پاسخ : خانواده سمپادیا - 10
آفرین ... درستش همینه ...
آفرین ... درستش همینه ...
N@JME زن آرشه خواهر مرتضی ستبه نقل از A M I N :خانومم:سَنا
مامانم:++Maryam++
بابام:MorteZ
خواهرم:ROZHIN kocholoo
اون یکی خواهرم:Niki Zi
داییم:آرشـــــ هاشمی
خالم:m@edeh
مامان بزرگم:YaSm!nA
مادر زنم :namira
پدر زنم:Rain man
الان دنبال بچه ایم
یکی بیاد ما به فرزندی قبولش کنیم
^به نقل از سارا کانر :یک زوج بیان منو ب فرزندی بپذیرن شاعر هم هستم تازه!باعث افتخارشون میشم؛؛)
به نقل از A M I N :الان دنبال بچه ایم
یکی بیاد ما به فرزندی قبولش کنیم
پدربزرگ چرا این همه سال منو از مادربزرگم پنهان کردید چرااااا؟ این همه پنهان کاری تا به کی؟به نقل از دهقان خلافکار :نوه گلم ... اون مادر بزرگته ... البته مادر بزرگ پدریت ... مادر بزرگ مادریت میشه زن من ...
به نقل از close :ني ني هاي من كجان؟
بياين ديگه نيني بشين
اولا اینکه من میشم پدر مادربزرگشون ... نوه های نابغه ما رو باش ...به نقل از سَنا :چندتا بچه ی خوشگل موشگل،صالح،حرف شنو ،نیک بیان بچه ی ما ب
شن
من و شوهرم AMIN شما را در محیطی پر مهر و مَحَبَت بزرگ میکنیم و به شما عشق می ورزیم.پدربزرگ rain man خوب عیدی میده مادر بزرگ namira هم خیلی مهربونه.پدرپدربزرگ دهقان و خانومشون هم درسته پیر و فرتوت و شکسته هستن ولی بهتون نخودکشمش میدن و این حرفا.
بشتابید بشتابید بیاید بچه ی ما بشید
تو از همون اولم تو خانواده ها زن میخواستیبه نقل از سارا کانر :عاغا اگ اینجوریه ی نفرم بیاد زن من بشه! ی دختر هم از ترشیدگی درمیاد!والا!
به نقل از سَنا :چندتا بچه ی خوشگل موشگل،صالح،حرف شنو ،نیک بیان بچه ی ما ب
شن
من و شوهرم AMIN شما را در محیطی پر مهر و مَحَبَت بزرگ میکنیم و به شما عشق می ورزیم.پدربزرگ rain man خوب عیدی میده مادر بزرگ namira هم خیلی مهربونه.پدرپدربزرگ دهقان و خانومشون هم درسته پیر و فرتوت و شکسته هستن ولی بهتون نخودکشمش میدن و این حرفا.
بشتابید بشتابید بیاید بچه ی ما بشید
افرین ببینم میتونید تا ندیده های من پیش برید یانهبه نقل از A M I N :بله بله بشتابید