دقیقا کجای خونواده مون بگیریمش؟؟؟؟؟؟خودش سردسته فامیله...بعدم....ضد فمنیسمهبه نقل از سَجاد :حالا بنظرم اگه جا داریم که دهقان خلافکار رو هم بیاریم در آغوش خودمون بگیریم! بس که پسر گلیه![]()
ینی عاشق این استدلالای دخترام ... تو بیا این پستو بخون ... کجاش اسمی از خونواده برده شده ؟به نقل از wish :بحث ما به شدت خانوادگیه...مشکلاتمونم رفع کردیم.....وارد حریم خانواده مون نشین
به نقل از مـیـنـا :کاربر سجاد داره اتحاد ما دخترارو از بین میبره
دیس بدین بهش دخترا
مخلصم ... نه بابا دیدم یه لحظه تنها موندی اون وسط گفتم خواستی ندا بده بیام قاطی کنم براشون ...به نقل از سَجاد :حالا بنظرم اگه جا داریم که دهقان خلافکار رو هم بیاریم در آغوش خودمون بگیریم! بس که پسر گلیه![]()
به نقل از Ham!D ShojaE :× من نمیدونم چقدر به حرفی که زده میشه از سر تجربه گوش میدید، ولی لطفاً، هرصحبتی که دارید درمورد خانواده رو توی همین تاپیک و پیغامخصوصی انجام بدید. حریم شخصیتون کاملاً حفظ میشه، نگران نباشید. بحث اینه که خانواده برای این زده میشه که سمپادیا یکم اون حالت سابق رو پیدا کنه و ارتباطاتِ «سمپادیایی» شکل بگیره. برای حفظ سمپادیاست این قضیه. (حسّ آب هست ولی کم است بهم دست داد!)
خلاصه که اون گروه رو لطفاً حذف کنید و بیاید همینجا.واسه منم یه آستینی بالا بزنید، یه دونه از این پیرکاربرای سمپادیا رو جور کنید دیگه بریم تو گراف!
× من درحد پنج دقیقه اینجا رو قفل میکنم که این پست گم نشه و ببینند بقیه. بعدش بیاید!![]()
برو حمایت میکنم. دو سه تا هم از درو دیوار رسید. خدا بیشتر کنهبه نقل از کوزت :من ميتونم يکيو جور کنمپيرم هست اينجا
![]()
برم صوبت کنم باهاش ؟#جدی
میخوای بیای خانواده ما؟به نقل از Wispy!!!! :من بی کس,و کارم
فقط ی ننه پیر دارم![]()
از اونجایی که ممکنه اون منو بخوره، یه دو روز صبر کن بعدش خودم میرم سراغش. ولی اعصاب نداره فکر کنمبه نقل از مـیـنـا :
شجاعی اونیکه من گفتمو نمیخوای؟
![]()
ما دخترا همسر میخوایم چیکار تو گراف وقتی همدیگرو داریمبه نقل از VERSA :همچنان ما شوهر نداریم.... فمنیست
![]()
![]()
![]()
به نظر مهربون میاد ومن هم دوستش دارم واحرتام میذارم براش :)به نقل از Ham!D ShojaE :از اونجایی که ممکنه اون منو بخوره، یه دو روز صبر کن بعدش خودم میرم سراغش. ولی اعصاب نداره فکر کنم![]()
ببین اینا کس خاصی نیستن اتفاق خاصیم درراه نیست....یه سری مسخره بازی مجازیه دیگهبه نقل از مـیـنـا :ما دخترا همسر میخوایم چیکار تو گراف وقتی همدیگرو داریم![]()
دارین در مورد کدوم گودزیلایی حرف میزنین؟به نقل از مـیـنـا :به نظر مهربون میاد ومن هم دوستش دارم واحرتام میذارم براش :)