پاسخ : خانواده سمپادیا - 10
آفرین ... درستش همینه ...
آفرین ... درستش همینه ...
N@JME زن آرشه خواهر مرتضی ستبه نقل از A M I N :خانومم:سَنا
مامانم:++Maryam++
بابام:MorteZ
خواهرم:ROZHIN kocholoo
اون یکی خواهرم:Niki Zi
داییم:آرشـــــ هاشمی
خالم:m@edeh
مامان بزرگم:YaSm!nA
مادر زنم:namira
پدر زنم:Rain man
الان دنبال بچه ایم
یکی بیاد ما به فرزندی قبولش کنیم![]()
^به نقل از سارا کانر :یک زوج بیان منو ب فرزندی بپذیرنشاعر هم هستم تازه!باعث افتخارشون میشم؛؛)
به نقل از A M I N :الان دنبال بچه ایم
یکی بیاد ما به فرزندی قبولش کنیم![]()
پدربزرگ چرا این همه سال منو از مادربزرگم پنهان کردید چرااااا؟ این همه پنهان کاری تا به کی؟به نقل از دهقان خلافکار :نوه گلم ... اون مادر بزرگته ... البته مادر بزرگ پدریت ... مادر بزرگ مادریت میشه زن من ...
به نقل از close :ني ني هاي من كجان؟
بياين ديگه نيني بشين![]()
اولا اینکه من میشم پدر مادربزرگشون ... نوه های نابغه ما رو باش ...به نقل از سَنا :چندتا بچه ی خوشگل موشگل،صالح،حرف شنو ،نیک بیان بچه ی ما ب
شن
من و شوهرم AMIN شما را در محیطی پر مهر و مَحَبَت بزرگ میکنیم و به شما عشق می ورزیم.پدربزرگ rain man خوب عیدی میده مادر بزرگ namira هم خیلی مهربونه.پدرپدربزرگ دهقان و خانومشون هم درسته پیر و فرتوت و شکسته هستن ولی بهتون نخودکشمش میدن و این حرفا.
بشتابید بشتابید بیاید بچه ی ما بشید![]()
تو از همون اولم تو خانواده ها زن میخواستیبه نقل از سارا کانر :عاغا اگ اینجوریه ی نفرم بیاد زن من بشه!ی دختر هم از ترشیدگی درمیاد!والا!
![]()
به نقل از سَنا :چندتا بچه ی خوشگل موشگل،صالح،حرف شنو ،نیک بیان بچه ی ما ب
شن
من و شوهرم AMIN شما را در محیطی پر مهر و مَحَبَت بزرگ میکنیم و به شما عشق می ورزیم.پدربزرگ rain man خوب عیدی میده مادر بزرگ namira هم خیلی مهربونه.پدرپدربزرگ دهقان و خانومشون هم درسته پیر و فرتوت و شکسته هستن ولی بهتون نخودکشمش میدن و این حرفا.
بشتابید بشتابید بیاید بچه ی ما بشید![]()
افرین ببینم میتونید تا ندیده های من پیش برید یانهبه نقل از A M I N :بله بله بشتابید![]()