پاسخ : ...
به نقل از mohammadamin14 :
با حرفایی که زدین بشدتت مخالفم. اولا ما نگفتیم از زبان فارسی متنفریم ودوست نداریم فارسی حرف بزنیم . حرف حساب ما اینه که چرا به چیزی که تو قانون اساسی نوشته شده عمل نمیشه؟!! ثانیا خانم محترم ترکیه با آذربایجان فرق میکنه ما از نژاد ماد ها هستیم اونا از نژاد آناتولی . یکیم اگه تاریخ رو خوب خونده باشین متوجه میشین که اولین امپراتوری ایران رو ترک ها در کل ایران نهادینه کردن. سوما جمعیت ترک زبان ها از سایر قومیت ها بیشتره اما باز من خودم میگم این دلیل نمیشه که چون ما بیشتریم پس برتریم! من خودم با این مخالفم.
چهارماا باز اگه تاریخ رو خوب مطالعه کرده باشین متوجه آزار و اذیت شدن مردم آذربایجان میشین . من خودم خیلی خوزستانی ها رو دوست دارم و اینو هم میدونم که اگه اونا نبودن الان ما چنین ارامشی نداشتیم . ما مدیون خرمشهر و ابادان و سوسنگرد و دزفول و اهواز و... هستیم اما اذربایجان خودش کم در راه وطن خدمت نکرده. اگه اذری ها نبودن روس های مریض الان مملکت ما رو غصب کرده بودن .
تبریز در راه ایران تو یک روز هزاران شهید داد. من خیلی مثال ها میتونم بیارم....
پنجما ترک ها اصلا بی جنبه نیستن . اون همه توهینی که به ترکا میکنن به خوزستانی ها نمیکمننن مطمین باشین.
ششما اگه مشکل شما با دریاچه ارومیست . اینو باید بهتون بگم اگه دریاچه ارومیه نابود بشه مطمین باشین نه تنها اذربایجان بلکه تهران اصفهان کردستان خوزستان با مشکل مواجه میشه
دوست گرامی ؛ من نگفتم شما با ترکیه یکی هستین ،بحث سر زبان بود ، مسلما ترکی آذربایجانی نزدیک تره به ترکیه تا زبان فارسی ، من نمیفهمم الان کردها ،عرب ها ، بلوچی ها و .... مگه زبانشون با فارسی فرق نداره؟ اینهمه تعصب واسه چیه؟ واقعا درک نمیکنم
بارها شده حتی من کنار دوستان ترک نشستم ، همش باهم ترکی حرف زدن انگار ن انگار من اونجا نشستم ،یا "بعضی" مغازه داراشون فارسی باشون حرف میزدین بزور جواب میدادن ، آدم حس میکنه آدم نیست وقتی تو شهرای ترک زبانه
80% هم هیچی نمیگم درموردش: )) اینروزا همه چی ممکنه بالاخره!
صحبتم درمورد کارون ربطی به دریاچه ارومیه نداشت ، باید از سرمایه های ملی حمایت شه ،کی منکرشه ، ولی دخالت انسانی تو خشک شدن دریاچه ارومیه شاید به 5% میل کنه !
الان شما به من بگین الان حق ترک زبان ها کجا داره خورده میشه نه واقعا؟؟؟؟
غیر از اینه که 70% بودجه کشور از خوزستانه؟ حداقل؟ موقعی که تحریم بودیم چی نجاتمون داد؟ نفت و گاز
الان کارون حداقل 6 تا سد روش زدن میدونین چقد برق تولید میشه ازش؟ ،اینهمه هم شاخه کشیدن ازش به همه جای ایران
قبلا تالابا نقش زیادی تو تصفیه و جلوگیری از طوفان داشتن ، قبلا تو خاکای عراق قیر میریختن که طوفان خاک نشه اینور ، اما الان چی ؟ انقد عادی شده که هوا نارنجی باشه ،
فکردین ما خودمون آب زیاد داریم؟؟؟ بخش زیادی از کشاورزی منحل شد تو استان.
دخالت انسانی و ناشی گری تو ایجاد گردوغبار تو خوزستان و به فنا رفتن کارون به 100% میل میکنه اما شاید تو خشک شدن دریاچه ارومیه 10% هم نشه بحثم اینه ت
بعدم لطف کنید توضیح بدید چرا اگه خشک شه مملکت متزلزل میشه ( اصلا قابل مقایسه با کارون هست!؟)
اصلا نمیگم ما حقمون خورده شده و اینا ،چون ما هم جز این کشوریم ،تو همه چیش سهیم ایم
اما چرا همینجور الکی الکی کاراشونو میکنن به عواقبش فک نمیکنن؟؟؟؟
همه اینا به درک ،چرا به ما امکانات نمیدن ، بودجه ای که به خوزستان تعلق میگیره خیلی خیلی کمتر از استاناییه که یک دهم خوزستان هم تو اقتصاد کشور سهم ندارن
بعد اینوسط ما هیچ دم نمیزنیم ، بعد هموطنان ترک اینجوری تعصب بخرج میدن ،مثلا چون چی؟ تو برنامه کودک باشون شوخی کردن غیرعمدی
نمایندشون میاد فوش کشمون میکنه سر وزیرا داد میزنه ،میگن داره حقمونو میگیره
من نمیفهمم !
چرا فک میکنید اگه جز ایران نباشید خیلی اوضاعتون بهتره؟فکنم اگه فقط یه استان بخواد همچین ادعایی کنه خوزستانه ،چون نفت داره ، عمارات چی داره؟؟؟ فقط نفت
بعد ما اینجور خفه خون گرفتیم تو خاک ، هیچی نمیگیم خرمشهر هنوز شبیه دوران جنگشه ،نگهش داشتن آثارباستانی :/
همه اینا به کنار
انقدر تعصب الکی به خرج ندین ، انقدر نخواین بگین همه ی مردم کشور دهاتی ان ما خوبیم ،ما 80% ایم.
نمیدونم شایدم اگه ماهم یه نماینده داشتیم به همه فوش میدادو دادو بیداد مبکرد الان میتونستیم حداقل تو خونه ماسک نزنیم :/