- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
خوووب بود
شیش تا دیگه بیشتر نمونده بچه ها

خوووب بود

به نقل از آیدا ツ :تشریحا عالی بودن ینینمی فهمم خب وقتی طراح سلامت روحی نداره چرا سوال طرح می کنه؟:/ امیدم اینه که طراح حال نداشته باشه کل جوابم رو بخونه نمره بده :/ واقعا سخت بود ولی اگه مصحح خوب باشه احتمالا بتونم اولین 20 رو بگیرم بعد از 0.25 -05 نمره ای های قبلی ...

۶ تابه نقل از ツ This Is Me :خوووب بود
![]()

مخصوصا فیزیک و زیستبه نقل از namira :۶ تا
ولی به نظرم امتحانای بعدی دیگه راحتن ، راحت میتونیم ۲۰ بگیریم.

فیزیک نهایی که خیلی راحته...وقتش هم کم نیستبه نقل از آیدا ツ :مخصوصا فیزیک و زیست![]()
![]()
![]()

سوالش چی بود؟ سوالا رو از ما میگیرنبه نقل از آیدا ツ :بچه ها سوال 21 رو میگین؟

موضوع در اینه که سر فیزیک معلممون بیشتر تستی کار می کرد و من در مورد فیزیک فقط یه چیزایی می دونم دیگه هیچ گونه خلاقیتی ازم سر نمی زنهبه نقل از namira :فیزیک نهایی که خیلی راحته...وقتش هم کم نیست
زیست هم وقتش کافیه میشه راحت خوند و مرور کرد

همین کشف ارتباط ها باید الف ب اینا بنویسیم . فکر نکنم یادت باشه...به نقل از namira :سوالش چی بود؟ سوالا رو از ما میگیرن![]()

اووف خدا رو شکر . انقد بارمش زیاده آدم استرس می گیره . دیگه چک نمی کنم با کلید . این موردیا رو درست نوشتم سوالای تشریحی رو که زیاد گیر نمیدن بیخود استرس می گیرم.به نقل از وکیل آینده! :د
الف
ه

ناراحت نباش الان همه ی ماهایی که اینجاییم به معدل بیست فک میکردیم الان یک عدد نمره بیست میخایمبه نقل از ali_0111mirza :سلام
من حیلی ناراحت شدم
خورد تو ذوقم
فک میکردم معدلم بالای 19.8 میشه ولی اینجور ک معلومه 19.4 اینا میشم
خدا کنه تاثیر معدلو برا ما بردارن
واقعا نامردی با این همه تقلبایی ک صورت میگیره
ولی بازم من تقلب نکرم به خاطر اعتقاد به حق الناس و ...
اون سوال عزترو نوشتم : پیامبر - ائمه =>به نظرتون نمرشو میدن؟

به نقل از ali_0111mirza :سلام
من حیلی ناراحت شدم
خورد تو ذوقم
فک میکردم معدلم بالای 19.8 میشه ولی اینجور ک معلومه 19.4 اینا میشم
خدا کنه تاثیر معدلو برا ما بردارن
واقعا نامردی با این همه تقلبایی ک صورت میگیره
ولی بازم من تقلب نکرم به خاطر اعتقاد به حق الناس و ...
اون سوال عزترو نوشتم : پیامبر - ائمه =>به نظرتون نمرشو میدن؟
فقط 0.25 ازت کم میشه مهم نباشه واستبه نقل از ツ This Is Me :ناراحت نباش الان همه ی ماهایی که اینجاییم به معدل بیست فک میکردیم الان یک عدد نمره بیست میخایم
نه نمره نمیدن
به نقل از آیدا ツ :اووف خدا رو شکر . انقد بارمش زیاده آدم استرس می گیره . دیگه چک نمی کنم با کلید . این موردیا رو درست نوشتم سوالای تشریحی رو که زیاد گیر نمیدن بیخود استرس می گیرم.