- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
و من بارها وبارها گفتم که تفکرات شخصی افراد هیچ ربطی به ما نداره....
اینکه بچه ها میان ومیگن که دیدگاه من به ترکها عوض شد.... من ترکها رو دوست دارم و... هیچ ربطی نداره به ما
شما میتونین از ترکها متنفر باشین...توی زندگی خصوصیتون تمام مردم ایران رو روشنفکر بدونین بخاطر سکوتشون وترکهارو جدا کنین از این گروه وبه اونها لقب فرهنگ جهان سومی بچسبونین..
چیزی که مهمه رفتار رسانه های رسمی ودولت مرکزی و کلن موضوعات رسمی هست درباره ترکها...نه تفکرات شخصی یه گروه
و خوب باز هم گفتم که سکوت در برابر ظلم معنیش روشنفکری نیست... فکر نکنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه...
و اینکه کسی به نا عدالتی اعتراض کنه معنیش تعصب باشه...
و دوباره میگم واژه های تعصب و غیرت هیچ تعریف خاصی ندارن.....برای اینکه از اینها استفاده کنین لطفن یه تاپیک بزنین و سعی کنین اینا رو تعریف کنین....بعد اثبات کنین ترکها متعصبن...
واقعیت اینکه ترکها هیچ رفتار و ویژگی خاصی ندارن که بشه اسمشو تعصب وغیرت گذاشت
....
٢
اینکه شما فکر ابلهانه ای میکنین یا نه باز هم به خود شما ربط داره....
وفکر نکنم داشتن دوستهای ترک اثباتی باشه برای درست بودن تفکر شما..همونطور که دوستای فارس من اثباتی برای درستی تفکراتم نیستن.
کاری که شما میکنی اینکه میایین ویه سری نظریات شخصیتونو بیان میکنین و بعد با همین نظریات نتیجه گیری میکنین که بله اعتراض به فلان وفلان وفلان بخاطر فقر فرهنگی هست...
نگاه کنین ببینن چرا بقیه اعتراض نمیکنن یاد بگیرین.
واقعن فرق هست بین این دو تا...( قسمت بلد)
:)
قسمتی از حرفای شمارو قبول دارم....درباره قاضی پور هم به همه ما اثبات شد که رابطه خوبی با فمینیست ندارن...مطمعن باشین که شخصی با جدیت ایشون ولی افکار مثبت درباره زنان تو ارومیه بود قطعن اون شخص رای میاور نه قاضی پور...
و به قول شما این به عنوان لکه سیاه در ذهن همه ما خواهد ماند..و سعی خواهیم کرد افراد بهتری رو در جامعه تربیت کنیم وجایگزین امثال قاضی پور کنیم.
ولی ایا مطهری ویا خیلی های دیگه مثل خاتمی و یا حتا کاندیداهای ریاست جمهوری با افکار و گفتارهای ضد فمینیستی محاکمه شدن؟از کارشون برکنار شدن؟
وقتی شدت اعمال مطهری وخاتمی بیشتر از قاضی پور هست و گفتارهاشون حالت رسمی تری داره وشغلهاشون حساستره ....اینها محاکمه نشدن چرا باید قاضی پور بخاطرش تایید نشه حکمش؟
به نقل از Niayesh.R :٣- . تبعيض قوميتي ، چه درون نژادي و چه برون نژادي ، توي فرهنگ جهان سوّمي ديده ميشه ( ميگم فرهنگ و نميگم كشور، چون همين تبعيض ها توي خيلي از كشوراي توسعه يافته وجود دارن ) امّا شما هر عكس العملي نشون بدي، يه عكس العمل شديد تر دريافت ميكني ! من با اوريجين قضيه كاري ندارم، ميدونم و ميپذيرم كه اشتباهه و كاش وجود نداشت، ولي بياين واكنش هارو بررسي كنيم ، چرا بقيه ي اقوام ايران سابقه ي اعتراض هاي اين چنيني ندارن؟ نگين به خاطر " غيرت " ترك هاست. با توجّه به مسائل اخير من غيرت خاصي نديدم ، تنها چيزي كه ميبينم تعصبه متأسفانه (:
و من بارها وبارها گفتم که تفکرات شخصی افراد هیچ ربطی به ما نداره....
اینکه بچه ها میان ومیگن که دیدگاه من به ترکها عوض شد.... من ترکها رو دوست دارم و... هیچ ربطی نداره به ما
شما میتونین از ترکها متنفر باشین...توی زندگی خصوصیتون تمام مردم ایران رو روشنفکر بدونین بخاطر سکوتشون وترکهارو جدا کنین از این گروه وبه اونها لقب فرهنگ جهان سومی بچسبونین..
چیزی که مهمه رفتار رسانه های رسمی ودولت مرکزی و کلن موضوعات رسمی هست درباره ترکها...نه تفکرات شخصی یه گروه
و خوب باز هم گفتم که سکوت در برابر ظلم معنیش روشنفکری نیست... فکر نکنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه...
و اینکه کسی به نا عدالتی اعتراض کنه معنیش تعصب باشه...
و دوباره میگم واژه های تعصب و غیرت هیچ تعریف خاصی ندارن.....برای اینکه از اینها استفاده کنین لطفن یه تاپیک بزنین و سعی کنین اینا رو تعریف کنین....بعد اثبات کنین ترکها متعصبن...
واقعیت اینکه ترکها هیچ رفتار و ویژگی خاصی ندارن که بشه اسمشو تعصب وغیرت گذاشت
....
٢
خوب من هم دو تا دوست دارم.اونا هم فارسن...که چی بشه؟- معلومه كه نه! من بهترين دوستام تركن ! مشخصه كه همچين فكر ابلهانه اي نميكنم !

اینکه شما فکر ابلهانه ای میکنین یا نه باز هم به خود شما ربط داره....
وفکر نکنم داشتن دوستهای ترک اثباتی باشه برای درست بودن تفکر شما..همونطور که دوستای فارس من اثباتی برای درستی تفکراتم نیستن.
کاری که شما میکنی اینکه میایین ویه سری نظریات شخصیتونو بیان میکنین و بعد با همین نظریات نتیجه گیری میکنین که بله اعتراض به فلان وفلان وفلان بخاطر فقر فرهنگی هست...
نگاه کنین ببینن چرا بقیه اعتراض نمیکنن یاد بگیرین.
چطوری توی روز روشن اینطوری دروغ میگین؟ :)) ملاک فعّالیت اعتراضیتون تعداد تاپیکهای این فورومه؟ وقتی مطّهری اون افاضات رو کرد شبکههای اجتماعی دربست به مدّت یک هفته اختصاص داشت به اعتراض و نامهنویسی و مقالهنویسی و کاریکاتور. کسی که تصوّر میکنه فمنیستها فقط این موقعها صداشون در میاد، مصداق فرو کردن سر زیر برفه. انجمنهای فمنیستی دقیقاً با همون شدّت، نه کمتر و نه بیشتر، به اظهارات مطهری واکنش نشون دادن و هنوز هم اون اظهارات توی ذهن همه به عنوان یک لکّهی سیاه هست. از نظر من هیچ فرقی وجود نداره بین توهین به زنان توی خیابون و توهین به زنان توی مجلس، ولی لااقل این حق رو میدم به زنان مجلس که از نشستن توی یک سالن با فردی مثل قاضیپور الان وحشت داشته باشن.
واقعن فرق هست بین این دو تا...( قسمت بلد)
:)قسمتی از حرفای شمارو قبول دارم....درباره قاضی پور هم به همه ما اثبات شد که رابطه خوبی با فمینیست ندارن...مطمعن باشین که شخصی با جدیت ایشون ولی افکار مثبت درباره زنان تو ارومیه بود قطعن اون شخص رای میاور نه قاضی پور...
و به قول شما این به عنوان لکه سیاه در ذهن همه ما خواهد ماند..و سعی خواهیم کرد افراد بهتری رو در جامعه تربیت کنیم وجایگزین امثال قاضی پور کنیم.
ولی ایا مطهری ویا خیلی های دیگه مثل خاتمی و یا حتا کاندیداهای ریاست جمهوری با افکار و گفتارهای ضد فمینیستی محاکمه شدن؟از کارشون برکنار شدن؟
وقتی شدت اعمال مطهری وخاتمی بیشتر از قاضی پور هست و گفتارهاشون حالت رسمی تری داره وشغلهاشون حساستره ....اینها محاکمه نشدن چرا باید قاضی پور بخاطرش تایید نشه حکمش؟