به نظر من خیلی نمیشه اعتماد کردبه نقل از @rmin@ :به اين رتبه چقد ميشه اعتماد كرد؟
در کل به رتبهی هیچ آزمون ـی نمیشه اعتماد کرد؛ نه این آزمون و نه آزمون یه هفته مونده به کنکور ـتون! :-"به نقل از @rmin@ :به اين رتبه چقد ميشه اعتماد كرد؟
تخمین رتبه و سطح سوالای آخرین آزمون پارسال سنجش رو با کنکور مقایسه کنید. :-"به نقل از @rmin@ :به اين رتبه چقد ميشه اعتماد كرد؟
به نظر من اصلا مهم نيس كه شما چقد رسيديد به جمع بندى مهم اينكه اوناييكه خونديد چقد روش مسلط هستيد؛در واقع اون نتيجه اى كه مياد رو با مقدار خونده هاتون مقايسه كنيد.به نقل از f-1391 :سلام!
ب نظرتون سنجشای باقی مونده رو ثبت نام کنیم؟اگه آره چرا؟؟
آزمونش 7 خرداده خیلی زوده کووو تا جمع بندی بدون جمع بندی بریم سنجش بدیم؟بعد نتیجش بد شد تو روحیمون تاثیر بد! نداره؟
بعد آزمون 4 تیرش که با آزمون آخر کانون تداخل داره چی؟اونم ثبت نام نکنیم؟کلن ثبت نام نکنیم؟
پ ن:من پارسال 3 تا سنجش ثبت نام کردم رتبه کنکورم 4 برابر بدترین رتبه ی سنجشم شد الان برم رتبم خوبم میشه دیگه میترسم! :-ss
کلن ثبت نام سنجش چ فایده ای داره؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ های جامعتان :)
سنجش آموخته هاتون به علاوه این که یه انگیزه ای باشه برای دوهفته که درس بخونین و برین امتحان بدین-بعد با اوضاع دانش آموزای کنکور هم آشنا میشین که چه جمعیت زیادی اصلا درس نمیخوننبه نقل از f-1391 :سلام!
ب نظرتون سنجشای باقی مونده رو ثبت نام کنیم؟اگه آره چرا؟؟
آزمونش 7 خرداده خیلی زوده کووو تا جمع بندی بدون جمع بندی بریم سنجش بدیم؟بعد نتیجش بد شد تو روحیمون تاثیر بد! نداره؟
بعد آزمون 4 تیرش که با آزمون آخر کانون تداخل داره چی؟اونم ثبت نام نکنیم؟کلن ثبت نام نکنیم؟
پ ن:من پارسال 3 تا سنجش ثبت نام کردم رتبه کنکورم 4 برابر بدترین رتبه ی سنجشم شد الان برم رتبم خوبم میشه دیگه میترسم! :-ss
کلن ثبت نام سنجش چ فایده ای داره؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ های جامعتان :)
به نقل از S.Hamid.m :سوال ۳۰ گزینه ۳ نفسک ضمیر ک رو معنی نکرده ک
اشتباه نیس این سوال ؟
این میشه بین غلط و غلط تربه نقل از حس و حال بد :دقیقا ! موافقم بات
درضمن توی شیمی یه جا بود گفته بود سوختن همواره آنتروپی و انتالپی مساعده ، اینو درست گرفته بود !
به نظر من ریاضیش فاجعه بود.
بنظر من سوال درسته. چون تو کتاب میگه افرادی که گلبول قرمزشون الل s دارند مبتلا نمیشن به بیماری. به همین علت میزبان اصلی مروزوییت ها افرادی با گلبول قرمز HbA HbAبه نقل از @rmin@ :سوال ١٧٥ زيست
من همه جا خوندم چون لقاح و توليد مثل جنسي در بدن پشه هست پس ميزبان اصلي پشه هست
سوال درسته ؟