پاسخ : نمایشگاه بین المللی کتاب - 95
خب، من رفتم امروز.
جاش به غیر از تایم زیادی که میگیره برای رفتن، واقعا خوبه!
یعنی اصلا توقع نداشتم وسط بیابون همچینچیزی درست کردهباشن، و به جز یه مقدار خاک و خل که مونده، فضاش از مصلی تا حد خوبی بازتره و آدم قشنگ میتونه نفس بکشه تو سالن ناشرای عمومی.

تیپ قضیه همون طوریه، عمومیا تو ساختمون و بقیه تو چادر، فقط یه سری بنیاد و شرکت و اینام هستن (غیر از این یارو همراه اولیا) مثل بسیج و آپ که اونام غرفههای خیلی بزرگی دارن

توی سالن ناشرای عمومی، یه تعداد اتاق کنفرانس داره که ملت واسه خودشون گذاشتن، و از اونجایی که اکثرا خالین، از لحاظ جای نشستن کم نمیآرید (یا حداقل من نیاوردم وقتی لازم بود برخلاف پارسال)
ولی خب همون بحث آفتاب شدید مصلی رو هم داره، و توی قسمتایی که چادر زدن، بعضی ناشرا کولر گازی گذاشتن، بعضیام نه (مثل شهرکتاب قسمت بینالملل) که قشنگ پتانسیل سرماخوردن بهتون میده.

من اولش با این پیشفرض رفته بودم که خب حالا مثلا میریم بینالملل، حداقل یه ناشر هست که بعد از وارد کردن کتابا، کپیشون کنه و بفروشه، ولی چون مثکه کپیرایت بهشون اعمال میشه نمیتونن. (+ چنتا پکیج گنده کتاب که آدرس فرستندهشون مال مینهسوتای آمریکا بود هنوز داشت میومد) و خب اگه میخواید برید، با جیب خیلی پر برید، چون مثلای کتابای خیلی تخصصی علمیشون قیمتهای خیلی زیادی دارن. (پونصد به بالا دیدم چند مورد)
و توی بحث کامیک یه نشری که اسمشو یادم نیست با چیزای نسبتا جالبی اومده، نه مثل اکثرا که چهارتا دونه بتمن انداختن یه گوشه میفروشن.
در مورد سالن عمومیاش، یکی اینکه مهمون امسال روسیهست و آدمای روسی با کلاههای محلیشون و مخلفات اضافه حضور دارن و چیزای زیادی مربوط به «موسکو» ارائه میدن.
یکی ذیگه این که به شدت بینظمتر از پارساله، و ترتیب حروف الفبا رو بعضی جاها اصلا رعایت نکرده، من که خواستم برم نشر چشمه کلی وایسادم تا لبستشون بالاخره آماده شد و فهمیدم کجا باید برم.
و برای متروش، من گیج بودم اوایل، آشناها هم اطلاع نداشتن، گفتم اینجا بگم که گیج نشین.
از خط ۱ که میری پایین، ایستگاه آخرش سه حالت داره: کهریزک، شهرری، شهر آفتاب. که شما اگه با اولی یا دومی باشی، باید ایسگا شهرری پیاده شی و وایسی تا قطار آفتاب بیاد،
در مورد امنیتش هم، چون قبلا یه دفعه که میخواستم برم کرج یه تعداد پیرزن معتاد و بچه ۱۰ ساله چاقوکش دیدم تو اون مناطق -و خب قشنگ ریختهبود

- ، اینور کلا آدمای عجیبغریب نداشت و عمدتا آدمای کاملا نرمالی بودن.
همین دیگه، خوش بگذره!
پ.ن: آیسپکاش رو اصلا نخورید، حداقل یکساعت کامل طول میکشه تا قابل خوردن شه!