پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
من خیلی دوست دارم این شخصیتو

...درسته مخالف صد در صدی حرفاش درباره زنان هستم...ولی باعث نمیشه بخاطرش کل عملکردشو زیر سوال ببرم....ایشون مثل نماینده های ما نیستن که سخنرانی انتخاباتیش هم فارسی باشه و به جای گرفتن حقوق اساسی ملتشون تو مجلس برن دنبال پر کردن جیبشون....
فکر میکردم رد صلاحیت شدن....میدونستم بهش صلاحیت ادن به هر قیمتی بود میرفتم ارومیه ورای میدادم
اول بگم که هیچ کسی بخاطر قومیتش با غیرت بی غیرت سوسول بی کلاس با کلاس احمق یا باهوش نیست...و تاحالا هیچ تعریفی برای باغیرت بودن ارائه نشده...پس فکر نمیکنم استفاده ازش درست باشه....
دوم اینکه چرا اخراج شه؟چرا باید سانسور کنیم همه مسائلو؟ به اندازه کافی رد صلاحیت و محدودیت فعالیت سیاسی احزاب داریم تو کشور...میخواین اینم اضافه کنین بهش؟؟؟؟
سوم اینکه دوستان یه عده به ایشون رای دادن صداشونو به مسولین برسونن...یعنی چی که ایشون از ما نیستن؟ .این همه رای رو میخواید انکار کنید؟....خوشم میاد هر کی هم قدم جلو میذاره برای گرفتن حق های پایمال شدمون ومیجنگه لهش میکنین

خداییش کممون نیست نصف بچه های ترکی که به دنیا میان فارسی حرف میزنن و بقیه یه جوری ترکی صحبت میکنن که کل ساختارشو زیر سوال میبرن؟؟؟ بسمون نیست اوناییکه بخاطر فشار خون ناشی از ارومیه مردن؟
فقط هم دربارش بد نگیم.....اگه قرا باشه درباره داد کشیدنشون وادبیات بدشون و حرفاشون درباره زنان انتقاد شه من نفر اولم...ولی همش هم بد نگیم...
http://www.aparat.com/v/Qa3Uf
http://www.ainanews.com/Default.aspx?tabid=1298&articleType=ArticleView&articleId=1451658
اینا کامنتهای ملتن:زیاد بود چند تای اولشو کپی کردم.خواستین برین بخونین جالبن
باسلام خدمت سر دبیر و باکسب اجازه
میخام بگم که حاجی قاضی پور رای هایی که اورده ای حلالت باشه که باعث عزت اذربایجان وغیرت ما هستی خدا همیشه نگهدارت باشه
ای مرد نترس ای پدر غمخوار اذربایجان ای کسی که بی ریایی کاش همه مسولامون مثل تو نترس بودن یاشاسن قاضی پور یاشاسن اذربایجان و همه مسول های زحمتکش
من که والا به عنوان ایرانی و حق خودم این بودجه رو رو حلال نمی دانم .. سال پیش همین نماینده ها برای تسحثل بودجه برای انتقال آب به دریاچه اورمیه رای ندادن .. آفرین به نمایندگان غیرت مند ما .. آفرین .. آقای قاضی پور شما الگوی یک نماینده واقعی هستید .. به خدا یه نوع بیماری اخیرا تو این منطقه شایع شده که فقط آدمو به سرفه میندازه .. اینو قسم می خورم من از دو هفته پیش فقط سرفه میکنم .. یکی از اساتید هم که به دانشگاه ما میاد به همین صورت دچار این بیماری شده .. میگه وقتی رفته دکتر گفته شاید از گرد و غبار باشه .. خدا ذلیل کنه کسایی رو که این منطقه رو به این روز انداختن .. مگه ما چیکار کردیم .. گناه کرده مردم این استان به شما تو ریاست جمهوری رای نداده .. به خدا خدا عذابتون میکنه اگه تبعییض قائل بشین .. اگه تو حق این استان و شهر اجحاف کنید .. عیب نداره "ان الله مع الصابرین" .. خدا صبرش زیاده .. خدا خودش به داده این مردم خونگرم و با محبت میرسه .. ما هیچ وقت شعب ابی طالب از یادمون نمیره .. دریاچه رو خشک کردین .. بودجه دریاچه رو برای انتقال آب خزر به سمنان اختصاص دادین .. این شهر رو باز دوباره می خواین چند ماه بی شهردار بزارین .. دیدین که تو انتخابات مجلس مردم به وکیل الدوله ها رای ندادن .. آگاه باشین .. حرفام اینبار خیلی تیزه .. خیلی تیز ولی عین حقیقته .. کاری نکنین غیرت مردم ارومیه به نفرت تبدیل بشه .. تو جمهوری اسلامی عدالت باید مساوی بین همه مردم تقسیم بشه .. عدالت یعنی عدل .. و عدل هم فقط عدل علی (ع) .. هوالمنتقم .. والسلام ..
خدا لعنتشون کنه دریاچه داره خشک میشه اذربایجان کل جهان نیست دارن نابودش میکنن سرمونو کردیم زیر برف اقای قاضی پور پس دریاچه چی شد اخه نگرانیم ها
اقای جهانگیرزاده؟سرزمین سبز من کو؟توروخدا برا دریا یه کار جدی بکنین در ضمن یادتون نره اصفهان هر چی هم باشه نونه ترکهارو داره میخوره یادتون که نرفته؟اصفهانو شاه عباس اصفهان کرده شاه عباس هم که ترک بوده یاشاسین اذربایجان یاشاسین تورک ملتی
آنچه البته به جایی نرسد فریاد است.
می خواهم بدانم بقیه نمایندگان آذربایجان تبریز و اردبیل و ......کجا بودند لابد خواب بودند البته نمایندگان تبریز خیلی وقت است خوابند چون شهری مثل اصفهان که کل آثار باستانیش را مدیون صفویان است به قدری از تبریز در اقتصاد و سرمایه گذاری و پیشرفت و شهر سازی پیشی گرفته که یقین فاصله ای 100 ساله پیدا کرده که واقعا متاسفم
با سلام اقاي قاضي پور ما سالن سران نمي خواهيم فكري زود هنگام به حال نيمه جان درياچه اروميه بكنيد كه يكي از دغدغه هاي مردم اذربايجان مي باشد
گل گفتی . اخه هدف نابودی دریاچه هاست
......
اگه میخوان زیر یه پرچم باشیم باید مساوات کامل اجرا بشه نمیخوان هم شمارو به خیر ومارو به سلامت...
بازم بگم که با ادبیات بدشون و توهینی که به زنان و قزوینیا کردن مخالفم...ولی ایشون خدمات خیلی زیادی به مناطق ترک نشین کردن که اصلن قابل مقایسه نیست با افدامات بقیه نماینده های ترک...