فیلم بادیگارد

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
bodyguard.jpg

فیلم بادیگارد رو دیدید؟ به نظرتون چطور بود؟ پیام فیلم چی بود؟ تنبلیغ یه سری آدم مخلص انقلابی بود؟ یا مثلا نشون دادن نفوذی ها؟ یا یک فیلم پلیسی طور؟

یه چیزی رو من دقیق درک نکردم. اینکه طرف گفت من نمیخوام بادیگارد سیاسی ها باشم یعنی چی؟ یعنی ترسیده بود یا اینکه اعتقادش به حفاظت از سیاستمدارا رو از دست داده بود؟

دهقان خلافکار128

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی دُ
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
نقره ریاضی 95
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : فیلم بادیگارد

در کل واقعا فیلم خوبی بود ...
از این جور سوتی ها هم ( با این فرض که بوده ) توی بیشتر فیلما پیدا میشه ...
به نظرم بعد از دیدن این فیلم باید برای بیننده سوال پیش بیاد که شخصیت مهم تره یا نظام ؟
ینی باید "شخصیت فدای نظام" بشه یا "نظام فدا شخصیت" ؟
+
یکی از بهترین سکانس های فیلم اونجا بود که بابک حمیدیان به شیلا خداداد تو کافی شاپ میگه :
میرسونمت ... دلم برای مامانم تنگ شده ...
و یکی از نقاط قوت فیلمنامه این بود که شخصیت محافظ صرفا یه آدم مذهبی نبود بلکه قبلا خودش برا خودش قهرمانی بوده و رفته برای کشورش جنگیده و حالا داره از آدمای مهم محافظت میکنه ( به قول خودش بادیگاردشون نیست ، محافظشونه ) ...

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

اگه کسی حاتمی‌کیا رو نمیشناسه و می‌خواد با یک فیلم اون رو بشناسه باید این فیلم رو ببینه ، تو این فیلم ما همش دغدغه‌های حاتمی‌کیا رو می‌بینیم که خیلی زیاد سعی کرده بود تفاوت طرز فکر نسل امروز و دیروز رو به تصویر بکشه در کنارش دغدغه‌های سیاسی خودشم قاتیش کرده که انتقاد کنه به یه سری افراد سیاسی ولی به دولت خاصّی انتقاد نداره.
فیلم رو باید یک بار دیگه ببینم تا بتونم نظر دقیق در مورد سکانش‌هاش بدم. ولی موسیقی متن کارن همایونفر رو یادمه که دوست داشتم.

دهقان خلافکار128

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی دُ
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
نقره ریاضی 95
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
فیلم رو باید یک بار دیگه ببینم تا بتونم نظر دقیق در مورد سکانش‌هاش بدم. ولی موسیقی متن کارن همایونفر رو یادمه که دوست داشتم.
آره آره ...
منم بعد از فیلم هی با سوت موسیقی متنشو میزدم ... میدونستم یادم خواهد رفت ... که خب تونستم تا نیم ساعت بزنم ... الان دیگه یادم نمیاد ولی ... :)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
فقط شیمی ولا غیر!!!
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

بادیگارد
بازی ها بعضی جاها غیر واقعی نشون میدادن (صحنه های تیراندازی و ...) / بادیگارد تکلیفش معلوم نبود اصلا(شک داری؟ معتقدی؟ به چی؟) / فیلم کشمکش مدرنیزه داشت ولی اصول اعتقادی و مذهبی رو قاطی کرده بود(همون طوری که دوستان اشاره کردند) / من با فیلمی که نتونم همگام با شخصیت اصلی(حتی اگه قهرمان طور باشه) پیش برم ارتباط برقرار نمی کنم جدا از بحث نظامی و ... بادیگارد با من نبود[نمی دونم چه جوری توصیف کنم]

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

خیلی سیاسی بود فیلمش و تکلیف اون فرد محافظ با خودش مشخص شده بود.
این که اگر در یک مسیر هست دلیل نداره تا اخر همونجا بمونه.
تا جایی در اون مسیر هست که عقلا اون رو درست میدونه.

بالا