- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
اعتراضا تاثیر داره عایا؟
اعتراضا تاثیر داره عایا؟
خب دینی که سخت تر بود 
من چندتا درس نگارشو خوندم.استرس بگیر بخونبه نقل از Ys :تا مدير اعصاب خرابه نيومده اونايي كه زبان فارسي خوندن اعلام كنن من استرس بگيرم برم بخونم![]()

دقیقابه نقل از سَنا :خب یعنی چی اخه دوتا درسیو که بیست یا19.75میشم ملت رفتن اعتراضخب دینی که سخت تر بود
![]()

دبیر ما رفته بود وزارت خونه میگف ک نمره دامنه و به دست آوردن تابع رو میدن به همه فقط ضابطه جمع دو تا تابع رو نوشته باشی کافیهبه نقل از f-1391 :بعله صفر نوشتم قابل قبول ننوشتمبازم همون 0.25 پرید
سوال 9 چی؟
![]()

به نقل از CPHM :باز هم اینجا ایران است:
سوال 9 قسمت ب جبر رشته ریاضی غلط است چون رابطه R اصلا هم ارزی نیست چرا؟
چون R بازتابی نیست با یک مثال نقض ساده:
(2,1) و. (1,2) با هم در R رابطه ندارند
نتیجه غلط بودن سوال هم این است که کلاس هم ارزی کلا نمیشه نوشت!!! چون کلاس هم ارزی فقط برای رابطه هم ارزیه!!! و هر تلاشی برای نوشتن یه کلاس بیهوده است چون در این صورت فقط عامل اول زوج مرتب دخیل است و دومی هرچیزی می تواند باشد که نمی شود درباره یک هم ارزی اینطور باشد.
و اما پاسخ نامه اصلاح نشد بنده به دبیری در حوزه تصحیح زنگ زدم که سرگروه اصفهان هستند و ایشان هم پذیرفتند که سوال کاملا به طرز حل نشدنی غلط است ولی.....
چون قبل از تماس من صورت جلسه تصحیح جبر تمام شده بود دیگر کاریش نمی شد کرد....
یعنی اگر کسی با تکیه به منطق و ریاضی نوشته باشد که سوال غلط است نمره ازش کم میشه...
...باشد که رستگار شویم...

من متوجه نمیشم . طبق کلیدی که من الان از سایت کانون دانلود کردم آخرین بارمی که تو اون سوال گذاشته ایکس مساویه یک دومه کنارش ایکس مساوی 0 غ ق ق هم نوشته ولی واسش بارمی نذاشته . چرا همچنان اصرار دارین که کم می کنن؟به نقل از BRX :اصلاحیه زدن
نیم هم نوشتن تو سوال 5
0.25 داره
صفر و غیرقابل قبولم 0.25

بازتابی درسته ولی تقارنی ینی اگه زوج مرتب الف و ب با ج و د در ارتباط بود حالا ج و د با الف و ب در ارتباط باشع :)به نقل از Niki Zi :+ بازتابى يعنى خودش با خودش
نه خودش با جابه جا شده مولفه هاش
+ تقارنى يعنى اگر دو زوج مرتب الف و ب با ترتيب الف و ب در رابطه باشن ، با ترتيب ب و الف هم در رابطه ان !
به نقل از amirziaee680 :بازتابی درسته ولی تقارنی ینی اگه زوج مرتب الف و ب با ج و د در ارتباط بود حالا ج و د با الف و ب در ارتباط باشع :)
شایدم من منظورتونو بد متوجه شدم

فک کنم بد متوجه شدینبه نقل از آیدا ツ :چرا همچنان اصرار دارین که کم می کنن؟![]()

خیلی امتحان خریه . فقد دقت کنید همین . نوشتن زیاد ، زیاد جواب نمیدهبه نقل از namira :بزرگترا بیان در مورد امتحان زبان فارسی هم یه توضیحی بدن . نکته خاصی لازم نیست رعایت کنیم؟