری و درّی‌ نجف‌آبادی رأی بدیم. اگر انتخاب آزاد بود، من خیلی بعید می‌دونم حتّی یک نفر از لیست ۳۰+۱۶ جزو انتخاب‌های ما بودن. ما مجبور به انتخاب افرادی شدیم که شاید حتّی با ۹۰٪ باورهاشون و با سوابق‌شون مشکل داشته باشیم. چرا؟ صرفاً و فقط به دلایل سیاسی. قاضی‌پور شامل این ملاحظات نمی‌شه که شامل سکوتِ اجباری و توأم با تحمّلِ ماهایی بشه که توهین‌آمیز بودن اظهاراتش رو می‌فهمیم. کما این که امثال مطهری هم شامل چنین سکوتی نشدن. محاله فراموش کنیم چه حرفایی زده شده.

بحث کردن با بعضیا کلا معنی نداره هااا
میبینی طرف کلا تو یه دنیای دیگه ای سیر میکنه
وقتی منابع مشترکی برای رجوع مشترک نداریم. چجوری اثبات کنیم؟؟

به نقل از مـیـنـا :

نه اینطور نیست. ببین هیچ وقت هیچ قومیتی یا نژادی ۱۰۰% خوب نبوده و ۱۰۰% بد هم نبوده. همیشه و همه جا نخاله هست، فقط جنس نخاله بودنشون فرق می‌کنه. ترکا کلا نشون دادن در طی گذر سالها و همچنین سالهای اخیر، که زود جوش میارن. اصلا یکی از دلایلی که باعث شدن به قول دوستمون، ترکا باعث دفاع این مرز و بوم بشن همین جوش اوردناشون بوده. ولی خب هر چیزی، حدی و جایی داره. این رو اگه بفهمن.
چیزی که منو آزار میده حساسیت و تعصب ترکاست. چیز مطلقا بدی عم نیست، ولی وقتی فراتر از مرزش بره غیر قابل تحمل میشه.
و همینطور امیدوارم فرق بین "دلسوزی" و "جودادن و کله‌شقی" واضح باشه.

بچه ها سلام.
فقط میخام یچیزی رو بگم . اونم اینه که دیگه بهتره بحث رو خاتمه بدیم. اما نتیجه مهم این بحث خوب بنظرم اینه که ما باید از تاریخ عبرت بگیریم و اشتباهات گذشتگانمونو تکرار نکنیم. ما نباید اشتباه پدر مادرامونو تکرار کنیم. کشور هایی همچون انگلستان برای رسیدن به اهدافشون همواره از ابزار تفرقه اندازانه استفاده کردن و میکنن و خواهند کرد. ما نباید فریب بخوریم. ما باید به فکر پیشرفت باشیم. دکتر حسابی یه سخن عالی دارن که میگن: در مملکت جهان سومی اگه فردی بخاد به پیشرفت کشورش کمک کنه خونش خراب میشه. متاسفانه همین جو یجورایی حاکمه. آیا وقت اون نرسیده که ما بفکر پیشرفت و ابادانی کشورمون باشیم. اگه از من و از شما برادر من و خواهر من کاری انجام نشه همین وضعیت قبل در کشورمون حاکم خواهد شد. ما باید پیشرفت کنیم این کلمه باید با تغییر در خودمون عملی میشه.
من یکی که خیلی امیدوارم اگه از ما شروع شه ما میتونیم پیشرفت کنیم. ما ترکها ، فارس زبان های گل ، کردهای عزیزو... دست به دست هم باید بدیم و نزاریم این زنجیر شکسته شه. ما همه متعلق به همین اب و خاکیم و اگه بزرگ شیم و پیشرفت کنیم اما به کشور خودمون خدمت نکنیم مدیون میشیم. حرف من به افرادی تندرو مثل پانترکیسم و پانفارسیسم و پانکردیسم و... اینه که اذربایجان از اول در نقشه جغرافیا متعلق به ایران بوده و حتی همین جمهوری اذربایجان هم جزو ایران بوده و هرکی خواستار جدا شدن اذربایجان از ایرانه کور خونده.
کردستان هم همینطور هست و از اول تاریخ در نقشه های جغرافیا کردستان و حتی کردستان سوریه و عراق جزو ایران بودن هستن و خواهند بود.
وقت یک تغییر بزرگه پیش بسوی پیشرفت :) :) :)

حامد عطايي،روزنامه نگار و مديرمسئول نشريه آينا نيوز در اروميه در پي حادثه اي از سوي افراد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

عطایی همان روزنامه‌نگار ارومیه‌ای است که در روزهای اخیر انتشار یک فیلم از سخنرانی قاضی‌پور یکی از نامزدهای انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی و راه یافته به مجلس از ارومیه خبر ساز شده و واکنشهای عمومی بسیار زیادی را به دنبال داشته است.

ادامه ی خبر!

به نقل از مـیـنـا :
و من بارها وبارها گفتم که تفکرات شخصی افراد هیچ ربطی به ما نداره....

اینکه بچه ها میان ومیگن که دیدگاه من به ترکها عوض شد.... من ترکها رو دوست دارم و... هیچ ربطی نداره به ما

شما میتونین از ترکها متنفر باشین...توی زندگی خصوصیتون تمام مردم ایران رو روشنفکر بدونین بخاطر سکوتشون وترکهارو جدا کنین از این گروه وبه اونها لقب فرهنگ جهان سومی بچسبونین..

چیزی که مهمه رفتار رسانه های رسمی ودولت مرکزی و کلن موضوعات رسمی هست درباره ترکها...نه تفکرات شخصی یه گروه
اگه حرفامو بخونی متوجّه میشی من چی گم، من گفتم تفکّر و فرهنگ جهان سوّمی درش تبعیض نژادی وجود داره، جوک های حنسیتی و قومیتی وجود داره، من نگفتم ترکا تفکّرشون جهان سوّمیه، میگم کسانی که تبعیض قائل میشن بین دو گروه به خاطر نژادشون، رنگ پوستشون، زبانشون، یا جنسیتشون تفکّر جهان سوّمی دارن .
رفتار رسانه های رسمی و دولت مرکزی مگه چی بوده؟ حکومت مرکزی دست ترکاعه، بالاترین مقام این کشور که رهبر باشه ترکه! اون وقت رفتار حکومت مرکزی بر علیه شماست؟ رسانه ی ملّی فارغ از تمام کاستی هاش و تمام مسخره بودناش کجا و در کدوم برنامه به یک قومیت توهین کرده؟ قضیه اینه که نشستین توهین پیدا میکنین! ترکا میگن به ما گفتن با فرچه مسواک میزنین، کرمانیا میگن به شهر ما گفتن خاک و خل، شمالیا میگن به لهجه ی ما توهین شده، کار خوبُ تو این مملکت مهران مدیری کرد که اومد یه برره ساخت که یه شهر خیالی باشه با زبان خیالی و مردم خیالی که هیچ کس صداش در نیاد .

منم جایی از حرفام همچین چیزی نگفتم، بله سکوت در برابر ظلم به معنای عقب موندگی یک جامعست، همونجور که توی پست قبل هم گفتم، باید از حق دفاع کرد. ولی هوچی گری در برابر توهم ظلم هیچ جای دنیا نه از طرف حکومت نه از طرف مردم قابل قبول نیست و طبیعیه بهش واکنش نشون داده بشه.
و اینکه کسی به نا عدالتی اعتراض کنه معنیش تعصب باشه...
خیر ، اگه ناعدالتی دیدین بهش اعتراض کنین، کار خوبی میکنین، تفکّر پیشرفته تفکّر انتقاد گر و انتقاد پذیره، ولی سکوت در برابر بی شرمانه ترین حرفایی که شاید توی تاریخ این حکومت ، گفتنش توسط یک مقام " مسئول " بی سابقه بوده، با این توجیه که فرد گوینده خودی عه اسمش چیزی جز حماقت و تعصب نیست.

دوباره میگم واژه های تعصب و غیرت هیچ تعریف خاصی ندارن.....برای اینکه از اینها استفاده کنین لطفن یه تاپیک بزنین و سعی کنین اینا رو تعریف کنین....بعد اثبات کنین ترکها متعصبن...

....
ببین مینا متاسفانه خیلی از بحثاتو با مغلطه پیش میبری. منم میگم ظلم و بی عدالتی هیچ تعریف خاص و مشخصی نداره ، تو نمیتونی یه چیزیو به من نشون بدی بگی آها بیا این ینی ظلم، و در واقع هیچ رفتاری علیه ترک ها واقع نشده که بشه اسمشُ ظلم گذاشت (: این تورو قانع میکنه؟

کاری که شما میکنی اینکه میایین ویه سری نظریات شخصیتونو بیان میکنین و بعد با همین نظریات نتیجه گیری میکنین که بله اعتراض به فلان وفلان وفلان بخاطر فقر فرهنگی هست...
نگاه کنین ببینن چرا بقیه اعتراض نمیکنن یاد بگیرین.
خیر من همچین حرفی نزدم. من گفتم شیوه ی اعتراض شما به چیزی که وجود نداره، ناشی از یک رفتار تهاجمی و بی منطقه ، یک رفتار آنارشیستی که از مغزهایی بر میاد که تبشون تنده و هیچ منطقی رو نمیپذیرن و فقط تخریب گرن.
من بارها گفتم، اعتراض یک جامعه نشون دهنده ی پویایی اون جامعه ست، ولی تخریب گری و هوچی گری یک اقلیت فوقش هزار نفره، نه قابل قبوله، نه رسیدگی بهش الزامی داره. حالا هرچی میخواین زور هم بزنین .

× ادامه ی این بحث جز چندتا لایک و دیسلایک برای من و شما نتیجه ی دیگه ای نداره. اگه مورد دیگه ای باشه که بتونیم در موردش بحث کنیم ادامه میدیم.

×× خبری که سجّاد گذاشت : واقعا اسف باره این وضع (:

خب من الان نمیفهمم بحث سر چی هستش!خیلی ساده ست.آقای قاضی پور مثل سایر افراد این سیستم است.رفتارش رو باید در قالب رفتارهای افراد همین سیستم مانند حداد عادل ها ،علی مطهری ها،کواکبیان ها،دری نجف ابادی ها و... سنجید!چه فرقی است میان دلقک بازی آقای قاضی پور و اقای کواکبیان؟ضد زن بودن مطهری و قاضی پور؟نژادپرستی ایشون و جناب حداد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا